SEG MORGON

godmrogon m8s. ska försöka skriva ett snabbt inlägg här innan jag börjar brottas med plattången. dagen/kvällen igår var riktigt najs. dagen var jag i farsta som jag skrev, träffade soetisen Isak &så. men igårkväll så chillade jag och amanda gaaaalet i mitt rum. kollade lite på Girls of the playboy mansion, haha! sjukt. vi somnade vid tre halv fyra någon gång. übertrötta som vi var. jag vaknade ungefär vid nio imorse av att jag fick sms av tre små snubbar. spelade in en riktigt irriterande sms signal igårkväll som tyvär väckte mig imorse. låg kvar i sängen och drog mig lite tills ungefär halv tio då jag gick upp. fixade lite på datorn och sen gick jag till sängen igen. den superdupersega mandow vaknade vid elva eller kanske tillochmed halv tolv? tiden. snacka om morgontrött unge. haha. vi käkade frulle vid tolv och nu så håller vi på och fixar oss för fullt. dagen ska kanske spenderas i liten del vid Myren(?) vet inte ens vad det är för något så vi får se hur det blir med det. annars kanske det blir lite farsta eller något annat för att träffa någon rolig människa kanske. hoppas. kvällen ska nog spenderas med mandow tror jag, riktigt fun. men nu ska jag gå och vara social med mandow, har varit otroligt seg den här morgonen så nu måste jag pigga upp mig själv. jag uppdaterar säkert under dagen och annars blir det ett inlägg ikväll. usch, snart är det skola igen :/  simma lugnt & hare gött! LOVE// ewelna.

HELKVÄLL MED MANDOW

tjena fuckers. sitter vid datorn nu och skriver ett snabbt inlägg nu när klockan är sisådär halv två. jag och mandow sitter och töntar oss med våran otroligt najsiga humor som vi får när vi är übertrötta. det är lixom det man väntar på hela kvällen. hihihi. jag gick ut och mötte amanda vid halv tio ungefär och sen taggade vi hem till mig och kollade på tjenare kungen för den gick på tvn. sjuk film asså. och nu hamnade vi tillslut här framför datorn. som vanligt. men dagen imorgon ska kanske/förhoppningsvis spenderas med Isak. ser fram emot det isånnafall. skriver någonting imorgon när vi har vaknat och blivit lite pigga. & för er som inte riktigt fattat så ska mandow sova hos mig ikväll. HAHA. skitkul faktiskt. ska nu försöka komma på något meningslöst skämt att berätta för amanda. hihihihihih. simma lugnt! LOVE// ewelna.

RÄTT LUGN DAG

hejsan svejsan. har nu kommit hem efter att ha varit i ungefär en evighet hos gammelfarmor som fyllde nittio år. herregud asså. men innan jag åkte dit så var jag i farsta med mammi och shoppade lite. blev bara en übersöt bh som var orange(?) haha, har en likadan fast en vit. me love! och så blev det lite smink. inget speciellt sådär.. åkte egentligen dit bara för att köpa en blommbucket till gammelfarmor men det blev lite shopping endå. tog faktiskt en promenad till farsta, duktiga jag! och i farsta så fick jag reda på att Isak var där, så vi träffades. äntligen! det var ett efterlängtat ögonblick ska jag säga er! han var precis som jag hade tänkt mig fast tusen gånger bättre. det var ju faktiskt första gången vi träffades, mihi. (: ska nu gå och äta lite middag innan let's dance, hoppas jag hinner! jag uppdaterar senare. hare gött! LOVE // ewelna.

MORGONTRÖTT

godmorgon gott folk. har precis fönat färdigt mitt hemska, tjocka hår. usch, är bara så trött på det. hatar också att duscha håret, för mitt hår som nytvättat är hemskt. jag menar verkligen HEMSKT! men, får väll brottas lite med hårsprayen & plattången så ska det säkert funka. gårdagen spenderades på stan och det jag köpte var riktigt fint. lägger in bild på det sen, har tyvär inte fotat det ennu. hatar min fucking mobilkamera, vill ha tillbaks min mobil nu! men idag ska jag till farsta nu på morgonen/förmiddagen med mammi. hon skulle posta något grejs och så kanske vi kollar runt lite, hoppas på att jag hittar någon kofta eller något kul eftersom det inte blev så igår. efter det ska jag hem, fixa lite och sen bär det iväg till min gammelfarmor som fyller nittio år!? ;o hon har levt typ tusen gånger längre än mig. kommer förmodligen ha skit tråkigt så skicka gärna något trevligt sms eller ring gärna ni som har mitt nummer. efter gammelfarmor ska jag träffa tvillingyster. och för er som inte riktigt fattat det så är amanda = tvillingsyster,Mandow,PuZzY etc. haha! vi ska väl ha det trevligt. och förresten, någon som vet hur man kommer till Myren (?) .. skulle behöva hjälp att komma dit, haha! och sen den här jävla bloggdesignen, snälla hjälp mig någon? skulle verkligen uppskatta om jag fick lite hjälp! men nu ska jag gå och lägga upp ett ansikte och brottas lite med plattången. förhoppningsvis blir håret najs asså. hatar att ha en dålig hårdag. har gött, jag skriver något lite senare. simma lugnt! LOVE// ewelna.

HELDAG PÅ STAN

hejs svejs. har precis kommit hem till huset efter att ha varit hos mandow. sov även över hos henne natten från igår tills idag. mysigt. dagen igår spenderades med Isaac och Adam. först var vi här hemma i huset och hade det lite kul. vet inte vad som hände med grabbarna men dom blev galna. sen vandrade vi vidare till mandow och där hemma belv det tv tittande och grabbarna kollade lite på fotbollsmatchen som gick på tv. hade det skoj i amandas rum en stund och sen på kvällen gick Adam och Isaac hem igen. utan jackor, knäppgökar. vaknade imorse vid halv 10 av att amandas väckarklocka ringde. vi hade ställt den på ringning för att kunna komma upp i skaplig tid eftersom vi skulle  till stan relativt tidigt. vi fixa oss och tog bussen mot gullmarsplan när klockan var 11.22, inte illa! gick runt och kollade massor i stan. jag shoppade lite saker. bl.a en skjorta,ett "midjeskärp",ett halsband, ett par örhängen, en vanligt tröja och så självklart åt vi donken. blev riktigt nöjd med grejorna jag köpte. lägger in bild på sakerna sen. vi tog en jävla krånglig väg hem men sånt är livet. hemma hos mandow så tog vi det bara lugnt och jag kom fram till att jag hade ynka 185,50 kvar :o hur ska jag klara mig? brände av ungefär sexhundra kronor. lite lagom faktiskt. men nu sitter jag iallafall här hemma hos mig, ensam hemma. übertrött faktikst, förstår inte varför. får se om jag träffar mandow ikväll, om vi orkar. hihi. dagen imorgon ska spenderas hos min gammelfarmor som fyller 90 år! :O ingenting jag ser fram imot precis men morsan tvingar mig. sen ska jag träffa mandow. nu ska jag gå och fixa lite på rummet och sådant. prova mina nya grejjor ska jag också göra, så det sitter bra lixom. men hare gött och simma lugnt! LOVE // ewelna.


GODMORGON SVERIGE

gooooooooooodmorgon. vaknade för ungefär sådär 40 minnuter sen kanske. och för en gångs skull så sov jag längre än amanda! helt jävla otroligt asså. hon som brukar sova typ i hundra år och nu sov jag i tusen år! fett najs. somnade sisådär vid tretiden igår. hade riktigt kul.. morsan kom upp på rummet imorse och frågade om vi hade haft rave-party, naaaaaaaaajs. dagen idag ska nog spenderas med självaste brånéus. fett najs. länge sen man träffades. vet inte vad vi ska ha för oss, förmodligen tönta runt lite som vi brukar göra. ska nu vara lite social med mandow och försöka komma in på pea på den här jävla datorn, fattar inte varför jag inte kan komma in. kanske är någon som har blockat sidan? får kolla upp det. ska nu försöka trycka i mig lite frukost.. jag har ingen aptit längre, jag är aldrig hungrig? börjar bli orolig eftersom innan min magsjuka kunde jag äta hur mycket som helst, jag menar verkligen hur mycket som helst men nu efter så är jag aldrig hungrig. är jag konstig? måste kila nu, skriver något roligt inlägg lite senare, simma lugnt,LOVE //ewelna.


CHILLKVÄLL & TELEFONSNACK

hello motherfucker. skriver ett snabbt inlägg nu innan mandow ska skriva i sin blogg. (mandanz.blogg.se) kvällen har spenderats hemma hos mig instängda i mitt rum. hah! skulle egentligen träffat någon/några, men nej dom banga. som vanligt då. så vi har suttit och ringt säkert minst hälften av alla kontakter på våra listor i mobilerna.. brist på socialt umgänge? utan min telefon skulle jag inte klara mig en sekund. men, har inte hunnit hämta min nya mobil ennu så den är kvar på El-giganten. fan, saknar min mobil fett mycket nu. men jag vet inte hur jag ska ta mig dit, inte varje dag jag åker till Sickla lixom.. längsta jag kommer är typ till farsta, ibland om jag har tur kan jag komma enda in till stan, men det blir riktigt sällan x)  btw så suger mitt lokalsinne kuk. jag fattar inte hur dålig man kan vara på det "lokala" i stockholm. någon som kan hjälpa mig? haha. dagen imorgon ska förmodligen spenderas med amanda&isaac. vet inte riktigt vad vi ska ha för oss men något kul blir det ju säkert. men vet ni, det var en gång två blondiner som satt på en parkbänk så sa plötsligt den ena blondinen: vad tror du det är längst till, månen eller Umeå? blondin 2: jag vet inte.. blondin1: men, det är klart att det är längre till Umeå, man kan ju knappast se det här ifrån men månen kan man ju se! HAHA!  http://home.swipnet.se/~w-42544/ny/roligheter/blondin.htm  sidan är grymt rolig om man underhålls av blondinskämt. ska nu vara lite social med mandow fast först ska hon skriva ett inlägg & sen ska jag gå och bajsa. nej, inte riktigt men viste inte riktigt vad jag skulle skriva där, haha! ska nu bomba min käre vän med en jävla massa sms asså. ta skydd alex!  hahahah, fett kul. inte. simma lugnt! LOVE// ewelna.

TANDLÄKAREN & MANDOW

hello m8s! har precis smällt i mig två hela våfflor eftersom det är våffeldagen idag, mihi. sprutgrädde och slyt på vart dé. men som jag skrev så skulle jag till tandläkaren, och dit åkte jag. kom in i tandläkarhuset vid Gubbängen och fick fett ont i magen. skit nervös. men jag kom in där så kollade dom lite på mina tänder & jag hade inga hål! känns riktigt bra eftersom jag inte har varit hos tandläkaren på minst två år. hihi. sen fick jag lära mig hur man skulle borsta tänderna.. för det visste jag ju absolut inte innan, eller hur? men nu har jag en jävligt bra grej att upplysa er om! kvällen spenderas förhoppningsvis med min älskade Mandow som jag inte har träffat på minst tusen år lixom, känns inte riktigt bra. men ikväll träffas vi iallafall och förhoppningsvis blir det sleepover för henne här hos mig, naaaajs. kanske träffa nåra katter på kvällen, får se vad dom har för sig. hah! hoppas dom är i Sweet Valley. men nu ska jag börja babbla om Torsdag igen när jag och mandow drar till stan, du eller ni är nog riktigt trötta på att läsa om det men jag skriver iallafall. sitter och funderar på vad jag ska köpa och det blir en hel massa grejor faktiskt. något jag måste ha är lösnaglar. mina nuvarande naglar vågar jag knappt visa för folk. *pinsamt* sen måste jag inhandla ett nytt headset eftersom jag har lyckats tagit sönder mitt, not good. måste inhandla lite smågrejs sen också. hihi. nu måste jag gå till mammi och snacka lite om kvällen, hare skitbra. blir förmodligen en hel rad med långa inlägg ikväll eftersom jag och mandow ska sleepa together. hah! idag är det våffeldagen! hihi. simma lugnt & haré gött sålänge. LOVE // ewelna.


NYA PLÅNBOKEN


min nya plånbok (a)


PROMENAD & TANDLÄKARE

hej bloggen. känns som att jag spenderar min mesta tid framör datorn nu på dagarna.. inte bra asså. men igårkväll somnade jag vid sisådär 1-halv 2. jag kunde verkligen inte sova tidigare så jag tände lite ljus & fixade naglarna medans resten av huset sov, riktigt mysigt. vaknade klockan åtta imorse och då gick jag upp & tog en lång skön dusch, fett najs. käkade lite frulle och sen fixade jag mig iordning så stack jag ut på promenad med morsan& hunden. svängde förbi affären och shoppade lite mat hem och sen gick vi vidare till någon keff väskbutik på vägen hem. där hittade jag en plånbok som min kära mamma betalade. lägger in en bild på den sen. dagen idag skulle spenderas med några, vilket är hemligt men vet ej om det blir så nu. sen ska jag till tandläkaren i Gubbängen kvart över fyra, fitta. jag hatar att gå till tandläkaren för mina tänder är så jävla fula asså. kommer säkert ha minst tusen hål, och nu har jag ätit tortellini (?) till lunch och där i var det vitlök, så ska en tandlökare hålla på i min mun medans jag stinker vitlök!? usch, jag kommer borsta tänderna sjuttioelva gånger och skölja med listerin minst hunda gånger innan jag går dit. storlängtar tills torsdag med bästaste mandow. nu måste jag fixa lite och så. simma lugnt & hare gött allesammans. LOVE // ewelna.

COCACOLA & WALLANDER

hello fuckers. sitter vid datorn på övervåningen nu eftersom att playahead inte funkar där nere. synd! känns som att det har blivit tusentals osociala inlägg här idag och det ber jag om ursäkt för. har inte riktigt varit på humör faktiskt. sjuk igårkväll och sen fick jag inte träffa tvillingsyster idag som det var planerat. det var väldigt synd för jag saknar henne typ mega mycket nu. men på torsdag får jag träffa henne för då ska vi in till stan & shoppa loss. förmodligen blir det lite rungående vid hötorget, gallerian m.m. nu ska jag lägga mig i sängen och glo på wallander & supa mig full på cocacola, haha! jag ska vara totalt osocial hela kvällen och bara vara intresserad av min mobil. hoppas att någon svarar på mina sms, folk har blivit lite dåliga på sånt faktiskt. tråkigt för mig eftersom jag är helt beroende av min mobiltelefon. förresten, kollade på parlamentet idag när  <3Björn<3 var med, han är ju bara bäst azzå! någon annan brud som satt där sa en väldigt rolig sak tycker jag. frågan löd: varför är det farligt att sniffa lim? för att man kan fastna lätt! HAHAHAHAHA, hur kul som helst asså! nu måste jag kolla wallander, har redan missat 1/3 del typ. skriver något mer imorgon om vad som händer. FITTA! jag ska till tandläkaren imorgon.. för mina tänder går det bara utför, dom är hur fula som helst och säkert helt proppfulla med hål. rädda mig gud! tare riktigt chill ikväll nu. haha! hare gött och simma lugnt. LOVE // ewelna.


FUCKING CP

hej. fucking fitta. fick inte träffa mandow idag för att jag var sjuk igårkväll/natt så min mammi tyckte jag skulle ta det lugnt idag. men det tycker inte jag. jävla apa. jag ville verkligen träffa henne men nej, hon vill ha mig hemma. bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs. bajs.bajs.bajs.bajs.bajs.bajs. nu har jag inget liv käns det som. bajs.bajs.bajs. haha får väll underhålla mig med datorn och mobilen hela kvällen då. skriver ett inlägg senare. ha de jävligt bra. osocialt inlägg, vet inte vad jag ska skriva. simma lugnt m8s. PUSS

BILTUR & FÖRHOPPNINGSVID MANDOWNIGHT

hejsan svejsan igen. nu har jag landat hemma hos mammi i sweet valley, d.v.s sköna sköndal. det första jag gjorde när jag kom hem till huset var att inspektera lite, dom hade inhandlat lite småsaker. mammi blev lite förvånad vilken koll jag hade på huset, haha! men jag känner mig bättre nu, yes. magsjukan är borta och jag känner mig normal faktist. bara hoppas på att mamma förstår det så jag får gå ut ikväll när käraste mandow har kommit hem. hoppas,hoppas! men, vet inte om jag kanske ska vara smart att vila en dag iallafall? vill ju inte ligga död hela lovet.. det skulle kännas otroligt sajk. så, snälla gud, om du nu finns.. gör satt jag blir überfrisk igen x) haha nu ska jag gå upp på övervåningen och sätta mig vid datorn för här nere funkar inte pea ;s jag vet inte varför. och jag är pea beroende, fråga mig inte varför. haha! hare bra så länge, jag uppdaterar säkert här under dagens/kvällens gång. hugs and kisses, LOVE// ewelna.

FUCKING CP,CP,CP,CP,CP,CP,CP

hej. hur är det med er? med mig är det bara piss. igårkväll skulle jag egentligen på bio med syrran men hon kom inte hem så jag åkte iväg med familjen och hyrde film istället. när jag var inne på videobutiken så mådde jag sjukt illa. sjukt sjukt illa asså. så en bit utanför videobutiken så hände det en liten olycka. tyvär. så nu har jag blivit magsjuk /; skulle egentligen träffa mandow idag men det blir nog inget med det för jag måste vila, vill ju inte ha hela påsklovet förstört lixom. FITTA! jag ville verkligen träffa henne idag. nu ska jag gå och spy typ. skriver sen. hugs 'nd kisses LOVE// ewelna

FARFÖRÄLDRAR BESÖK & BIO

hello hello. nu sitter jag vid datan och taré lugnt. dagen igår var rätt chill. syrran stack ju iväg så jag umgådes lite med småbarnen. hjälpte min femåriga lillesyster att totalstäda hennes rum & jag lovar er, det såg ut som ett riktigt bombnedslag men jag var snäll & fixade det. resultatet blev faktiskt riktigt bra. lite cash fick man också men det var ju inte därför jag gjorde det, cashen blev som en liten överraskning. kvällen spenderades i soffan med familjen och sen när syrran kom hem så kollade vi på filmen Jumper igen, verkligen bra film. idag vaknade jag vid nio (?) grymt länge att sova, iallafall när jag är här. jag fattar inte varför jag sover sämre här? men skitsamma.. gick upp, käkade frulle och sen följde jag med min syrra till busshållsplatsen för hon skulle iväg och sen gick jag hem. där hemma satt farmor&farfar och fikade, så jag fick min påskpresent av dom. en hundralapp, wei. en hundralapp är alltid något x)  efter det stack jag ut med lillesyrran & spelade lite fotboll och gungade lillebror samtidigt. var riktigt skönt att komma ut igen + att jag fick öva på mina fotbollskunskaper, haha jag funderar lite på att börja lira fotboll. hur kul det än låter ^^ men nu ska jag hänga lite på playahead som vanligt, haha! imorn bär det hem till mammsen och där ska jag nog bara chilla. drar till stan med amanda på torsdag, skriver mera om det sen. big hugs and kisses, LOVE // ewelna

PÅSKHELG

hello m8! hur är läget? med mig är det iallafall bra. tänkte uppdatera lite här nu eftersom jag har tid att sitta vid datorn nu hos pappi. torsdags så åkte jag till pappi och då gjorde vi typ nada. chillade hela kvällen, haha! fredagen gick åt till att shoppa loss på Ica Maxi och länna sport. fun, or not. denna dag har iallafall spenderats så att jag och syrran kollade på filmen Jumper på förmiddagen, riktigt najs film faktiskt. sen låg vi och larvade oss lite i hennes säng tills vi bestämde oss för att bada. vi klädde på oss bikini & sen stack vi ut och badade. riktigt skönt! solen hade lust att visa sig idag så det var riktigt najs, syrran & jag låg och schtekte i badet en stund och sen fick min söta syster en sprallig idé att hon skulle rulla sig i snön. sag toch gjort, hon rullade sig i snön med bara bikini och fick med sig mig också! riktigt uppfriskande var det, haha! stack in igen efter badet och fixade oss lite och sen åkte hon iväg med sin pappi och jag är kvar här hemma & försöker underhålla mig själv. funkar inte så himla bra så jag ska nog gå ner och umgås lite med småsyskonen kanske, hihi. btw, jag saknar my lovely twinsister amanda sjukt mycket nu. vi har inte träffats sen styp torsdag (?)! helt sjukt, saknar henne mycket, mycket. så nu vill jag hem till sköna sköndal och träffa henne. hihi. planerna för påsklovet ser rätt ljusa ut. hoppas jag. men nu ska jag kolla playahead lite. xd hugs and kisses, LOVE //ewelna

KORTIZ DAG& MYSPYS

hejsan svejsan bloggläsare! sitter vid datorn & häckar som vanligt. har nu bestämt mig för att detta ska bli ett riktigt långt inlägg eftersom jag möjligtvis inte kommer att kunna uppdatera under helgen då jag åker till Haninge och träffar familjen där. förhoppningsvis så ska vi hitta på något riktigt funny & annars så är det ju alltid kul när lilla emmis är med, mihihi. dagen idag har varit riktigt najs. började med något så segt som matteförhör. usch. sen hade vi chill & skrev utvädering och sådant på våra jobb. det var inte så knepigt att fixa. bara skriva att jag tycker jag gjorde det bra och det blev mindre bra så har man gjort läraren lycklig.yes! till lunch vart det någon äcklig påskmat och jag lyckades trycka i mig några köttbullar och lite potatis. haha. rasten spenderades vid sköndalscentrum & hemma hos Mandow. my favourite place to be, everybody is so nice there. amanda bytte väska medans jag & junia bestämde några filmer som vi skulle ta till skolan för vi skulle ha lite myspys. taggade från amanda när allt var fixat & på vägen till skolan igen smög vi oss in på videotown och köpte melontuggumin. Mumsigt med stort M! i skolan satt vi i korridoren en liten stund och sen kom lärarna. dom satte på Parlamentet som Lanus hade med sig. usch jag fattade ingenting för Björn var inte med så jag & mina brudar gav upp. och plötsligt välte jag ut min läsk, buuhuh. torkade upp det och slutade wajjna. sen satte vi oss ute i korridoren & myste lite istället. snackade lite med Zakke och han får mig alltid på bra humör :')  slutade ovanligt tidigt idag, kvart i två när vi egentligen skulle slutat tio i tre. thank god! så jag stack hem, packade mina stuffs eftersom jag ska till pappi och nu sitter jag här och segar mig. pratar lite om lovet med folk vad dom ska ha för sig. kåtbocken skulle ha hockey som vanligt. hans liv består ungefär till 90% hockey. har tröttnat på det nu. men lite planer fick jag väll upp inför lovet. trevlans. men i helgen ska jag bara koncentrera mig på syster och familjen, var ungefär tre veckor sen jag var där nu. känner att jag inte är där lika ofta längre, tyvär. men så blir det ibland. bada blir det nog också i helgen i våran jacuzzi, hihi. men juste, jag har fått ett påskägg idag! i påskägget låg massor med candy förstås, ett bronzing powder och hudfärgade nylonstrumpor som jag kan ha till mina skor. yes! fixade ett påskägg till carro också & hon får bronzing powder and candy och ett superfint gladpåsk kort som jag själv har tillverkat. haha! ska nog fortsätta att fixa lite tills pappsen & kanske ta något lätt att äta. men lova mig att ha det fun nu på påskhelgen. FICK JUST NU VÄRLDENS MEST EFTERLÄNGTADE SMS! min mobil är färdig från sin lagning, vet ej om jag har skrivit det men den har jag lämnat in för den var sajk. men nu fick jag ett sms från elgiganten om att den är färdigfixad så nu kan jag hämta den där! åååååååh vad jag saknar min mobil. ska nu ringa mammsi och se om hon kan hämta upp den eftersom hon redan är ute och åker, hih. lova mig att ha det supernajs & lova mig att ringa och smsa übermycket nu. mycket pussande & kramande, LOVE // ewelna.

CHILLPLUGG & KUL MED A & I

hejsan svejsan bajskorvar. sitter och häckar vid datorn på övervåningen med mandow & isaac. vi har nästan precis kommit hem hit och kollat på lite grejor. i skolan så gjorde vi typ ingenting. hade lite påskpyssel (?)  haha, skitkul. nu ska amanda checka datan lite. CIAO FUCKERS!

ÜBER SEG DAG & CHILL MED EMELIE

nej men tjena bloggen. sitter här & ska till skolan just precis nu. hann inte skriva igår för bloggen krånglade så jag orkade inte. plugget var rätt chill men jag var skit trött. gjorde ingenting på lektionerna kändes det som. efter plugget taggade jag hem till emelie & vi chillade gaaaaaaalet. tvtittande och telefonsnack för våran del. men åter till idag, jag har inga planer. bara plugg & sen vet jag absolut inte vad jag ska göra så snälla, sysselsätt mig? (a) måste kila nu annars kommer jag för sent. CIAO!

TRÅKIG LISTA, TSS

Namn:  Ewelina

Färg:  Röd

Mat:  Donken

Sport: Nothing

Djur:  Hund

Glass:  Vanilj

Godis:  Choklad

Affär:  H&M,ginatricot m.m

Skådespelare:  don't know

Låt:  vet ej ;s

Artist:  don't know

Nummer: 1 or 21

Tuggimmi: Extra

Radiostation:  NRJ

Salt eller sött: Sött!

När är du född: gissa?

Vad har du på dig en ledig dag hemma: Beror på

Favoritfilm: Titanic,Mean girls,

Favoritprogram: D.Housewives & GossipGirl

Födelseort: Stock´holm

Smeknamn: Ewe,Plutten

Har du varit kär: Ja!

Favorit resemål: Thailand!

Tycker inte om: falska

Favoritdricka: CocaCola

Vilken färg har du  på väggarna i ditt sovrum: Vita

Vad gör du när du är uttråkad: Computer

Syskon: 4 systrar & 2 bröder

FUN WEEKEND & CHILLSÖNDAG

hej hej hemskt mycket hej. sitter vid burken och chillar lite. blir så himla irriterad på datorn som inte kan öppna playahead sidan ;o  jag har inte varit inne sen i fredags och nu kan jag inte ens öppa sidan och logga in. cp. men förövrigt så har helgen varit riktigt najs. i går så vaknade jag i skaplig tid.. gick upp & käkade frulle och sen åkte jag,carrhoe och peo till någon affär. där köpte vi lite smått&gott tills kvällen. vi skulle nämligen få gäster för peo fyller 42, grattis!<3 sen kom vi hem och hela dagen gick åt att fixa här hemma och fixa oss själva såklart. sen kom alla gäster & här hemma bjöds det på paj,sallad och lite till. folket satt och snackade medans jag och carro blev uttråkade. sen lite senare kom filippa&linnea.. gjorde väl inget speciellt, kollade melodifestivalen lite och så. sen idag så vaknade jag någon gång mellan tio & elva, helt otroligt! gick upp och åt värsta frukosten, läste någon artikel från internet om Matthias Olsson, a-lagetspelare i hammarby. även min låtsasbror (a) hihhi! kilade till hallen med carro för att kolla 92ornas i-bandy match, vilket dom förlorade med 5-0. satt lite i sekritariatet med carro & C.O. hiih. stack hem och åt lite lunch och snart ska jag sticka till hallen igen för attt kolla carros sista gruppspels match! spännade. där i hallen förväntar jag mig att mandow ska vara, hon sa nämligen det så det blir lite fun att träffa älsklingen. hihi. måndag imorn, euwh. skriver något imorn.CIAO!

CHILLPLUGG & TVILLINGSYSTER

hejsan svejsan. sitter hemma hos Mandow hos hennes exklusiva LapTop, hihi. har inte gjort mycket idag förutom att skoja lite med Mandow. i skolan var det superchill, skönt! det behövdes verkligen efter en hel vecka. hade lite matte på förmiddagen innan lunch men det gick bra. lunch blev det köttfärslimpa (?), stenlimpa rättare sagt. jag hatar våran disgusting skolmat. usch. efter lunchen hade vi slöjd, jippie! virkade ett silvrigt halsband med vita prälor på. okej, det låter inte så fint men jag virkar med någon slags ståltråd. lägger in en bild på det sen när jag har tid & ork för att ladda in bilderna på datorn. hih. men förövrigt i helgen så händer det inte så mycket förutom Låtsaspappas födelsedagsfest imorgon, fun! vet ej vad jag ska ha för mig resten av helgen. träffa någon rolig mäniska kanske. & förresten så har min gympalärare kallat mig kille om jag inte redan har skrivit det och hon bad om ursäkt för det idag och mesade för mig som fan idag på idrotten. jävla tönt asså. hon vill bara verka så himla perfekt inför min mammi, hon sa att jag hade missförstått henne. subba. ni som läser detta och går i min skola, gola inte för då får ni fett med spö. lol. men nu ska jag hänga lite på playahead en stund. HAHA. skriver något ikväll. förresten, det är fredag! YES. hihi, ciao fuckers !


PLUGG,BILTUR & MASSOR MED STÄDNING

hej hallo motherfuckers. sitter vid datorn igen & tar det chill. har precis fixat mig ett nytt rum med hjälp av carrhoe. blev riktigt najs. får Matthias gamla rum nu när han flyttar, buhuu :'( i'm going to miss him, hihhihi. men det blev riktigt gulligt när vi möblerade om lite och stoppade in MASSOR av mina grejor. dagen förövrigt har varit bra. hade musik sista lektionen som då spenderades bakom en cynt (?) spelade någon slags "Blues", vet ej vad det är iof.. men whatever. jag knäckte iallafall, tror och hoppas jag. efter skolan stack jag bara hem för att hjälpa mamsen baka pajer tills på Lördag när det blir lite party men det hade hon redan gjort. duktiga mammi. så direkt när Peo & carrhoe kom hem så stack vi till farsta, carrhoe övningskörde. duktig flicka. vi drog till Nordea och hämtade ut carrhoes nya leg & sen stack vi till the donk. mmmm. sen handlade vi lite & brummade hem med bilen. väl hemma svullade vi i oss donkenmaten & sen började vi fixa i mitt nya rum (a)  och nu är vi i full gång och städar här hemma så jag ska nog gå och hjälpa folket nu. skriver imorgon <3   CIAO SOETNOSAR!

TIDIGT PLUGGSLUT & CHILL MED A & I

hejsan svejsan. sitter vid amandas exklusiva LapTop och chillar lite. har inte gjort speciellt mycket i skolan idag.. brudarna i klassen var på kör & det var lite kul. satt och småskrek medans femmorna satt och glodde. tror dom hade ätit spagetti med tittsås eller något x]  vi slutade ungefär en och en halv timme tidigare, yes! därför kilade jag hem till mandow med henne & isaac. vi gick in på mandows rum och hade det lite kul, satte på datorn såklart och så flög mobilerna upp, haha. förresten, vi skulle egentligen haft spanska läxförhör idag men vi slapp, yes! några folk kom från fryshuset, dom kallades fotbollsalliansen.. dom snackade lite om fotboll & så medans resten av klassen satt och lyssnade. men resten av dagen ska jag nog vara hemma hos amanda och ha det lite kul och sen ska jag hem & hela familjen ska käka någon god middag för Peo fyller år idag. GRATTIS,!<3  nu ska jag vara lite social med dom andra schtekarna. skriver mera ikväll tror jag. CIAO FUCKERS!

PLUGGET & CHILL MED EMELIE

hej hallå. sitter vid datorn nu, utmattad efter en dag som faktiskt inte har varit något speciellt. började plugget med läsning (?) tror jag. inte så najs, har tröttnat nu. men, det är sådant som måste göras. skolan gick bra tills någon halvtimme innan lunch då några skulle till biblioteket. inte vilka som helst utan Jag, Tove, Helena, Tommie, Alex, David, Simon, förlåt om jag glömt någon ;$  vi stack ner till bibblan som vanligt och kollade efter bra böcker. tog ca en kvart och sen bar det iväg upp till klassrummet igen men där fick vi inte komma in tydligen, visste inte varför tills våran lärare kom ut & började gapskrika och babbla om massa skit. hon var verkligen sur asså. resten av klassen satt och tokstirrade & småskrattade åt oss medans vi fick en rejäl utskällning. det var lite mindre najs. sen när det bar iväg till maten fick jag och söta Tove bege oss till en äcklig unge som förtjänade lite stryk. några käftsmällar vart det bara, inget mer. men hon klarar sig säkert. mohahha. nej, jag skojar bara. hihihi. men hon förtjänar verkligen en smäll på käften but who cares about her? not me. iaf, så efter skolan gick jag hem till emelie idag igen så skojade vi lite, satt framför tvn som vanligt & slöade tills vi bestämde oss för att gå ut. ute träffade vi Johan&Gurra som vi hälsade lite vänligt på och sen stack iväg fnissandes. hade lite fun utomhus och sen stack jag hem & åt lite och nu sitter jag här. måste verkligen ta tag och plugga spanskaläxan som jag har tills imorgon. annars får Miguel (spanskalärare) damp. ha det bra! puss&kram skumbanan<3

PROPPFULL MAGE & BRA HUMOR

hejsan gott folk. min dag i dag har varit i helhet väldigt bra. började dagen med en cpspanska lektion. jag orkade verkligen inte så hela min spanska gick åt att snacka lite bullshit med tove & helena, najs. Miguel dampade på mig men wtf, i dont fucking care. haha. sen var det bara chill, läste lite och sen var det lunch. vi fick pannkakor ;o  för första gången på typ tusen år. jag och soeta tovs slog vad om att vi skulle äta tio pannkakor var. sagt & gjort, vi käkade tio stycken pannkakor var. vi blev proppmätta. kände hur man var nära på att kräkas upp allting, men vi klarade oss. trots att vi skulle ha idrott efter lunchen!? omg. men det gick bra. efter skolan gick jag hem till emelie och vi skojade lite. kollade på någon skräckrulle som hette " Från Andra Sidan " euwh, den var grymt läskig. men sen iallafall fixade jag emelies hår & så åkte vi iväg med hennes bil för hon skulle på träning och jag fick skjuts hem innan hon åkte dit. hemma så hade familjen gjort egen pizza. mums. värsta tjockismaten, menmen. efter maten tog jag en lång dusch & fixade mig och nu städar jag och söta Carrhoe lite på kontoret. blir väldigt fint tycker jag. samtidigt sitter jag och övar på fucking spanska och engelska läxa. usch vad jag hatar läxor. usch,usch,usch! men ha det gött. CIAO!

PIGG SOM EN MÖRT

godmorgon bloggläsare. allt bra? själv mår jag toppen. vaknade vid kvart över sex imorse vilket är helt galet eftersom jag börjar tjugo minuter över nio & det tar mig ca två minuter att komma till skolan. men, jag var verkligen pigg så jag pallrade mig upp ur sängen & fixade mig så nu är jag praktiskt taget helt färdig. förutom tandborstning men det tar vi lite senare när frukosten har hunnit komma ner i magen. hihi. första lektionen vi har idag är spanska. blä. har hört att man kan välja bort språk i sjuan? funderar lite på det.. men då skulle väl päronen få spader och jag skulle ligga på minus hos dom i typ tusen år. men, det kanske är sånt som hör till livet, eller? idrott har vi också idag, väldigt najs. efter skolan har jag ingen aning om vad jag ska göra. någon som eventuellt vill träffas? känner att jag verkligen behöver träffa någon och ha kul nu p.g.a min tråkiga helg. men jag skriver nog ett inlägg senare ikväll om det har hänt något på dagen. ha det bra, kexchokla' <3

I WANT, I GET

förresten, jag lägger ut lite picks på mina "vill ha saker", dessa grejor toppar min lista. bara det fanns pengar & tid så skulle jag inhandla direkt! måste verkligen skaffa lite nya acessoarer,kläder,smink m.m. tänke eventuellt fixa lösnaglar också, har tröttnat fullständigt på mina små,nerbitna äckliga skarrnaglar så nu ska dom fixas med fejknaglar och lim. tro inte att jag ska springa runt med världens längsta naglar och stajla bara för det, nej absolut inte. naglarna kommer kortas ner lite så det ser normalt ut. lägger in bild på lösnaglar sen, grymt billiga på h&m. frågan är bara om dom verkligen funkar? lägger också in bild på ett par c00la brillor, i want them. fast jag vill ju ha pilotglajor också. får väll köpa båda. mhihi. men när jag var ute och kollade på brillorna så fick man komentaren från morsan: gud vad fula, är du seriös när du säger att du gillar dom!? inte så uppigande direkt men wtf, mitt liv. min stil. lägger även in bilder på lite smått & gott som jag kan behöva just nu. enjoy;


BORING DAY, I HATE

hej hallå bloggläsare. just nu sitter jag vid datorn & bara chillar. med mobilen bredvid mig i väntan på roliga sms och en cafélatte macchiato i mungipan, mums. idag har jag bara haft det så himla tråkigt. har planerat tusen olika saker men inget har blivit av. nu tröttnar jag på mig själv.. helgen har inte alls varit speciell förutom att jag var med tvillingsyster som gjorde dagarna mycket roligare men det är det enda. får skuldkänslor för att jag inte engagerat mig mer i helgen & verkligen ansträngt mig för att göra saker. fy på mig ewelina! skulle egentligen iväg och kolla lite hockey idag på förmiddagen men allt sket sig. dock så skulle jag bara till farsta IP, vilket bara tar ca 10 minuter och inte ens det tog jag mig ork till. fyfan. men hade verkligen ingen lust eftersom mitt hår såg ut som en fullvuxen buske eller något. lockarna bara vällde ur håret. jag hatar mitt hår när det är lockigt. usch, tummen ner för massor med lockar. men äntligen! har jag en ny plattång, den funkar superbra! GA.MA heter den. sjukt bra. så jag fixade håret men hann inte riktigt i tid med hockeyspelarnas schema så det sket sig. satte mig vid datorn & chillade ett tag och sen skulle jag iväg för att kolla på hockey men nu på ett annat ställe som kallades Myren, har aldrig hört talas om ;s skulle plinga taxi tyckte min/mina kära vänner men vad skulle jag få pengar ifrån? jag är ju förfan pank. usch. jag hatar att inte ha några pengar. så jag fick stanna hemma. & nu sitter jag här och spanar in en massor med olika bloggar. jag bara blir så himla avundsjuk på alla bloggarnas design. snälla, jag ber. kan ingen hjälpa mig att få en ny design till min blogg? skulle hjälpa mig otroligt mycket att få lite ordning på min blogg om den hade en snygg design som ingen annan har om det är möjligt. så komentera, snälla om du vet att du kan designa bloggutseénden. men back to my day, resten av dagen ska jag nog försöka få tag i lite folk som kanske vill träffas. hoppas,hoppas! back to school imorgon, första lektionen är spanska. seeeegt. har tröttnat på spanska nu. förövrigt så är det idrott imorgon. YIPPIE! ska nog sätta på någon bra rulle nu och bara ta det lugnt. hoppas på att någon hör av sig till mig & vill vara lite social. vilket jag verkligen inte känner mig nu. usch. uppdaterar kanske ikväll och annars blir det ett inlägg imorgon. ha det bra så länge. <3 CIAO!

U GOT TO HELP ME

glömde att nämna en väldigt viktig sak i mitt förra inlägg som gjordes för någon minut sen. jag är i stort behov av ny blogg design. hatar verkligen dom stilmallarna som redan finns. allt känns bara så tråkigt i jämförelse med alla andras designer. jag gråter floder igen.buhuuhuuh. så vet du att du kan designa och är frivillig att hjälpa mig så hör av dig. skulle vara riktigt tacksam för hjälp. komentera inlägget om du har lust att vara lite generös med blogdesign eller hör av dig på playahead, ewelna@. snälla, HJÄLP MIG! <3


orkar inte vara social. orkar inte.

hello fuckers. sitter vid datan efter ett långt tittande på melodifestivalen. missade lite mer än hälften eftersom jag svullade. ville ändå inte titta eftersom Björn inte får vara med. jävla skit svt. förövrigt var låtarna helt okej men jag skulle verkligen vilja strypa den där jävla Suzzie Tapper. varför får hon ens medverka i programmet? jag fattar inte det. men, jag säger min åsikt, vet ej vad ni andra tycker. melodifestivals tittandet gjordes med mor,peo,Mira och Micke. vi åt glass. den var god. mmmmmm. känner mig lite smått arg eftersom jag sitter hemma, helt osocial utan någon vän med mig på en lördagskväll. helt sajk faktiskt. hade verkligen lust att träffa några, men så blev det visst inte. gråter floder. hatar att bara sitta hemma och göra ingenting för då blir det bara att man sover tidigt, vaknar tidigt och tänker; fan vad jag hade tråkigt igår. ingenting man vill göra på en söndagsmorgon enligt mig. gud, känns patetiskt att bara sitta här och göra ingenting. sitta och lyssna på någon gammal åttiotals musik som päronen eller någon har satt på. fattar absolut inte varför. låter inte bra i mina öron. har inga speciella planer inför morgondagen eftersom dom flesta har fullt upp med sport eller så är dom sjuka. jävla egoister, dom kan väl tänka lite på mig innan dom går och förkyldar ner sig? tänk på mig som får vara helt ensam och rastlös. buhhu. men ska lägga mig i sängen och smsa en lååååång stund nu. i am the king of sms. mitt liv består till en viss del av att smsa. låter sjukt men så är det faktiskt. skriver mera imorgon. CIAO MOTHERFUCKERS!


godmorgon sverige

godmorgon gott folk. nyvakna ewelna sitter och häckar vid datorn. mandows ligger i sängen å fixar lite med våra telefoner. najs. somnade inte så sent igår.. blev någon gång vid två tror jag. riktigt najs igår, förutom att kvällsplanerna blev sabbade men whatever. jag sitter och skriver i min blogg, nyvaken & jävlig. men idag blir det nog chilldag tror jag. inget inplanerat för allt folk är upptagna. eller åtminstonde några är upptagna. tråkigt. varför måste folk alltid vara upptagna på helger? fattar inte grejen lixom. kan någon förklara för mig? haha. förresten, filmerna igår var najs. Just My Luck och Mean Girls, båda med Lindsay Lohan. dom var värda att titta på. gubben på VideoTown bjöd på lite pengar också. snäll han den dära gubben asså. men nu ska jag vara lite social med mandow tror jag faktiskt. så slipper hon ligga och ha tråkigt i hennes jävligt sköna säng. jag älskar att sova i den. hihhihiih. skriver mera under dagen som går. CIAO MOTHERFUCKERS!

funny night

hej hallå igen. sitter fortfarande vid datorn fast nu har vi möblerat om lite. sen senast jag skrev så har vi varit ute och hyrt film och köpt lite candy. mums! tusentals med maskar blev det i mandows påse. hihi. sitter och svullar i chips,godis och sodastreamad läsk nu framför datorn och kollar på Just My Luck med Lindsay Lohan. innan den filmen så kollade vi på Mean Girls med jo, vem? Lindsay Lohan. mandows och min favorit. eller inte kanske men wtf. nu ska jag kolla vidare på filmen & svulla lite. skriver nog inget mer efter detta. så det blir nog ett inlägg på morgonen när vi har vaknat. sov gott. CIAO!

chilldag

hola fuckers. sitter hemma hos mandow och chillar. dagen har varit riktigt najs. började skolan med gympa, funny. jag och tovs ska ha en egen idrottslektion den 4 april. haha, önska oss lycka till. sen var det matte -.- och sen läste läraren lite. skojs, or not. efter lunch var det slöjd. YES! har längtat i minst tusen år efter att få göra färdigt mina shorts. baggypants ungefär. de blev lite stora men that's life. efter skolan gittade jag hem till mandow och schtekte lite på hennes balkong & sen vandrade vi hem till mig. där hemma gick vi ut med vovven en liten runda och sen vart det chill framför datorn. sen drog amanda hem för att packa väska och sen sticka till sköndalshallen och träna lite innebändy. jag kom till hennes träning vid halv sju tror jag. kollade lite på när mändy spelade innebändy sen fick vi skjuts hem till henne. hon hoppade in i duschen och jag satte mig här vid hennes data. & här sitter jag fortfarande. ska sleepa hos henne idag så det kanske blir en rad med inlägg här ikväll. vem vet. kanske ska ut lite också. vem vet. träffa lite folk kanske. vem vet. skriver sen. CIAO!

usch, plugget ..

hej hallo igen.. sitter i plugget och har tråkigt. har datalektion med några muppar och vi gör ingenting. har haft det chill hela dagen och nu sitter vi här i skolans datasal och töntar oss. Parlino.se är ett förslag för er som vill skicka gratis sms till någon eller några, haha det är det jag,junia och tvillingsyster sitter och roar oss med på denna tråkiga stund i skolan för man får inte vara inne på playahead !?  dum idé asso. igår kväll satt jag vid datorn och så fick jag ett oväntat gb från Forsen, det var någon brud som hade skrivit till honom att jag var bitchig !? jag visste inte ens vem det var.. skum brud den dära Vallentin eller något är. men efter skolan gittar jag hem till Mandow/tvillingsyster och hare sköjjröjj. haha. skriver mera ikväll eller något. CIAO!

fun

hej hallå.. idag har det varit en rätt så vanlig dag i skolan. första lektionerna var svenska,matte & sådant. sen sprang jag och mina bruds iväg till kören för att sjunga lite. very fun. lunchen var ungefär lika god som vanligt. den liknade min spya eller något. brunt och äckligt. lunchrasten var helt ok. lika meningslös som alla lunchraster är & inte får man vara inne heller. nejnej, för lärarna har låst varenda jävla dörr. cp folk asså. men efter skolan stack jag hem till junia och vi larvade oss lite, stack till affären och junia köpte en Pucko. haha. gick och halsade i sig den och sen bar det iväg hem till henne igen. dom skulle äta så jag gick och mötte Carro i sköndalshallen. hade sällskap hem och sen åkte vi iväg med bilen en liten stund. kom hem, åt middag, fixade lite, satte mig vid datan. som vanligt. gjorde matteläxan, bajs,bajs,bajs. matte är verkligen så ointressant. övar lite på mina engelskaglosor nu. man är ju så illa tvungen & snart tror jag hela familjen får ett nervsammanbrått på att jag sitter vid datan så mycket, men jag gör faktiskt inte det. men men, sitter vid datastolen helt blöt. nyduschad.najs. skriver mera imorgon. förresten GRATTIS ALEXBALEX PÅ FÖDELSEDAGEN (a) <33333333333

fun

hej hallå.. idag har det varit en rätt så vanlig dag i skolan. första lektionerna var svenska,matte & sådant. sen sprang jag och mina bruds iväg till kören för att sjunga lite. very fun. lunchen var ungefär lika god som vanligt. den liknade min spya eller något. brunt och äckligt. lunchrasten var helt ok. lika meningslös som alla lunchraster är & inte får man vara inne heller. nejnej, för lärarna har låst varenda jävla dörr. cp folk asså. men efter skolan stack jag hem till junia och vi larvade oss lite, stack till affären och junia köpte en Pucko. haha. gick och halsade i sig den och sen bar det iväg hem till henne igen. dom skulle äta så jag gick och mötte Carro i sköndalshallen. hade sällskap hem och sen åkte vi iväg med bilen en liten stund. kom hem, åt middag, fixade lite, satte mig vid datan. som vanligt. gjorde matteläxan, bajs,bajs,bajs. matte är verkligen så ointressant. övar lite på mina engelskaglosor nu. man är ju så illa tvungen & snart tror jag hela familjen får ett nervsammanbrått på att jag sitter vid datan så mycket, men jag gör faktiskt inte det. men men, sitter vid datastolen helt blöt. nyduschad.najs. skriver mera imorgon. förresten GRATTIS ALEXBALEX PÅ FÖDELSEDAGEN (a) <33333333333

THETRIP

Hola igen. sitter vid datorn igen och tar det chill. har precis plugget, blä. Spanska,Engelska och Svenska har vi hittils och imorgon får vi Matte tror jag. men jag ska inte klaga, livet är förövrigt najs. förra inlägget blev lite kort och tråkigt, jag orkade verkligen inte skriva. men idag har jag varit i Sickla för att lämna in min stackars mobil på Elgiganten. vet inte vad som har hänt med den. min tre månaders nya mobil är helt sajk. fan vad trött jag blir på den. segare än segast och den bara raderar sms som jag inte ens läst!? cp mobil assw. men, var tvungen att lämna ifrån mig mobilen till någon tant i kassan. med tårar i ögonen vandrade jag sakta ut till bilen som skulle köra mig hem. ungefär så var det. elr inte, shit. på vägen hem köpte vi pizza. mmmmm, fettomat är bland det bästa saker jag vet. kebabpizza utan lök&pepperoni. najs. åt ungefär halva pizzan sen var det tvärstopp i min stackars lilla mage. eller stora men vafan,. caroline dök upp och jag fick hennes gamla telefon att ha nu eftersom min är sajk, men carros gamla nokia, som förövrigt ligger sist på min "jag gillar" lista. hata nokia asså. men hennes är bra. skulle träffa Zakke på onsdag men fick reda på att han har match då. besviken. hans hockey kan bara @#½£!, ungefär. fan, jag ville träffa honom. stackars mig. men nu ska jag lägga mig i sängen och dränka mig själv i tårar som är tillägnade min mobil och förstörda onsdagsplanerna, ungefär. ligga uppe och smsa hela kvällen. naaaajs. sms är det bästa jag vet. PuZzY licker. CIAO!


home again

hello .. NU ÄR JAG HEMMA IGEN, fett najs asså. helgen var inte så speciell faktiskt och jag orkar inte berätta om resan, ni får fråga mig istället. miihih. idag var det första dagen i plugget efter sprotlovet och det gick faktiskt bra. hade bytt platser också men jag fick bra plats igen! Sitter bredvid David och Isaac, mittemot Tove. dom är bra (: men dagen var inte så speciell och nu sitter jag här framför datan och väntar på att någon ska logga in. x) skriver sen kanske. CIAO!


RSS 2.0