31 januari 2009

Förlåt för en jätte, jätte dålig uppdatering! Har helt enkelt inte haft varken tid eller lust. Men som kompensation får ni ett "värsting-inlägg" lite senare när jag har tid med bilder och alltihop.

Men åter till verkligheten.. Veckan som har gått har inte varit särskilt speciell.. Bara plugg & så har jag hunnit shoppa lite med mamma. Dagen till ära så var det öppet hus i Gubbängsskolan. Det gick väl bra? Hade lite försäljning av kladdkaka som vi hade bakat själva igår men nej, den dög inte för föräldrarna. Sålde fan ingenting.. Jag, Amanda & Tove gick runt i skolan och plåtade lite med kameran på några läckerbitar, så det var nice endå. Tog sen bussen hem & nu ska jag fixa mig lite inför en dag/kväll på stan med brudarna. Först ska vi åka in till stan & käka lite på TacoBar och sen kolla filmen "I taket lyser stjärnorna" på bio. Ikväll blir det väl att vara hos någon av oss och mysa lite, ska försöka ta massor, massor med kort! Ska försöka fixa ett riktigt bra inlägg sen med en massa bilder men jag har helt enkelt inte ork nu.

Blir lite glest med uppdatering men jag har annat för mig.
Jag är back on track om ett tag igen. Pussar på er



bilder från helgen



lite bilder ;) kommer mer sen på Emser & allt :)
som sagt, kameran dog -.-

26 januari 2009

Hey people! How are you? I hope it's good. However.. Tänkte öva mina engelskakunskaper lite men det gick inge vidare så jag gav upp lika snabbt som jag började. Sen senast jag uppdaterat så har jag hunnit tagit mig igenom en hel skoldag, jag har hunnit äta choklad med Empa, klippt mig & släppt en bomb i mitt rum (missuppfatta inte) och så har jag även hunnit tagit mig en kopp vanilj te, ovanligt va?
Det där med bomben menar jag med att mitt rum ser hemskt ut. Skoja inte, ligger kläder överallt! & saken är den att jag inte har en jävla lust att städa, så förmodligen blir det så stökigt ett par dagar till. Frillan har fixats också, vart lite kortare men annars inte så mycket förändring. Tänkte bjuda på massa bilder från helgen men kameran la av -.- Lägger in några iallafall! Hoppas alla haft en grym dag! Pussar på er

Den blommiga kjolen i förr-förra inlägget har jag nu beställt!
Är sååååå glad & kan knappt vänta tills jag får den :)
Ska även till stan med mammi på onsdag, blir massa shopping då också!
Jag älskar att shoppa, it's my passion!

26 januari 2009

Hejsan bloggen! Skit dålig uppdatering under helgen, i know. Men jag varnade er iallafall! Tänkte köra en liten snabb resumé av de saker jag gjort, som inte är många..

Fredag: Chill till 1000%! Kollade lite tv & film, somnade relativt sent.

Lördag: Vaknade upp på golvet eftersom det är hål i min madrass -.- Har inget rum hos pappa eftersom jag inte är där så ofta så jag sover i syrrans rum. Kände mig inte alls på topp under dagen så jag och Emser la oss och kollade på en film.. Båda somnade och vi sov säkert i 2 timmar mellan 3 & 5 på eftermiddagen.. På kvällen/natten låg jag och snackade i telefon med Felix i säkert 2 timmar. Det behövdes! Känns så jävla bra just nu.

Söndag: Fick besök av kusinerna som har kommit hem efter en skön vinter i thailand.. Avundsjuk! Stack till Coop på kvällen för att handla lite vanilj youghurt eftersom jag och Emser skulle göra smoothies.. As gott! Min smoothie vart hallon & banan. Underbart! Känner man sig inte så onyttig heller.. Haha!

Idag: Först plugg som blir relativt chill eftersom att jag fick reda på att min äckliga mattelärare är sjuk.. Weei! Var den enda jobbiga lektionen på hela dagen. Efter skolan så blir det att klippa sig. Pottfrilla! Nej, ska bara toppa lite. Jag gillar mitt hår som det är nu. Jeflar vilket långt inlägg! Hoppas någon orkar läsa.. Jag bjuder på bilder lite senare. Pussar på er

sockersöt!


tänk er detta i en hel outfit..
jeansjackan lite lätt hängande över den vita tröjan med
uppkavlade ärmar & ett par vita pärlemor örhängen till..
gud så sött! måste ha till sommarn!
skorna kommer ju i veckan :D

smarta, smarta flicka

På vägen hem igår så fick jag chansen att smsa lite med Helena som man inte har träffat på hundra år! Hon kläckte ur sig några få saker som jag tyckte var värda att nämna här i bloggen , som t.ex:
"Killar är som lägenheter Ewelina, hittar man en med öppen spis så har den inget badkar & hittar man en med badkar så har den ingen öppen spis"
"Han är smittad av en sjukdom som kallas player & det är din uppgift att bota honom"
Smarta, smarta lilla Helena. Cred for you!

23 januari 2009

Lite snålt med uppdatering men jag gör mitt bästa. Har precis halsat i mig ett helt glas apelsinjuice.. Apelsinjuice är min drog. Ett måste på morgonen! Dagen igår vart ganska chill. Hade bara vanliga lektioner & på NO:n fick jag tilbaks mitt prov. Klarade det faktiskt med komentaren "Mycket bra!! Lite småfel men annars bra". Kändes ganska bra, haha. När det kom till spanskan så var dagens mål att vara klara med kapitel 8 och det var vi förra gången, så jag & dom flesta fick gå. Stack hem med Bästavän & hämtade lite pengar, sen stack vi till farsta c. Där köpte jag mig en t-shirt & ett par gråa mönstrade strumpbyxor. Niiiice! Stötte även på Angelica där, as snäll!
Idag blir det att åka iväg till pappsen i Haninge. Är där hela helgen som vanligt så jag vet då inte om det blir så mycket uppdatering. Men annars får ni alla ha en underbar helg! Pussar på er

aaaaaascool, right? :)

dagens outfit


 Dagens outfit, & lite glada bilder på mitt hår. Som jag förresten har sovit med tusen
flätor i så ja, resultatet blev lite galet.. Men jag diggar det.

22 januari 2009

Hejsan! Har inte uppdaterat på 2 dagar i think, men ni klarar er nog endå.
Som jag skrev så skulle jag åka skridskor igår med klassen & det gjorde jag. Fick öva lite inför ett skridsko-test (?) nästa onsdag. Förstår inte meningen med det.. Varför ska jag kunna åka skridskor på ett bra sätt? Kan man inte bara få glida runt lite och ha kul? Hmm.. Efter plugget stack jag iallafall hem till Empa en stund& bara chillade. Skulle egentligen med på hennes träning men kom på att min granne fyllde år så vi firade honom. Grannarna som fyllde år hade fixat maten, fast vi åt den här hemma. Det serverades fiskspett (lax, tonfisk, svärdfisk m.m) till det vart det ris & sjögräs med sesamolja. Nog den mest avancerade måltiden jag har ätit på länge. Gott var det iallafall! Åter till idag, har sovmorgon till 09:20. Skönt! Sen blir det vanliga lektioner i plugget, inget märkvärdigt. Får se vad som händer efter. Hoppas alla får en bra dag! Pussar på er



20 januari 2009

Hejsan! Hur är det med er?
Tänkte att detta inlägg inte fick bli längre än endast några rader. Känns som att jag skriver jättelångt hela tiden, bra eller dåligt? Min dag idag började iallafall med en mattelektion som ja, den gick att ta sig igenom iallafall. Hade sen SO & en lång och skön lunchrast. Efter lunchen vart det HK & vi gjorde egen müsli! Resultatet vart faktiskt bra, för mig som gillar müsli iallafall. Sista lektionen skulle blivit slöjd med brudarna men.. Ingen hade riktigt ork till det så alla stack hem istället. Har bara chillat gaaaalet sen jag kom hem. Riktigt skönt! Tänkte somna riktigt tidigt ikväll.

Imorgon är det skridsko åkning som står på schemat. Blir en promenad till Gubbängens IP, lite åkning & sen en promenad eller busstur hem igen. Men jag ser faktiskt fram emot det lite.. Är ju ganska kul när man väl tänker efter. Efter plugget kanske jag ska träffa Empa, får se hur det blir. Men oj. Inlägget vart lite långt (a) Hoppas alla haft en bra dag iallafall. Pussar!


två "oldies" på mig :)
men vad hände med håret på den andra bilden där det är ljusbrunt..
vill ha det! älskar mitt hår på den bilden..
var ca. 11-12 år på första bilden & 10 på andra


20 januari 2009

Godmorgon folk! Sitter här och lyssnar på en massa musik på Znap music. Asbra! Kanske bjuder på någon låt.. Kommer iallafall definitivt ladda in massa låtar på min ipod! Finns sjukt många grymma musiker på Znap.
Iallafall, igår så stack jag till skolan när jag äntligen hade fixat mig färdigt och allt var som det skulle med håret, kläder e.tc. Hade det ganska chill i skolan, inga märkvärdiga saker mer än ett onödigt elevråd på slutet som bara är waste of my time. Vill verkligen hoppa av.. Stack hem sen direkt efter skolan & städade lite. Kändes som att det behövdes. Fastnade vid datorn under kvällen & chattade lite med Angelica i min skola, riktigt snäll faktiskt! Somnade ganska sent, låg & målade naglarna och kollade på tv tills sent inpå natten.. Men jag hade ju trots allt sovmorgon idag så jag kunde sova ut lite endå.
Vaknade vid 7 imorse och började fixa mig. Sen när jag hade ätit frukost & var färdigfixad så tittade jag på klockan och ja.. Tio i 8 -.- Min buss går kvart över 9. Varför gårjag upp så onödigt tidigt?! Ahh.
Idag så blir det iallafall sent plugg. Slutar vid kvart över 4 & hoppas på att komma med den tidiga bussen! Bjuder inte på så rolig läsning nu, men detfår duga. Hoppas alla får en bra dag! Pussar på er


19 januari 2009

Godmorgon! Fan har stått & fixat mig i år snart.. Ingenting blir som jag tänkt mig och jag har bytt kläder minst tusen gånger. Har en "bad hair day" idag också.. Inte kul! Får hoppas på att jag hittar det rätta snart. Kom även på att jag måste ladda min ipod också, men såklart.. Den ska ladda i minst 3 timmar innan den är helt färdigladdad.. Så otroligt dåligt batteri på de nya ipod nano. Inte kul det heller! Ganska onödig inlägg men jag kände bara för att skriva. Hoppas att ni alla får en bra dag! Pussar på er

läckerbit nr.1


Charlie Hunnam

18 januari 2009

Hejsan bloggen. Läget med er läsare? Tycker ni är lite snåla på komentarer.. Blir roligare för mig att skriva om ni komenterar eller hjälper mig med förbättringar. Bättring på det hörrni!
Senast jag skrev så var jag på väg till min morfar för att fira hans födelsedag & dit gick jag. Vart bjudna på paj och fika när vi var där. Mycket trevligt, enfast jag var otroligt trött. Tog sen en kall & jävlig promenad hem. Fick då ännu mer huvudvärk av kylan, inte kul. Har även tagit mig en dusch under kvällen och så har jag hunnit tagit mig en titt igenom min gamla hårddisk som jag sitter vid nu. Så himla många minnen, så himla gamla bilder. Bjuder på några lite senare i veckan, har inte ork just nu. Tänkte lägga mig i sängen & måla naglarna och sedan sova. Är ju så himla trött!

Imorgon har jag sovmorgon till halv 10 så det blir nice. Kan sova lite extra länge.. Yes! Sen blir det plugg för hela slanten.. Ingenting inplanerat efter skolan men eftersom jag mår som jag mår så blir det väl bara att åka hem. Hoppas alla läsare har haft en underbar helg! Pussar på er


Sommar

År 2009

Det här året ska bli mitt år. Jag ska bara göra saker som är bra för mig själv & verkligen tänka efter innan jag fattar stora beslut. Har inte varit världens bästa på att stärka mig själv & bry mig om mitt självförtroende.. Har fått många motgångar & jag har inte alltid trott på mig själv lika mycket som jag borde gjort. Jag har varit för snäll.. Det har jag fått höra många gånger. Visst, man ska vara snäll.. Men när det går så långt att bara vara snäll, aldrig våga säga ifrån och att ta order från andra.. Då har det gått för långt. Jag har redan förändrats stort på den fronten, men det kommer mer. Jag har byggt upp mitt självförtroende otroligt mycket det senaste året. Nu vågar jag tro på mig själv, jag vågar tycka att jag själv är söt, jag vågar säga till mig själv att jag är vacker, att jag är bra, att jag är bäst.. Jag vågar "boosta" min självkänsla utan att få dåligt samvete. Varje dag gör jag det. Varje dag jag tittar mig själv i spegeln så tänker jag "fan vad bra jag är". Jag har gjort misstag. Jag har gjort många misstag som jag idag ångrar otroligt. Jag har inte tagit chanser som jag borde tagit, jag har brutit kontakten med personer som stod mig riktigt nära. Eller jag kanske inte ska säga att jag ångrar mina misstag? Det är väl endå dom man lär sig av? Allting händer ju faktiskt av en anledning. T.ex att jag har tappat vänner med åren.. Det kanske ledde till att jag fick nya? Annars kanske jag inte hade träffat de vänner som jag har idag.. Jag har faktiskt hunnit skapa mig en helt ny vardag på dryga halvåret. Det är en förbättring, absolut. Men det är väl klart man tänker tillbaks? Tillbaks på gamla tider. Jag ska inte ljuga.. Jag saknar mitt liv för 1-2 år sen. Kanske inte allting, men jag saknar vänner, rutiner.. Vardagen i sig lixom. Men endå så har jag det otroligt bra nu. Jag kan inte begära mer än så här. Är sjukt tacksam över hur det har blivit med allt. Nya familjer, nya boenden, nya syskon, nya vänner, ny skola.. En helt ny Ewelina helt enkelt. En förbättrad Ewelina, en uppgraderad Ewelina. Om jag skulle gå tillbaks till mig själv som jag var i början av 2008 så skulle jag inte känna igen mig själv. Verkligen inte.. Jag var en helt annan person då. En person som jag inte är stolt över.. En tid som jag ångrar.

Men, om jag skulle få frågan:
Om du fick, skulle du förändra ditt liv på något sett? Ditt gångna liv, dina beslut.. Skulle du ändra på något då?
Nej.. För då skulle inte jag vara jag

Darin Zanyar ft. Kat De luna


Breathing your love

18 januari 2009

Hej snyggingar! Hur är det med er? Själv är man trött som fan och har huvudvärk.. Känner mig absolut inte på humör, vill bara sova bort hela dagen men det går tyvär inte. Ska snart iväg till morfar och fira honom för att han fyller år. Detblir väl trevligt. Sen blir det hem och ta en lång dusch & sen bara sova. Måste vila upp mig tills imorgon, kommer aldrig komma upp ur sängen annars!
Förresten så har min mamma kopplat in våran gamla hårddisk i datorn på övervåningen. Så där tänkte jag sätta mig och ta en titt på alla gamla bilder från 2007 tror jag det är. Bjuder på några läckra bilder sen om ni har tur. Måste gå och fixa mig färdigt nu och ta en alvedon. Hoppas alla får en bra dag! Pussar på er

17/18 januari 2009

Godkväll bloggen! Har inte uppdaterat sen i fredags eftermiddag då jag skrev att jag skulle kolla på innebandy. Åkte till Täby & kollade på innebandy.. Inge vidare resultat, det vart en förlust för Sköndal. Men dom spelade bra endå. Åkte sen hem & sov hos Empa, somnade någon gång vid 2. Vaknade hemma hos Empa kollade lite The Hills tills vi bestämde oss för att äta frukost, och jävlar vad gott det var. Sjukt hungrig när jag vaknade! Fixade mig sen lite snabbt och stack hem, där jag då fixade mig ennu mera och bytte om till lite andra kläder. Stack sen till låtsasfarmor med familjen för att fira henne. Hela tjocka släkten var där & ja, det vart riktigt trevligt. Gick sen och mötte brudarna så tog vi sällskap hem till mig, lyssnade på massor musik & dansade tills vi bestämde oss för att koka te och sätta på en film. Mys! Jag & Amanda följde Emelie & Tove hem en bit, sen stack vi tillbaks till mig. Satte på lite Ebba & Didrik och käkade lite.. Sjukt hungrig! Nu ska jag kolla vidare på filmen och sen sova eller någonting trevligt. Bjuder på lite bilder från kvällen här nedan! Pussar på er alla


Bild 1: Osminkad ewelina :)
Bild 2:
Fräsching!
Bild 3:
Emelie, Tove & Amanda
Bild 4:
Brudarna
Bild 5:
Pusskalas
Bild 6:
Söta Tove

16 januari 2009

Hejsan folk! Hur är det med er? Själv sitter man hemma hos Empa & tar det chill. Dagen har inte varit så märkvärdig, bara massa vanliga lektioner. Eftermiddagen spenderas i Täby för att kolla på Empas match. Får hoppas på en vinst! Ska sitta där och vara lite hejjarklack åt henne (om jag vågar). Ganska meningslöst & tråkigt inlägg men det kan inte hjälpas. Pussar på er alla!

15 januari 2009

Hejsan kära läsare! Har precis halsat i mig en stor kopp te, grymt gott! Favoriten vanilj såklart. Efter mitt förra inlägg så vart det middag hemma hos Amanda med hennes humoristiska familj. Man får sig alltid ett gott skratt när man är där hemma. Syskonen Wingenfeldt bråkade som aldrig förr, men det var roligt att se.. Haha. Fick skjuts hem sen därifrån och med mig hem fick jag en ljusblå kofta som jag tänkte ha på mig imorgon. Tänker på sommar när jag ser den! Bjuder kanske på en liten dagens outfit bild imorgon om jag har tid. Men nu tänkte jag kila mot sängen & chilla ner lite.. Somna tidigt ikväll. Onödigt inlägg, men jag hade lite skrivlust :') Pussar på er alla!


10-topp listan i kategorien "snygga bilder på mig själv"

15 januari 2009

Hallå. Sitter här hemma hos Amanda i hennes vardagsrum & kollar Hell's kitchen. Dagen i skolan gick ganska bra. Började dagen med mitt NO prov & jag tror det gick bra? Bättre än väntat iallafall. Tog mig igenom alla frågor iallafall så det är jag stolt över. Efter SO:n hade vi lunch & när vi satt i matsalen så gick brandlarmet så alla gick ut på ängen och stod och frös. Fucking waste of time. Men vi fick iallafall börja våran engelskalektion lite senare & då blir den alltså kortare. Sista lektionen var spanska, ganska intressant. Hade fortfarande vikarien Pelle Pilo och han var skönare än någonsin. Slutade med att alla satt och skrek "Pelle, Pilo, Pelle, Pilo".. Han hade tydligen tagit kort på oss elever också(?) Det är ju emot lag egentligen.. Smart gubbe.
Resten av kvällen spenderas hos Bästavän, annars skulle jag blivit själv hemma så det är nice. Hoppas alla haft en grym dag! Pussar på er alla

Längtar sååååå efter mina skor!


H&M shop online


Har precis beställt dessa läckerheter från H&M. Så smidigt att handla på internet! Enkla men endå behövliga saker, längar tills jag får dem! Ungefär vecka 5 ska dom komma, alltså i slutet av januari. Hoppas dom inte blir lika sena som mina skor vart! Måste kila till bussen snart, hoppas alla får en grym dag! Pussar

Xzibit


As nice

dagens out-fit:ar

  Lite dålig med dagens out-fit bilder har det blivit på sista tiden
Blir att jag tar kort men laddar aldrig in bilderna..
Bjuder iallafall på dom här från de senaste 3 dagarna! Enjoy

Jeans från Gina Tricot (bild 1)
Vanlig svart tjocktröja från H&M bild 1)

Jeans från Lee (bild 2)
Skinnjacka från Second Hand (bild 2)

Leggings från Gina Tricot
(bild 3)
Grå tunika från Gina Tricot
(bild 3)
Klocka från Ur&Penn
(bild 3)

14 januari 2009

Gokväll kära läsare. Haft för er sen sist jag skrev då? Själv har man hunnit tagit sig en kall & jävlig långpromenad runt hela sköndal med hunden.. Fast det var mitt eget val, det var otroligt skönt men otroligt kallt. Det behövdes. När jag kom hem stod maten på bordet & vi hade besök av låtsasbrorsan Matte också, alltid trevligt! Intressanta diskussioner dök upp vid matbordet & vi vart sittandes där ett tag. Efter maten satte sig jag & mamma ner vid datorn för att kolla en introduktions film från Björn Axén. Hon har köpt en volum maker & en hårfön därifrån så fick man en cd med massa stylingtips på, as bra! Provade även tipsen på mamma & resultatet vart enastående! Jättefint faktiskt. "Tången" för volym är dock väldigt liten, men vad är det man säger "små saker kan göra stora underverk". Tänkte även kolla Pimp My Ride nu men självklart är det repris, såg precis samma avsnitt igår. Imorgon börjar jag dagen med en härlig sovmorgon till 09:20,känns som att det behövs. Sen blir det hårdkörning direkt med NO prov som jag knappt har pluggat någonting till.. Wish me luck! Hoppas alla har haft en grym dag, uppdaterar mera imorgon. Pussar på er alla!

Gulligt va?!

music in my ears

Måste bara säga att Håkan Hellström är grym! Visst, hans röst kanske inte är den bästa? Men texterna.. Texterna i hans låtar is to die for! Går rakt in i hjärtat lixom.. Finns inget bättre att lyssna på när man vill tänka, koppla bort omvärlden och bara vara för sig själv.. Världens bästa



Säg till om ni har någon egen favoritlåt som ni vill ha publicerade :)


14 januari 2009

Hejsan bloggen! Måste bara säga att jag börjar bli riktigt irriterad över mitt busskort. Har inte fått det idag heller & nu har det gått 2 veckor sedan jag beställde det. Det ska ta ungefär 4 dagar.. Nu har det tagit 4 dagar + 10. Måste verkligen ha mitt busskort! Känner mig helt låst utan det, visst.. Jag kommer till skolan men sen då? Irriteringsmoment..

Dagen började med en otroligt chill spanskalektion där vi hade vikarie som hette Pelle Pilo (?) Hans farfar var tydligen italiensk medans han själv kom från Bromma. Fick höra berättelse om när han vart rånad i Barcelona & det ska ni veta, att där blir alla rånade! Enligt honom själv, vet inte om det låg så mycket sanning i det han sa.. Tveksamt. Tog mig igenom en seg SO lektion efter det och sen bar det av till Gubbängens IP för att åka lite skridskor. Gick faktiskt bra! Är alltid lika nervös inför varje gång man ska åka men det är ju ungefär som att cykla.. Har man en gång lärt sig så kan man det. Gled runt lite på isen i en halvtimme eller något i den stilen och sen tog vi bussen till skolan igen. Hade NO lektion där vi bara pluggade inför provet imorgon (som jag absolut inte kommer att klara, skit också). Efter NO:n hade vi engelska & sen slut.

Mådde inte det bästa efter skoldagen, huvudvärk & magont.. Varje dag har jag huvudvärk nu konstant? Undra om jag har något virus i kroppen? Fyyy. Måste ta mig upp till skrivbordet nu och plugga gärnet på NO:n! Hoppas alla får en grym dag.
Pussar på er allihopa!

Jag har smittat Emser med min hemska förkylning!
Förlåt sirran, hihihi


13 januari 2009

Hejsan! Hemkommen från skolan för ett tag sen. Slutade sent idag & missade såklart den tidiga bussen så man kom väl hem någon gång innan 5. Helt sjukt. Hade min första HK lektion på terminen idag också och ja, det gick väl bra? Pratade lite om teori & sen gjorde vi varma mackor och drack te, som en mjukstart lixom. Haha, mys? Mattelektionen gick också förvånansvärt snabbt, idag igen? Vet inte vad som har hänt, lektionerna bara rinner iväg. Men jag ska inte klaga. Idag blir de plugg för hela slanten.. Måste plugga inför NO prov på torsdag & en Geografiläxa tills morgondagen. Är grymt osäker på båda.. Känner på mig att provet inte kommer att bli det bästa, menmen. Förresten så har jag matte prov den 13 Februari & vilken dag är det? Jo fredag den 13de.. Otursdag? Känns inte speciellt bra att ha ett prov då ska jag säga. Haha. Men nu ska jag gå och skära lite korv enligt min mammas befallning, jag är ju trots allt hennes lilla slav. Hoppas alla har haft en grym dag! Pussar på er

Mitt busskort kom inte idag heller!!!!!!!
Har iallafall införskaffat mig en bussremsa eftersom jag tappade (?) min förra..
Not smart!

13 januari 2009

Godmorgon Sverige! detta får bli ett kort,osammanhängande & allmänt tråkigt inlägg. Jag har absolut ingenting att skriva om, men jag skriver endå. Hmm, smart? Ska iallafall strax kila till bussen.. Det tar mig ca. 1 minut att gå till bussen & jag går ut kanske 10 minuter innan (om inte mer?).. Waste of time. Slutar kvart över4 idag, suck. Fast har min första HK lektion för terminen, kanske något att se fram emot?.. Tycker ni är dåliga på att komentera måste jag bara säga, blir lite ledsen i ögat. Menmen, måste faktiskt kila nu. Hoppas alla får en grym dag!

Btw, jag har inte fått mitt busskort ennu!!!!!!!!!
Blir sjukt irriterad.. Får köpa sms biljett nu varje dag & slösa på mobilpengar.
Måste ringa till SL & fråga vad fan dom håller på med..



bright side of life


måste bara ha!


Någon som vet vart man kan köpa dom här otroligt läckra brillorna?
Är helt förälskad i dom! Såg dom på någon norsk(?) hemsida tror jag &
undrar nu om dom finns i Sverige.
Asläckra! Hör av er om ni vet vart dom finns, tack!

12 januari 2009

Hejsan folk. Hur är det med er? Känner att mitt huvud fortfarande inte är helt ok. Har huvudvärk (fortfarande) och näsan rinner titt som tätt. Ett irriteringsmoment i sig, menmen. Dagen gick ganska snabbt tycker jag, min mattelektion som annars brukar vara den segaste på dagen bara rann iväg & plötsligt var den slut. Ska inte klaga över det, bara så skönt att slippa Paulina, min hemska mattelärare. Efter plugget stack jag bara hem, känner mig inte riktigt frisk. Blir bara chill för hela slanten resten av kvällen, kanske framför tvn med en stor kopp te... Det skulle sitta fint. Undra om det går någonting bra på tvn idag? Hmm, får kolla upp de. Annars blir de väl att somna tidigt, kanske läsa igenom mina Systrar I Jeans böcker igen? Har alla 4 böckerna och måste säga att alla är sjukt bra. Definitivt ett tips för er som brukar läsa! Tänkte kila iväg och städa lite på rummet nu om inte min alltför duktiga mamma redan har fixat det. Får hoppas på det! Uppdaterar senare eller imorgon. Pussar på er alla!

goodmorning sweden

Gomorgon folk! sovit gott inatt? Det har jag gjort i varje fall. Somnade någon gång vid 12 tiden igår & vaknade vid 7, hur skönt som helst. Fixade mig i rekordfart och var ute på banan med pappa vid halv 8. Skulle egentligen åkt direkt till sköna Sköndal då men bilen behövde tankas & tur de att vi inte åkte ut på motorvägen, pinsamt om bilen hade stannat där! ;O
Skulle gärna vilja se mig själv i sen sådan situation vid närmare eftertanke, det skulle se riktigt, riktigt kul ut. Dagen till ära ska jag till skolan, som vanligt. Härliga, trevliga Gubbängsskolan. Har väl någon seg svenskalektion, matte & en rad andra sega ämnen som sedan avrundas med ett elevråd på slutet av dagen.. Fyfan.
Funderar på att bara sticka hem efter skolan eftersom jag inte känner mig på topp, har något virus i kroppen på G känns det som. Aja, får se hur det blir. Hoppas alla läsare har haft en underbar helg! Pussar på er alla

goodnight people

hejsan sötnosar. hur är det med er? hinner med en liten söndagsuppdatering härifrån haninge innan jag beger mig hem imorgon. kvällen igår tourned out real nice tycker jag. tog först en tripp till Måsöskolan för att åka lite pulka med Emser, Robin, Vickie, Alle & Simon. busigt! min svanskota är helt förstörd.. kollade film med Emser resten av kvällen och somnade någon gång vid halv 3 tror jag. vaknade minst tusen gånger imorse av att småsyskonen skrek & hade sig, lite små irriterande men somnade gott om till klockan blev framåt tolv, det var sjukt skönt & behövdes verkligen. gick upp och åt lite frulle, sen fixade jag och Emser oss och stack till Handen en liten snabbis, trevlans. kvällen till ära så bjöds det på pizza här hemma, hihi :) sen bjuder päronen på semlor (?) ikväll, haha gissa varför jag ser ut som jag gör? men ibland är det faktiskt okej att svulla, tycker jag. bjuder på minst sagt snygga bilder från helgen här nedanför, så enjoy!

we'r so damn cute

tjena snyggingar! hur är läget? titta, det vart uppdatering endå! applåder till mig tack, hihi. gårdagen vart iallafall väldigt chill, jag och sirran tog oss en tripp till coop forum för att köpa lite hårfärg till hennes hår. senare på kvällen så färgade jag det & det vart såååå snyggt! är lite avundsjuk faktiskt. idag har vi varit i stan och kollat lite, min söta syster köpte sig ett par jeans men jag kom tomhänt hem. hade ingen lust att shoppa idag faktiskt.
och fortfarande så väntar jag på mitt busskort! beställde det förra torsdagen, alltså mer än en vecka sen och jag har fortfarande inte fått det. väldigt irriterande. får ringa till SL och fråga vart det är. bjuder på någon eller några bilder nu. kvällen spenderas med söta emser & hennes vän/vänner, lite osäker. haha (a) hoppas alla får en grym kväll! pussar

glada! :)

morgondagens outfit


örhängen från GinaTricot
sjal från JC
t-shirt från GinaTricot
klocka från Ur&Penn
jeans från Cheap Monday

the city that never sleeps

hej mina kära läsare, igen. uppdaterar ännu en gång, bra där! tänkte bjuda på lite oredigerade och osminkade bilder där jag visar dagens out-fit för ovanlighetens skull.efter uppdateringen lite tidigare idag så satte jag mig framför tvn och bara tog det chill. drack vaniljte och åt lite apelsin, hur gott som helst. när päronen kom hem vart det lite käk & på menyn stod potatissallad, rostbiff, grillad kycklig & grönsker. supergott! efter middagen kollade jag lite i H&Ms vårkatalog med den nya kollektionen. måste bara säga att jag älskar den! hittade så mycket saker! lägger upp ett litet kollage eller något i den stilen sedan med lite saker som står på min önskelista tills sommaren/våren. med detta vill jag önska er en trevlig helg om det inte blir någon uppdatering! pussar på er alla

huvudvärk,huvudvärk,huvudvärk

aaa mitt huvud sprängs av överbelastning! så känns det iallafall. dunkar i hela huvudet och jag vill bara sova. men vad gör man istället? jo går och sätter sig framför datorn -.- så typiskt.
har iallafall hunnit genomlida hela skoldagen utan större problem. förutom en ur-artad spanskalektion med en vikarie som var den sämsta någonsin så gick det faktiskt bra resten av dagen. känns skönt att starta igen men endå inte.
skulle egentligen hem till Emelie efter plugget men som sagt så har jag alldeles för mycket huvudvärk för att orka. (ta inte illa upp Empa, jag orkar alltid med dig, haha) ska väl försöka fixa lite här hemma istället & sen packa väskan också eftersom att jag åker till pappsen i helgen. ska få träffa älskade syster Emma! hittar väl förmodligen på något kul under ledigheten kan man hoppas. tänkte glo lite tv nu & fixa lite tea med favoriten vaniljsmak! hur gott som helst. hoppas alla haften bra dag! pussar


världens härligaste bild på Malm, hahahaha

8 januari 2009

hemska, hemska dag. skolan börjar. konstigt nog så känns det samtidigt som en lättnad att börja. få lite rutin på vardagen lixom. vet inte riktigt när jag börjar idag men vi hoppas på att jag börjar 20 över 9 iallafall. tror det är vanlig skoldag idag (?) helt onödigt. borde det inte vara lite chill sådär resten av veckan bara? iallafall så blir det bara plugg idag för hela slanten, har inget annat inplanerat. ganska meningslöst & tråkigt inlägg men kände bara för att skriva lite :) pussar!

jag har ångest!

hejsan alla söta läsare. alla kanske var lite att ta i, men ni som iallafall läser ibland :) dagen vart lyckad, riktigt mys. fixade mig riktigt segt imorse, finns nog några som håller med. Amanda kom hit hem till mig och sen gick vi till centrum för lilla jag var tvungen att ta ut pengar. sen hoppade vi på bussen mot Hökis och där satt Tove & Emelie. vi begav oss in mot stan och sen vidare till Pizzahut där vi åt & snackade massa skit, haha! av oss fyra så var det trots allt jag som vaknade tidigast men endå var jag färdigfixad sist (?) ingenting med kläder, hår, smink etc gick som det skulle idag helt enkelt. efter att vi käkat så gick vi och kollade i lite butiker på Götgatsbacken. jag är stolt över mig själv! provade inte ett enda plagg och jag köpte ingenting, gud så bra! måste spara lite nu(a) som rubriken lyder så har jag världens ångest för imorgon. skolan börjar och det blir helt andra tider, man måste sova i relativt bra tid, vakna alldeles för tidigt, läxor och hela dagarna går nästan åt till att vara i skolan.. men det blir iallafall att träffa kompisarna igen!
i helgen är  det en pappa-helg så därför åker jag till Haninge/Vega. brukar skriva att det inte blir så mycket bloggning där men får se vad som händer, kanske droppar in ett inlägg eller två om ni har tur ;)
men självklart blir det uppdatering innan helgen! har ju trots allt nästan 2 dagar kvar tills jag åker. så inlägg blir det, definitivt! hoppas läsarna haft ett bra lov & hoppas ångesten inför skolan inte är för stor, ha-ha.
pussar på er!


gud så fräcka bilder på mig själv

förresten, min kära bästavän upptäckte en sak. i inlägget "huvudvärk, trött & sömnig" skrev jag höstlov istället för jullov. som sagt var jag ganska trött så ja.. det är väl förklaringen. inte ens jag märkte det själv (?) menmen, nu vet ni iallafall.

music


Jimmy eat world - Hear you me (one three hill)

huvudvärk,trött & sömnig

godmorgon! måste bara fråga vad fan jag gör uppe nu? har varit uppe sen halv 9 och min sömn inatt har inte varit särskilt bra. kunde inte somna igår pga huvudvärk & så fort jag rörde mig så snurrade hela rummet runt och jag var spyfärdig. inte kul. vaknade sen vid 6 på morgonen av att mamma kom in och hämtade plattången, tack ;O sen vaknade jag halv 9 och kunde inte somna om. fyfan, hur ska man orka sig igenom dagen?
igår/dåtid: Empa & Amanda kom till mig som jag skrev och vi färgade Empas hår, vart ingen större skillnad, bara lite annan ton. får satsa på någon annn färg hjärtat, haha. efter det stack dom hem och jag åkte och handlade med låtsaspappa & hann förstöra mina skor på vägen också, bra Ewelina! sen på kvällen kom Tove & Amanda så vi glodde Top Model och Drömkåken, sen gick dom. måste bara nämna att Top Model har gått till det sämre, iallafall första avsnittet igår. det är ingen seriös människa som orkar sitta och titta på "Tyrabot" och hennes kompanjoner när dom zappar bort modelflickor till rymden, det blir bara för mycket.
idag/nutid: ska snart käka lite frulle, kanske blir piggare då och får energi? sen blir det en tripp in till stan med brudarna för att käka lunch på Pizzahut i think, mys! blir som en liten avslutning på höstlovet. sen blir det chill för hela slanten hemma, fixa lite inför skolan imorgon och förmodligen ta reda på när jag börjar. har ingen aning, haha.
men hoppas ni får en grym dag! pussar

godmorgon läsare!

sovit gott inatt? jag har sovit hur bra som helst. jag älskar mitt hår! efter att vi hade färgat håret igår så fixade jag, min mamma & min moster lite ostbricka med brie-ost, fikonmarmelad, serrano skinka och massa kex till det. hur gott som helst! låg och kollade på repriser av Weeds hela kvällen/natten så jag somnade ganska sent.
vaknade vid halv 11 imorse, hur skönt som helst! känner mig riktigt utvilad och humöret är mycket bättre än vad det var igår. har inte hunnit gjort så mycket idag.. ätit lite frukost och sminkat mig lite halvt.
amanda och empa kommer iallafall hit lite senare när dom har vart och köpt färg till empas hår, jag ska färga det igen. men jag vet inte vad dom kommer välja för färg? får se vad det blir. innan dom kommer ska jag hinna lägga upp min låtsaspappas mjukisbyxor som är för långa, jag ska hinna bestämma kläder och sen fixa mitt älskade hår. kanske ska börja fixa lite nu så man har god tidsmarginal på sig. låter väl bra?
hey nu tycker jag att jag ska bjuda på lite bilder på mittnya hår! so here it comes, hope u like it!
uppdaterar senare, hoppas alla får en bra dag. hugs'n kisses


bilderna är ganska dåliga & jag själv har knappt något
smink så jag ser helt galen ut. men enjoy endå!
kommer mer bilder sen :)

stuck in reverse

humöret är inte på min sida.
bilder på håret utlovades, förgäves.
uppdaterar imorgon istället.
nu vill jag sova.
känner på mig att detta inte är min vecka.
sur, grinig, ledsen, trött
utan anledning

GOD NATT

redhead here i come

Tjenis! spänningen stiger! har precis geggat i färgen i håret, eller ja min söta moster Lisa gjorde det. väntar nu på att klockan ska bli 10 över så att man kan tvätta ut det. hoppas på ett bra resultat! annars var förslaget att supa mig full satt jag inte skulle komma ihåg någon och sen när jag vaknar imorgon så har jag rött hår.. bra idé? måste kila nu men jag uppdaterar sen! pussar på er



SNYGGING!

empty heart, empty soul


Tomma tankar blir till tomma ord.
Meningar skrivs, ord efter ord - helt utan betydelse
Fingrarna flöder, de glöder.
Men ur mig kommer ingenting, ingenting.
Tårar är ord som hjärtat inte kan förklara.

har man inget liv?

måste bara säga att jag är riktigt trött på folk som försöker ragga via playahead e.tc. kommer någon jävla 20åring som bor någonstans långt bort åt helvette som försöker få kontakt? snälla, jag är 13 år. man tröttnar lätt och det känns som att jag har blockerat 50% av användarna p.g.a just den saken, är inte det lite sjukt? har man verkligen inget bättre för sig när man är i den åldern? borde man samtidigt inte skämmas lite när man bara tar kontakt sådär? det skulle jag göra iallafall.. blir bara irriterad på sånt. vet inte vad ni tycker men det är min åsikt iallafall.

skön start på dagen

Godmorgon folk! hur är det med er? själv är man trött och jävlig. känner mig inte alls på humör idag. menmen, blir väl bättre senare på dagen. hela morgonen har spenderats framför ett par bra filmer med Matte & Peo, skönt! det behövdes. har precis fixat mig färdigt nu och vid 2tiden ska jag möta mamma i farsta för att köpa hårfärg & lite saker. så jävla spänd på att se färgen när den väl är färdig! kan knappt vänta.. kommer säkert ta tid att vänja sig men men, lite förändring är väl bra? bjuder på lite bilder från igårkväll när jag träffade Empa & Tove, enjoy! hoppas alla får en grym dag, pussar!


tusentals mer bilder togs men jag bjuder bara på dessa :)
klicka på bilderna för att förstora

hela dagen, varje dag!

vaknade hemma hos Amanda vid 12 tiden imorse. vi tog oss upp & åt en jäkla brakfrukost. efter det fixade vi oss ganska snabbt i think (?).. gick ut och mötte Emelie sen för vi var tvungna att åka till Farsta c eftersom hon skulle köpa hårfärg. köpte lite färg, drev runt lite och tog sen bussen hem till mig. färgade hennes hår & resultatet vart.. ja, inte världens största skillnad men håret fick en annan ton och det vart lite ljusare :)

imorgon är det dags för mig! jag ska blir RÖDHÅRIG! en av årets förmodligen största händelser, mitt hår ska inte vara brunt. det ska bli rött, rött, rött, rött, rött. liten rödbrun ton men det ska definitivt synas att den röda färgen lyser. kommer bilder på det när jag har färgat. gillar min hårfärg som den är men nu vill jag ha lite förändring. hoppas på ett bra reslutat iallafall!
ska kila nu men jag uppdaterar senare. blir förmodligen en chill kväll med brudarna idag.puss!

(?)

Ipod musik på högsta volym.

nu ska jag sova.

GOD NATT!
04:12


saturday night fever

hejsan sötnosar. sitter här hemma hos Amanda vid datorn och kollar på lite Eva&Adam. har sett filmen & avsnitten minst tusen gånger men dom är fortfarande lika bra. har ni märkt någon förändring i bloggen kanske? det är min bästavän Amanda som har gjort designen, header och ja, alltihop. hon är så duktig! tänkte eventuellt lägga mig i sängen nu och försöka sova i ganska så skaplig tid iallafall. hoppas alla haft en grym kväll! pussar på er

design & header gjord av http.//awanda.webblogg.se

lördag

Hejsan. sitter hemma hos Amanda nu och kollar på filmen Yrrol, grymt kul. vaknade vid 12 imorse och körde direkt igång guitar hero medans Amanda satte sig vid datorn. tog mig till&med an nivån hard och klarade det! måste ge lite cred till mig själv, haha. stack till morfar en stund på eftermiddagen & fikade där och sedan åt vi middag, mys! mötte sedan Amanda och här hos henne ska jag slagga ikväll och imorgon blir det besök av Empa hemma hos mig för jag ska färga hennes hår. hoppas på att det blir bra, annars får hon skylla på mig :) på kvällen kanske det blir en kväll med brudarna, får se vad som händer. tänkte eventuellt pilla lite med designen nu, hoppas det blir ett bra resultat, är trött på min design nu. uppdaterar senare ikväll eller imorgon. hoppas ni haft en bra helg! pussar


lördag


världens torraste humor, men jag älskar den

pictures






Bild 1: jag i mina tidigare år
Bild 2: en av mina sämre perioder (?)
Bild 3: ska man skratta eller gråta?
Bild 4: vad hände med håret? :s
Bild 5: tack för allt Bästavän
Bild 6: happy biatch!
Bild 7: Ewelina
Bild 8: Ewelina
Bild 9: "snyggjonas"
Bild 10: Iza
Bild 11: mina brudar
Bild 12: fyrverkeri
Bild 13: saknar dig Felix
Bild 14: Ewelina

klicka på bilderna för att förstora

fredag

Godmorgon! fyfan, det här är inte kul. tror inte jag har varit såhär förkyld på riktigt, riktigt länge. går runt här hemma i tokvarma kläder & knarkar halstabletter. läste dock på förpackningen "en sugtablett får sakta smälta i munnen var annan eller var 3de timme".. och vad har jag ätit? minst 6 stycken på en timme. undra om det kan ge biverkningar? :s kvällen igår vart iallafall riktigt chill. hände ingenting, la mig i sängen ganska tidigt och kollade på filmen US Marshall som gick på tvn, skit bra! dagen till ära så skulle jag ha träffat Sacke eftersom det inte blev något igår men vet inte om det blir av. tröttmössan ligger fortfarande & sover tror jag. annars blir det bara chill tills Bästavän kommer till mig ikväll, hon ska nämligen sova här. ovanligt va? är sugen på att ha en myskväll, hyra film, svulla i godis och bara mysa. känns som att det måste bli lite bättre sovtider? herregud här vänder man ju på dygnet som aldrig förr.. måste bli ändring! tänkte gå och försöka mig på ett X antal huskurer för att bli lite bättre, någon som har något tips? iallafall, wish me luck! bjuder på lite random bilder i nästa inlägg, bra va? pussar på er alla!

torsdag

Hejsan! hur mår ni? trötta kanske?
nyår vart iallafall över förväntningarna, enfast det blev lite ändrade planer.
tog först en promenad till norra sköndal där Iza bor & käkade middag med
henne & våra familjer. sjöng även lite Abba singstar också, gick sämst.
vid 12-slaget vart det skål i champagne och lite raketer, myyys!
vid 1 någon gång mötte jag Brudarna och vi tog oss en lång och jävligt
kall promenad hem till Empa där vi alla sen slaggade.
somnade vid halv 6 någongong imorse och vi alla vaknade vid 2.
låg kvar i sängen till kvart över 4 & sedan gick vi alla hem.
skulle egentligen träffat Sacke nu på kvällen men planerna ändrades, tyvär.
imorgon blir det chill för hela slanten tror jag, orkar inte göra något.
hoppas alla fick en grym nyårs kväll/natt! pussar på er


RSS 2.0