Bloglovin.

bloglovin

Följ min blogg med bloglovin! Grym sida för dig som läser många bloggar och inte orkar hålla koll på alla. Min kanske inte intresserar dig, men tusen andra finns det och dom går också att följa! Grym sida värd att testa.

WATCH the sunrise.


Vilken i helvette ska man välja?! Klocka nr.5 är verkligen en favorit, så himla snygg! Den silvriga med svart urtavla från Champion... Mums på den. Men KNOKK är också så himla snygga! Fan detta är inte kul...

Vilken ska man välja? 1, 2, 3, 4, 5 eller 6? Räknat från vänster till höger, börjar på första raden med den rosa KNOKK klockan.

Come on and let's take a ride.

http://www.freestreet.se/?r=22645

Gick nyss med i denna sida och det verkar vara relativt enkelt att samla ihop lite poäng genom att bara besöka sidor etc. Har inte provat något sådant här förut men why don't you give it a try? Verkar toppen att få lite extraklirr på någon affär! Tjihoooo. Nu tänkte jag röra mig mot sängen efter timmars pill på designen, detta får duga. Sov gott darlings!♥

I want to give you a good song.

Morgondagens planer hörrni! Tänkte bara varna er om ni undrar vart min uppdatering tagit vägen :) Först blir det skola som vanligt (heldag även fast det är skärtorsdag, orättvist!) fast det drabbar inte mig och Amanda eftersom att vi åker tidigare från skolan till Odenplan för att agera sminkmodeller. Sjukt kul! Efter det blir det förmodligen en sol, sedan hem och prova massvis med kläder! Ev. sy och fixa lite, packa, raka benen, inpackning, fixa naglar och grejs inför kryssningen på fredag. Jäklar vad jag längtar!

So cups in the air, everybody lets take shots.


Axwell feat Errol Reid - Nothing but love for you


Dirty South & Axwell feat Rudy - Open your heart


Swe house mafia, Laidback Luke feat Deborah Cox -
Leave the world behind



Dirty South & Axwell feat Rudy - Let it go 2010
(Felipe Senne Remix)


It's new. It's black. It's great.



Litet smakprov, min älskling fastnade inte riktigt på bild men jag ska försöka fota när jag använder den! Denna kanske man bär på kryssningen under fredagen/lördagen? Hmmm.... Jag gillart' illafall!

When you feel so tired but you can't sleep.

Hallo där sötnosar! Min dag idag har varit nästan bekymmers fri, förutom att jag missade bussen imorse... Men det gjorde ingenting! Egentligen kan jag bara ta en snabb promenad till skolan, tar 10 minuter lixom. Men slö som man är så åker man buss! Usch och fy...

I skolan hände det ingenting speciellt värt att nämna, men efteråt åkte jag hem och fick ett ryck att sy. Tog då en gammal blus, klippte & tråcklade lite och så VIPS så blev det ett nytt svart transparent linne som jag tänker matcha med min bustier, kavaj, jeans och ett par snygga klackar! Awesome.♥

I'm wearing this today:

Det blev ingen blommig Garden-topp utan jag blev helsvart idag istället! Frosten ute förstörde sommarfeelingen med den blommiga toppen... Menmen!


Tröja H&M Divided
Byxor (?)
Klocka Festina
Skor Converse


A precious kiss from your lucious lips.

Under tiden jag sitter här och äter min frukost så kan jag passa på att säga att det är frost ute! Det är frost på bilarna, säkerligen från den kalla natten.. Buhuuuu :'( Jag som var så glad över solen igår... Men kolla på vädret i menyn så ser ni att helgens väder ser lovande ut! Yes, det bådar gott inför kryssningen! Satan i gatan vad kul det kommer bli.♥


Love.


You can't be ashamed of yourself.

Nej nu tänkte jag krypa till kojs, skriva lite brev, droppa myrraolja vid nagelbanden som varje kväll & läsa igenom nya SOLO tidningen som jag fick i helgen.

Imorgon
blir det först en härlig skoldag som håller på till ca 14:00, sedan hem och antingen träna i Farsta eller sticka ut på en springtur, får se hur humöret & vädret är! Men mer uppdatering när jag har tid. Puss på er sålänge!♥

This is how we'r doing it.


H&M Garden Collection



Denna underbara tröja kostar 149:- pix! 134:- eller någonting liknande för mig eftersom det är 10% för medlemmar så passa på nu! Jag är helt kär! Denna sötsak ska jag ha på mig imorgon, hur jag matchar det får ni se då ;)

 


30 mars 2010


Våren: Våren är på väg, eller ska man säga att våren är här? Nästan all snö har smält bort, åtminstonde inne i stan och här i SweetValley. Som man har längtat efter detta! Tjihoooo till våriga, snygga kläder och skor!

Blommor: I all världens färger! Himlans galet fint! På kläder, i krukor, på skor, armband, tröjor, helt enkelt blommor överallt! Me like.

LMFAO: Måste hissa denna otroligt grymma kombo/grupp(?) som har gjort himla många bra låtar. Defintivt bra låtar om man vill tagga till! Unbelieveble!


Sköra och tråkiga vinternaglar: Jag har alltid bitit på naglarna, hemskt att säga men så är det. Och ännu värre blir det på vinterhalvåret när de blir kalla, torra, flisar sig och håller på! Stoooor diss från min sida. Stopp&väx hjälper nästan inte... Kanske får klistra på mig ett par lösnaglar och fixa de snygga? Eller geletippar? Hmmm...

Dryga expiditer: En expidit som har ett drygt tonläge och inte visar sitt bästa jag när kunden kommer fram är så sjukt irriterande! Blir man bemött på ett tråkigt sätt så blir det nästan så att man vill slänga byxorna (eller vad det nu kan vara) och skrika MENSKÄRRING eller andra saker om det är en kille... Har ni varit med om samma sjuka sak? Haha!

There's a good thing tears never show...

Finisar! Det har inte blivit många inlägg under dagen, men vet ni vart jag har varit? Inne i stan, kikat kläder, hälsat på min prao plats & fikat i detta grymma väder! Väder på topp = Humör på topp. Detta väder är precis vad som behövs nu! Man blir riktigt glad av solens strålar.

En blommig topp från H&M's nya Garden Collection fick följa med mig hem till pangpriset 149:-. Hur awesome är inte det?!


Lösgodis, chips, dipp & krusbärsdricka mumsade vi i oss igår! Tur att man tränar...


Varm choklad och chokladkaka på Wayne's, mumsigt!


Finfina bästavän!


Tummen upp för det minst sagt grymma vädret!


Sneek-peek på den nya tröjan!

Här kommer bilder lånade från Bästis blogg!




Så jäkla mysigt!


And if there isn't any words left?

På schemat härnäst står funktionell träning med bästa Amanda. Känns som att det var tusen år (+ lite till) sedan vi tränade så det ska bli riktigt skönt! Efter det åker vi hem till henne, hämtar lite sov saker och sedan hem hit för att ha en otroligt mysig bästis-kväll. Vi har ju trots allt studiedag imorgon!!!

Föreställ dig en gorilla på hasch, korsad med en enbent giraff och ett smörpaket som legat framme i sisådär en rumstemperatur på 22+grader i 4timmar. Föreställ dig det, samtidigt som du ställer dig på knä, böjer dig fram och skäller som en hund medans din högra fot korsar den vänstra och tårna kniper ihop med varandra. Ungefär så är vi två tillsammans, fast 10000 gånger värre.....

Myrraolja från t.ex Depend

"Depends Myrraolja ger en intensiv vård till naglar som är torra, flisar sig, lätt spricker eller är mjuka. Berikad med mandelolja och E-vitamin. Återuppbygger och ger näring till nageln. Verkar fuktgivande, stärkande och gör så att nageln växer snabbare. Instruktion: Massera in oljan i nagel och nagelbanden. Kan användas dagligen vid behov."

Jag brukar droppa en droppe olja precis intill nagelbanden och massera lite, sedan går jag och lägger mig! Vaknar upp med mjuka, vårdade nagelband och fräshare naglar. Vet ej om det fungerar med tillväxten då jag biter på naglarna (fyyyy!! vill sluta!) men detta är verkligen ett tips!

How could we go this far?

Goodmorning!

Jag hade tänkt att bjuda på hiss/diss, kläder och en massa trevligt under gårkvällen men vad hände? Jag somnade med datorn i knät, med smink & kläder på mig... Vaknade inte upp förens 9tiden och då märkte jag att skärmen vridit sig (så som det händer när man håller in Ctrl och Alt och samtidigt klickar på pilarna). I panik försökte jag hitta rätta svaret så jag kunde vrida tillbaks den och efter någon minut lyckades jag. Yeeeay!

Nu tänkte jag sätta på mig lite mysigare kläder & sedan gå ner för att äta en god frukost. Jag är en riktig frukostmänniska ska jag säga er! Frukost är dagens viktigaste mål, eller hur? ;)

Bjuder på hiss/diss och ett skönhetstips efter detta goda! Häng kvar!

With a smile on my face, like a sun.

Darlings, ligger här & myser galet med nya SOLO tidningen och lite timbaland ft. katy perry på spotify. Underbart va?.. En gnutta kanske, men jag saknar mina vänner! En spårad, sinnesjuk och galen kväll är vad jag skulle behöva för tillfället.

Iallafall så, dagen idag bjöd på lite nöje. Bussen tog mig härifrån Vega till FarstaC där jag mötte upp Johan. Vi tog en snabbis i några butiker och sedan åkte vi hem till mig i Sweet Valley. Hämtade ett brev från Felix där (inlägget längre ned) som trasslat till det lite för sig själv, menmen. Det löser sig hoppas vi! Brevet var iallafall positivt, det gjorde mig glad. Fick efter det skjuts hem då det skulle bjudas på tacomiddag. Mummmms..

Chillin hela morgonen, dagen, kvällen, all day long. Jag saknar mina bruuuuuDzzz. Nästa helg och på lovet, då smäller det :)





Qlimax 2009


Stop for a moment, think again.

Block 44 - Straffad

LYRICS


Block 44 - Identitet iskall


LYRICS

Ångra inte dina misstag, lär dig av dom. Felix♥


Think, Thought, Thought.

Tidigare misslyckanden är vägvisare
till kommande framgångar.

You can take a picture at something you see.

Hej på er. Jag ligger här på syrrans rum & nördar lite med hennes lilla bärbara dator, en riktig "bloggdator"... Bra för mig som storbloggerska! Hehe. Dagen idag har varit riktigt skön. Kändes inte som att jag ansträngde mig mycket denna skoldag, knappt denna skolvecka heller! Allting har bara flytit på, precis så som det ska vara va?

Efter matteprovet jag genomled idag så hade jag sällskap en stund med J innan pappa kom och hämtade mig, trevligt! Åkte bilen mot Haninge & pratade som vanligt om missbruk, framtiden och vad jag inte ska dras med i, falla för grupptryck etc. Never ever! Jag står på mig, lita på det pappsen :) Därefter ringde Billy och vi pratade i någon timme tror jag, lika underhållande varje gång!

Kom hem med 2 kassar mat och 4 flåttplattor med deg till familjen (pizza alltså). Så, nu blir det att leva på äpple i en vecka..... Skämt åsido! Ta det med en nypa salt.



Nya koftan är på idag! Matchar med vanliga leggings, converse, vitt linne under, silvrig armbandskedja & vit jetset klocka! Sitter som en smäck, i love it.♥

Michael Brun - No place to stay (Radio edit)


Everything is gonna be alright, tonight.





Hur underbart som helst att syster Caroline kommer upp på övervåningen och frågar om jag vill ha smink som hon köpt på sig för mycket av. Självklart röck jag åt mig det direkt, hur grymt som helst! Var verkligen bra tajming, hade nämligen bestämt mig att åka ut och köpa lite nytt eftersom det behövs! Nu får jag dessutom prova på mineralsmink & kolla om det är så bra som alla säger!

 


The waffel day.

Har precis stått i köket med mor min i säkert 2 timmar och gräddat 26,5 stycken våfflor, det är ju trots allt våffeldagen idag! Men... Vi gjorde så många våfflor till 4 pers.. Jag förstår inte hur vi lyckas! Och sedan så förstår jag inte hur jag lyckas, jag vispade grädden för hand = utan el-visp. Herregud, känns som mina biceps nästan hoppar ut ur armen, så stora är dom!

Våfflorna blev iallafall goda och självklart hade vi grädde, gammaldags vaniljglass och blåbärssylt till. Vad annars?♥



Skönhetstips!

Jag använder hårsprayen & värmeskyddet från denna minst sagt grymma serie. Hårsprayen ger håret lagom stadga så frisyren håller sig, men inte överdrivet mycket så det blir kladdigt och äckligt. Lagom, precis så man vill ha det! Den är även lätt att borsta ur. Värmeskyddet kan man ha i håret både när det är blött & när det är torrt och det märks knappt! + också att håret blir silkeslent av värmeskyddet. Värt att prova! Både hårsprayen och värmeskyddet kostar 80:- styck på Åhléns etc.

 


Fillin up the closet.



Gammelrosa in real. 199:- från H&M Divided




Gråmilerad med axeldetaljer 199:- från H&M Divided



Döläckra in real. Minns inte vad dom kostade! från H&M


Denna får ni se på imorgon när dagens outfit kommer upp! Minns inte vad den kostade. Även den från H&M


"If I could take yesterday and do it again"

Ur högtalarna spelas medans jag städar garderoben, rensar ur gamla skor, kläder och annat skoj. Var så himla taggad på att springa en runda idag för att röra lite på fläsket, men gjorde jag det? Nej, jag sitter fortfarande här inne och har inte varit ute sedan promenaden från skolan till bussen. Duktigt...

Gör lite nytta på hemmaplan istället. Fixar med garderoben och hänger in mina saker som kom på posten idag! En ny kofta, ett par kilklackar och vanliga vita tygskor. Härligt! Nu vill man bara att all snö ska smälta och att solen ska visa sig så man kan använda lite vår kläder, tygskor och fina kjolar, linnen etc.


Definitivt ett vårtecken!


I'm wearing this today:


Jacka H&M
Halsduk Vila
Väska Accent
Tröja med axeldetaljer (ny!) H&M
Leggings Ginatricot
Skor Converse


Perhaps if I challenged myself.

Vem var det som kasta?! Vem var det som kasta min ork i en papperskorg?! Jag känner mig trött, känner ingen ork och är inte tillfreds med mig själv. Skulle behöva en riktig egoboost för tillfället, en bra en! Som får mig pigg, glad och på bättre humör. Solen skiner på dagarna, snön håller på att smälta bort, jag har världens bästa vänner & under dagen idag har jag köpt två döläckra tröjor... Borde inte det räcka? Kom och muntra upp mig någon!

I helgen bär det iallafall iväg till pappsen min i Haninge. Vi får se vad vi hittar på för kul, jag och syrran! Får se hur det blir med uppdateringen, men ni lär överleva ändå :)


Let's waste time, do this crap.

Jag är ute efter en klocka i ganska så enkel modell. Svart och enkel urtavla, hur simpelt som helst. Tittade omkring lite på datorn nyss och hittade denna från Champion för ett rimligt pris på 698:- Hur bra som helst för klockan! Man kanske ska flirta & smöra otroligt mycket för mamsen? Eller helt enkelt ta och köpa den själv... Hmm..


Fredric - Min vän


Gammalt men ack så bra.

Can't you please say goodbye?

Dagen rullade på ganska enkelt idag faktiskt! Tur att skolmatsalen bjöd på frukt som jag kunde spara tills senare, annars hade jag varit riktigt död! Genomled ett spanskaprov under skoldagen som gick åt fanders, får jag ett G så blir jag nöjd. Fasen också! Måste bli bättre på spanskan, men det är så himla jobbigt & tråkigt!

Sitter för tillfället och kollar DH, har missat de första avsnitten så nu måste jag "komma in i det". Så himla bra!


If we ever meet again.

Alltså, åh vad jag vill shoppa! Det känns som att det var evigheter sedan sist. Vilken tur att man ska in till stora staden med Amanda direkt efter skolan imorgon! Funderar starkt på att handla upp alla de pengar jag har för tillfället dvs 600:- kronor... Men på vad?! Behöver nya smycken, nya tröjor, vill ha en ny klocka, nya skor, nytt smink, hårprodukter, parfym, jeans... Jisses! Får flörta lite med mamsen så vi kan ta en shoppingtur någon gång nästa vecka! Tjihoooo. Förresten, titta på dessa underbara! Har gått och förälskat mig i MTWTFSS kollektion på Weekday. Allt i min garderob, ja tack!


Neonskyltar på gatorna.

Hinner med en snabb uppdatering innan jag sticker till bussen, bara för eran skull! Slängde in en dagens outfit lite snabbt. Bildkvalitén var inte det bästa menmen, en outfit är en outfit, eller hur?

Sitter här med ett glas juice, ett glas vit persika/vit choklad yoghurt och macka, hur gott som helst! Lär behöva en stor frukost eftersom skolan håller på ända till kvart över 4 idag. Jobbigt! Uppdaterar igen när jag är hemma. Puss på er!


Dagens facelook eller någonting liknande.... Haha.


I'm wearing this today:


Stickad tröja Ginatricot
Halsband Lindex
Ringar SIX, Grekland
Skor Converse (som alltid!)


Down where the air is sweet as L.A.

Vi körde stenhårt på den funktionella träningen idag, både jag och bästis. Riktigt rolig träning, hela passet! Men min favorit är ändå pilates bollen.... Vi tog igenom oss hela passet iallafall, även fast jag sovit 1 timme & bästis 2 så gick det bra. Yey för den!

Imorgon blir det fullt upp med skolan från 08:15 till 16:15. Vilket helvette va! Dom borde väl ändå kunna bjuda på lite sovmorgon tycker man! Menmen... Efter det så blir det träning igen vilket resulterar i dålig uppdatering, sorry for that men jag tror ni klarar er! Eller hur? ;)




SÅHÄR taggad var jag på träning idag!


Alla är högt över staden,


Klänningen jag fick med mig hem från skolan idag. Tight underdel i bomull & något "pösigare" överdel i svart satin. Den känns lite... lagom. Inte för mycket, inte för lite men med smycken och ett par snygga klackar till så blir det nog en höjdare! Denna kommer förmodligen bäras när jag drar på kryssning den 2a ;)

I was wearing this today:


Halsduk Vila
Skinnjacka H&M (satt på nitar själv)
Jeansskjorta Ginatricot
Leggings Ginatricot
Skor Converse


You're the storm that I believe in.

Hej där. Gårnatten blev nästan precis som planerad. Satt framför datorn & underhöll mig med Billy och Bästis fram till 2-halv 3 kanske? Sedan tittade jag på otroligt grymma Entourage, dubbelavsnitt dessutom. När klockan passerat 05 imorse kände jag att det kanske ändå var dags att få lite sömn? 1 timme senare skulle jag upp. Och jag blev chockad över hur pigg jag var!

Klarade skolan galant med tanke på den sömnlösa natten! Trodde jag skulle vara helt död men icke sa nicke. Påbörjade förresten även en skjorta idag på syslöjden, kommer sitta finfint i sommar till slitna jeansshorts + converse! Dessutom fick jag en klänning med mig hem som jag gjort klart, bild dyker upp snart. Har precis käkat upp lite lunch/mellis för att orka träningen ikväll också!

Sockerärtor, harrys kuvär, biffar, persillade sås och macka :D Satt finfint i magen!

 


02:06

Klockan har precis passerat 2tiden och jag är fortfarande uppe. Uppe = vaken. Och imrogon är det skola, vilket betyder att klockan ringer vid 06:30. Hur jag ska klara det är en jävla bra fråga och en sjukt grym utmaning. Det där med sömn har jag aldrig förstått mig på... Vad ska det vara bra för?

Blir det som planerat så dygnar jag & bästis tills imorgon. Håller oss vakna all night long genom lite underhållning med hjälp av internet. Låter det inte kul?

22:57


And you can turn the dark into light.

Nu tänkte jag röra mig mot sängen. Med säket 100 stycken nyinladdade låtar på ipoden, hur underbart?! Kommer tagga totalt till skolan imorgon när jag står och fixar mig, hihi. Designen vart inte mycket bättre, hade helt enkelt inte ork. Men jag lovar, jag ska ta tag i det! Måste bara hitta lite inspiration först.

För ett par timmar sedan var humöret sådär och huvudet proppfullt med tankar. Nu är humöret på topp och huvudet lever sitt lilla egna liv, tankarna är som bortblåsta och jag känner ett plötsligt ryck att dansa. Tror jag ska gå in på rummet och köra lite bugg. Updates tomorrow! Sov gott sötisar.♥

Fabolous ft. Kobe - Imma do it


This is what beauty feels like.

Jacka Jofama By Kenza, skjorta Crocker, leggings med skinndetaljer JC, skor Converse, ring JC, armband JC. Såhär vill jag gå klädd, nunununu!

 


It's tame to make a change, a big one.

Min bästavän: Jag måste ha den allra bästa vännen som finns. I med och i motgång vet jag alltid vem jag kan prata med, vem jag kan lita på, vem som alltid finns och stöttar. Utan henne vore jag... Ja då vore jag fan ingenting. Jag hade inte varit på samma ställe som jag är idag om det inte vore för henne. Kan inte med ord beskriva hur underbar du är, men jag tror att du förstår ändå! 14år tillsammans. Vänskapen började på dagis vid 1 års ålder. Vi har varit grymma hittils & det ska vi fortsätta med! Never whitout you.♥ Hennes blogg!

SVULLO: Världens underbaraste man Micke Dubois. Eller, nästan iallafall. Men för er som har missat hans film så måste ni springa och hyra den nu!!!! Ett gott skratt förlänger livet och jisses vad man får skratta av den!

2 April: Då jag ska på kryssning! Röjjröjj med bästis och hennes familj + en till familj. Gissa om det kommer bli kul! Jag längtar som satan.

Påsklov: Om 1 vecka och 3 dagar så är det lov (igen). Galet maxat!

Falska vänner: Sådana som aldrig hör av sig, som aldrig tar eget intiativ, som alltid lägger skulden på andra, som inte ens försöker sig på att fixa en vänskap. Vänner som ljuger, går bakom ryggen och snackar skit. Sådana är jag SÅHÄR jätte trött på. Tack och adjö!

Istiden år 2009/2010: Vad i helvette händer med klimatet?! Snar är det påsklov och på påsklovet för nästan precis ett år sedan satt jag och mina älskade, underbara vänner ute och grillade första gången. Kolla ut nu! Det är förfan 1 meter snö på marken och is överallt. Dessutom snöade det idag igen, precis som att det inte finns tillräckligt?! Skärpning...

 


2010.03.21

På inköpslistan står det: röda converse. Hur underbart och hur snyggt är inte det?! Tänk er till brunbrända ben, slinta denim shorts, vitt transparent linne, min sailor hatt från H&M och solblekt hår! Åh, ge mig sommar.♥

Melissa Horn.


Perfektion.


Everything is gonna be alright.

Nu tänkte jag ta tag i bloggen. How about that?

Kvar i något jag lämnat.


Fredagsnatten bjöd på mycket tankar. Lördagsförmiddagen lästes bloggen igenom, men ingenting togs bort. Varför ska jag "skämmas" över mina tankar? Varför ska jag inte kunna skriva ut vad jag tycker och tänker utan att ångra mig? Skumt, hur jag tänkte. Inlägget är kvar fortfarande iallafall, och det är jag nöjd med!

Lördagen bjöd på fotbollsmatch i Märsta. Från att Hammarby hade ledning med 2-0, till torsk med 4-2. Besvikelse. Sura miner, kalla kroppar och stelfrusna fötter åkte hem & lagade middag. Nästan fullsatt middagsbord, mysigt! Ut på äventyr på kvällen med mina underbara vänner. Äventyret blev fail och vi slutade framför New Moon som Tove nyss köpt. Den är så himla bra!

Vaknade vid halv 12 imorse, låg och läste Liam Norberg - Insidan i någon timme tills Amanda & Tove vaknade. Nästan 2 timmars lång frukost och en massa tjejsnack senare så tog vi det lugnt, hela dagen lång. Himlans skönt!


I was hiding behind the broken walls.

Jag önskar att allt slutade annorlunda. Inte på detta sätt. Inte nu. Inte såhär jag vill ha det. Inte såhär jag ville ha det. Detta inlägg kommer med SÄKERHET att ångras under morgondagen och tas bort. Ursäkten är att det är kväll/natt, det är då man börjar tänka efter, känna efter. Man tänker på gamla minnenen, gamla vänner, gamla saker som man sagt. Allt kommer upp igen... Och på morgonen dagen efter så ångrar man att man ens ägnade det en tanke. Varför är det så? Hmm.. Skitsamma, jag är övertrött. Ber om ursäkt, ska inte prata mer strunt. Peace, Love & Understandig.

Jag saknar den gamla J. Vart är han? :s

And thoose words don't come wasy.

Ligger/sitter här i sängen hos bästis med datorn i knät. 104.7 är på (lugna favoriter) och tröttisen ligger och snarkar bredvid mig. Som jag alltid brukar göra! Just därför är jag mer än villig att operera bort mina polyper för att slippa snarka! Jag tycker det är så pinsamt... Hihi.

Imorgon hade jag tänkt vakna i skaplig tid men nu när klockan passerat halv 3tiden så lär jag väl sova ett tag ändå. Men skönt är väl det? Rör mig hem härifrån så snabbt som möjligt iallafall för vid 3 ska jag vara ute i Märsta för att kolla på bror när han spelar match. Hammarby - Valsta/Syrianska. Alltså bortamatch för Bajen! Vi hoppas på en vinst.

Kvällen ska vi spåra, spåra, spåra. Jag är sugen på någonting storslaget. Vi vet inte vart vi ska men vi vet att vi ska dit. Perfekt för kvällens planer imorgon! Nej nu skriver jag för mycket känner jag, måste ta ett möte med John Blund. Han är en skön grabb! Updates later. Kiss on you guys♥




Bilder tagna HÄR ifrån


I feel like i've just seen the sun for the first time.

Home, hos min bästis. Min allra bästa bästis! Med tända ljus, weinerbröd & popcorn. Självklart har vi påskmust till, mums!

Vi begav oss till Trollbäcken på nya äventyr men vi var snabba därifrån... Folket vi träffade var inte riktigt i våran smak så vid första bästa tillfälle sprang vi därifrån. Vi verkligen sprang, till närmaste busshållsplats för att ta oss därifrån :) Vi är så snälla!




T.I - Hell of a life


We can't ignore the feelings.

Kaos all over the place här på bloggen. Jag lovade mig själv att ta tag i designen när jag kom hem... Har jag gjort det? Nej. Jag lovade mig själv att städa och plocka undan på rummet/övervåningen när jag kom hem... Har jag gjort det? Nej. Jag lovade mig själv att stänga av datorn och ligga i sängen vid 10tiden ikväll. Har jag gjort det? Nej.

Kaos på bloggen. Kaos med rutiner. Kaos med rummet. Kaos med engelska läxan. Kaos med mina kläder. Men jag är lika lycklig för det! Jag har världens bästa vänner & världens underbaraste familj så vad har jag att klaga på?

Detta inlägg makes no sense. Märks det att jag är trött? Kanske dags för sängen... Men först måste jag tvätta av mig sminket, borsta tänderna, fixa kläder, packa väskan, läsa, plu... Orkar inte mer. Tack och adjö sa måsen och tog sin sista sparv!

Fix, fix, fix.

KAOS på bloggen. Håller på att fixa designen!

Och H&M gör det igen.


I've got hoes, in different area codes.

Hej där bitterfittor, positiva, glada läsare. Måste ju ge en hälsning till er alla, kanske sitter någon deprimerad stackare med mens & läsare min blogg? Självklart ska även hon få en hälsning!

Simning stod på schemat i skolan idag och det var faktiskt roligare än väntat. Jag, Amanda & Alice klarade oss alldeles utmärkt! Körde lite livräddning & sedan lekte vi lite, bastade och fixade oss i säkert 1 timme vilket resulterade i att vi inte fick någon lunchrast. Men SÅHÄR skönt var det!

Sitter just nu och käkar lite, laddar upp för träningen ikväll. Isvatten, blodgrapefrukt, frökuse med philadelphia ost & sallad på avokado, morot, isbergssallad & championer. Vet inte hur nyttigt detta är, men jag intalar mig själv att det är SKIT bra! Blir bodybalance med mor min & Amanda. Så himla skönt!♥



Dagens simpla outfit


Halsduk Vila
Jacka H&M
Randig tröja Gina
Jeansleggings Vila
Skor Converse


Baby let's fly away.

Idag ska jag inviga min nya bikini. Ja, ni hörde rätt! Jag ska simma, i sjön. Vi får hoppas på att all is är borta bara... Skämt åsido, det blir en simtur i en pool med klorvatten. Inte okej för håret, för kroppen. Jag kommer stinka klor i dagar, sådant sitter alltid i så himla rejält. Men det är smällar jag får ta!


Kör på lite smink idag eftersom det ändå ska av om ca. 1 timme!


Det är fest, fixa fest.

Hej där bloggen. Randomly update is okay, right? Får man skrivsug så skriver man. Sitter här och lyssnar på musik, taggar till & njuter av livet. Nu när snön börjar smälta så "kryper man ut ur sitt skal", man blommar ut, kommer ut ur ide - precis som björnarna. Man börjar se fram emot sommaren! Det känns så himla underbart.

Väntar just nu på att mor min kan slå en pling. Vi ska mötas vid centrum, köpa mat och sedan hem för att laga middag. Öva till det praktiska hemkunskapsprovet kanske och göra en pastagratäng? Hmmm... Får man skryta lite så vill jag bara säga att jag fick MVG på mitt skriftliga hemkunskapsprov idag! Tjihooo vad jag är glad! Nästan lite för glad kanske? Pfft varför funderar jag över att vara för glad? Fan njut av lyckan istället! Gav mig själv en bitch slap och nu är jag on top igen, på G, taggad - till max.

GE MIG HELG

This sounds good.


Adele - Hometown glory (Axwell remix)


Ellie Goulding ft. Erik Hassle - Be mine (Robyn cover)


LMFAO - La La La


Wynter Gordon - Dirty talk (Laidback Luke remix)


Outfit x 2


Skinnjacka H&M
Grå tröja Lindex
Skor Converse
Halsduk Vila
Väska H&M pimpat själv


T-shirt Ginatricot
Jeansleggings Vila
Skor Converse


Joel Kinnaman (Frank Wagner)








Finner inga ord, snygga jävla människa! Jesus, jag vet vad jag kommer drömma om inatt. (precis som alla andra nätter)...

 


Come to me, fast.

07:30 Vaken
09:25 Skola
10:20-13:10 Håltimmar
14:34 Hem
14: 40-18:30Döda tid
18:30-19:25Träna
19:25-22:00Döda tid
22:00 Sova


Rolig dag!


Raise your voice and scream.

Skoldag som innehöll ett hemkunskapsprov. Svarade på alla frågor och är nu en jävel på tallriksmodellen, kolhydorater, protein & allt det som tillkommer. Kanske bra nu när man kört igång med träningen?

Slutade runt två och hann inte mer än hem och klä av mig innan jag gav mig ut igen, på promenad med bästa Amanda & Tove. Det blev en riktig "snack-promenad". Allt mellan himmel och jord sades, jävligt skönt. Tog oss en promenad ner till vattnet där Amanda gick på "riktig is" för första gången. Hur sjukt är inte det?!






Fina bilder va?! Det är så sjukt vackert nere vid Dreviken! Saken görs bara bättre när mina otroligt snygga vänner närvarar. Fabolous!

 


Let's waste time, chasing cars.




And it's gonna burn brighter.


Peace out.


And the time keeps on runnin'.

Jag gjorde mig två axelsmycken igårkväll (en till varje axel). Resultatet blev bra? Jag gillar det. En till touch med silvriga nitar väntas komma inom snar framtid hade jag tänkt mig. Gosh, I love it.



My baby baby, oh baby.


Living the dream.

No one can stop this feeling.

Ganska död blogg. Inget bloggsug, ingen blogglust, ingen lust att skriva, känner mig inte ens tvungen att skriva. No offence, men det är otroligt skönt. Ingen dator som håller mig uppe om nätterna för att jag ska finslipa inlägg, fixa design, ta bilder till bloggen. NAjjjjZ jag kanske äntligen ska ta & skaffa mig rutiner & ett liv :) How about that?

Veckan bjuder på träning, träning, träning, träffa Dennis & återigen träning. Sedan bär det iväg till pappsen i helgen! Då jag får träffa min underbara syster. Fullt upp alltså!

Nu ska jag rock on lite hemkunskap. Och matte. Bara för att....


0:20


Should I laugh or should I cry?


Sådant här tycker jag är jätte kul. Mitt bena, mitt bena, mitt bena. FAN VAD JAG ÄR TJOCK OCH SNYGG! Ibland älskar jag mig själv och ibland älskar jag mig själv. Underbart va? Jag förstår inte varför jag lägger ner tid på denna komentar men är det inte underbart när man är Anonym och lämnar en komentar som faktiskt kan kränka en person. Att hantera en sådan här komentar om man inte har bra självförtroende är otroligt svårt så jag förstår inte meningen med att ens slösa tid på skit. Och dessutom vara anonym, kan man inte stå upp för sig själv iallafall?




Ganska så osmart.


I gotta take a shower..

Jag & bästis är hos henne, fixningen är i full gång och vi är nästan klara! Planerna är lite ostadiga för ikväll men det blir iallafall slagg hos Tove - som vanligt. Kanske bjuder in oss själva till Nelly... Eller vi får se vad som händer helt enkelt! Blir iallafall dåligt med uppdatering, förlåt för det. Ha en grym kväll älsklingar!






Smile to the camera BITCH


I could walk a hundred miles for you.

Sitter hemma vid datorn nu, känns som att det var tusen år sedan sist! De flesta kvällar den senaste tiden har jag spenderat hos Bästavän eller Tove. Men dom kvällarna är grymma så jag har ingenting emot att vara borta! Får ju ta och passa på när det är lov ;) Jag vill inte ens tänka på att skolan drar igång snart....

Nej nu måste jag hoppa in i duschen (AJ!!!!) och sedan fixa mig lite. Uppdaterar när jag är klar! Kyss

Tonight's gonna be a good night.

Allt jag kan säga är vad fan hände igår? Jag kom hem till Tove utan strumpor, inga ringar, inga örhängen och med leggingsen borttappade. Huh?

Kvällen var mycket trevlig, med tanke på omständigheterna. Toaletterna vill jag inte minnas, en nedspolad telefon & så blev det gammal melodifestivalen musik på Angelicas begäran. Men det var nice! Vid 1tiden GICK jag, Tove & Bästavän till Donken för att käka lite... Magen skrek efter mat! 3 lilla menyer senare och ett telefon nummer rikare tog vi oss en kall promenad hem i kylan. Låter det inte underbart?

http://publishme.se/21332/imagehandler/?go=upload&mode=multi&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
Eda & Angelica goes crazy!



Mina sötnosar Amanda & Emelie!


Otroligt söta Tove & Jag!


Gal1



Ewelina posen!


Tjejorna!


Sötisarna Amanda, Tove & Johanna!


Ffffffffffylle svin :D


Ewelina posen igen!


Johanna & Eda!


Hottieeeeees Johanna, Angelica & Frida!


Pök?


Dancing queens!


Partey


My babes på väg till Trånkan!


Söta vi!
Bilder lånade från Nellys ansiktsbok & Bästavän!


Yeeeeeeeeihoooo

Ikväll smäller det. FYFAN vad jag är taggad, det är nästan läskigt. Nu ska jag dra, update later eller imorgon. DAGS FÖR PARTY, eller någonting i den stilen :)

And you go ring-a-ling

Sminkningen gick bra igår. De började med natural dagsmakeup, sedan blev det shining kvällsmakeup & sen avslut med en softisikerad-fantasy make. Riktigt kul förutom att jag fick lite sittsår efter att ha suttit ner på arslet - 5 timmar i sträck! Gårdagskvällen efter makeupen spenderades med Angelica hos mig.

Har nyss fixat mig klart & gör mig redo för att dra in till stan, ska till mammas jobb och sminka hennes arbetskamrater(!!!!) för att de ska på kryssning... Man kanske ska ta betalt? Kan ju faktiskt tjäna en peng ;)




Blev lite hungrig så jag tog mig en bit av halsbandet! Som jag dessutom gjorde själv med kedjor & nitar från Panduro. Bättre bild/bilder kommer senare när jag har min kamera igen som ligger kvar hos bästis.

Does your mother know that you're out?

Imorgon bitti blir det att gå upp vid 07:00 - på ett lov. Förstår ni hur det känns? Ska in till Odenplan för att vara s.k. "sminkmodell" eller någonting liknande, funny! Det håller på till 13tiden och efter det får jag bjuda på mer uppdatering! Hurray!


H&M




Sitter här osminkad & nyduschad i min underbara stickade tröja som jag köpte förra veckan på H&M herr. Dessutom var det rea, 150:- pix gick den på! Vilket kap, galet mysig. Herravdelningen är underskattad bland oss tjejer, deras kläder är grymma! Hihi.


You, me, they, we. What?

Gårdagen var otroligt mysig. Jag och bästavän fixade oss till max här hemma innan vi gick till Tove och mötte henne, Junia & Emelie för att sedan åka in till stan och fika på Café60. Där var det proppfullt med folk så det slutade med take-away latte & en chokladboll som fick ätas upp på det berömda Donken. Men det vart mysigt ändå! Kvällen spenderades sedan framför Sex and the city movie med sötnosarna. Så grymt!

Dagen till ära har jag varit i Haninge med bästavän, vi har hälsat på hennes moster, fikat x2 och bara haft det allmänt chill. Sedan kom jag hem till en sushimiddag, hur gott som helst! Yeeey.


I'm only gonna break your heart

Nu drar vi till Haninge för lite fika & skitsnack med bästis underbara moster! Uppdaterar mera när vi är hemma igen. Kyssar på er





Jewelrys I'm wearing tonight!


Ring med svart sten Ur&Penn, Silvrig rund ring Grekland, Bästis ring SIX & diamant ring från H&M


Alla från H&M


Do you wanna be famous?

Sitter hemma hos Gurkan, bästavän, Amanda, Åsnan.. Kärt barn har många namn. Vi håller på att fixa oss, ska in till stan ikväll med Tove, Emelie & Junia för att fika på Café60. Hur mys?! Ska sitta där och snacka skitsnack, ja oj helvette vad käftarna ska gå! Det är ju vad vi är bäst på ;)

Sedan tar vi oss hem till Tove och sover där. Intressant info, så ni vet varför jag inte kommer att uppdatera (som jag inte gjort sedan i torsdags, har haft fullt upp, sorry!)





Back in business med cam-bilder!


I'm calling out.

Har jag dött? Lever jag? Sover jag? Har jag gått i ide? Ska jag lägga ner bloggen?

Nej. Ja. Nej. Nej. Nej. BRA VA?! :D


RSS 2.0