Nu har jag gjort det

Just so you know, så har jag skapat en blogg på Devote också. Och jag ångrar mig inte. Det känns som att det är lättare funktioner där och ja.. Men jag kommer fortfarande ha kvar denna blogg och kanske skriva lite i båda. Hoppas ni fortsätter följa mig på Devote också! Skulle verkligen uppskatta det ;)

För att komma till bloggen, klicka här

Jag älskar kläder!


Sötsaker från Stylebystars

11 mars 2009

Godmorgon hörrni! Hur är läget?
Själv ligger man fortfarande hemma och är sjuk.. Fick nyss ett snabb besök av Toovsen. Trevligt! För mig blir det bara att ligga hemma hela dagen & kurera mig eftersom jag ska till skolan imorgon. Känner mig nästan helt frisk nu så det är skönt. Glömde btw att fota maten efteråt igår, så ni får inte se något resultat.. Men det vart gott iallafall! :)

Nu tänkte jag ta en promenad med hunden & sedan fixa lite frukost. Uppdaterar något under dagen förmodligen. Hoppas alla får en bra dag! Pussar på er



Tv-tablå för kvällen

20.00


21.00


Vilka är era favoritprogram just nu?

Jag står för maten idag!



Omelett med tomat, feta-ost & skinka står på menyn..
Vart lite enkelt eftersom det bara är jag och mamma hemma idag.
Men som vanligt så är jag inte den bästa i köket.. Önska mig lycka till!
Hur svårt kan det vara att lyckas med en omelett?

Hissa eller dissa?


Vad tycker ni om denna bh? Skulle ni kunna bära den?
För mig skulle det nog bara kännas konstigt..
En diss till denna, enfast den säkert kan vara mycket praktisk.

Bilder från Nelly.com

I'm in love (with a dress)




Jag behöver hjälp

Vet någon vart man kan hitta jeans med otroligt hög midja?
Ungefär som dem på bilden fast med "långa ben".
Gillar detaljen med många knappar där fram.
Snälla hjälp mig! :)



10 mars 2009

Fan hörrni, titta i rubriken! Den 10 mars, vi går mot ljusare tider! Eller vi är i ljusare tider kanske man ska säga? Inte långt kvar tills det blir lov igen! Wihoooooo.

Är fortfarande hemma & tycker synd om mig själv, stackars mig som måste vara sjuk.. Men tänkte endå pallra mig iväg på promenad med vovven igen, men en långis denna gång tror jag. Kan bli skönt att komma ut & gå lite också. Får ta och proppa ipoden med en massa bra musik så det blir lite underhållning på vägen, bra va? Börjar ju bli lunchdags men jag åt en brakfrukost lite tidigare vid 11 så jag är absolut inte hungrig nu.. Får knapra lite halstabletter istället & hoppas på förbättring! Ha en bra dag allesammans. Pussar


Detta fick mätta min hungriga mage imorse!
Youghurt med müsli, apelsinjuice & macka med skinka&keso..
Vilken liten tjockis jag är :)

I just love me



Här bjuder vi på oss själva som fan! :)

kyla, snö & förkylning

Kan det bli mycket bättre?! Det tok-snöar utanför fönstret, det är skit kallt ute & på toppen av allt så är jag förkyld också.. Vad fan händer! Hur ska jag kunna bli frisk när det bara blir kallt & snö ute -.- ? Jag hatar att vara sjuk, jag hatar det.

Har nyss kollat på Step Up 2 och jag måste säga att både 1an & 2an är mina favoritfilmer. Så himla bra! Absolut några filmer värda att kolla på. Tänkte kila ut på en promenad med hunden snart & sedan ta mig lite frukost. Dagen blir bara chill, får väl ligga och kurera mig framför ett X antal filmer. Har ni något tips? Pussar på er alla

Första filmen.. Sjukt bra!


Andra filmen.. Sjukt bra den också!


Ögongodis i filmen också ;) Kan det bli mycket bättre?

kärlek,kärlek & kärlek

Kärlek. Vi alla har drabbats av det, ett flertal gånger. Eller ska jag säga drabbas? Kärlek är ju självklart någonting positivt, men det kan också finnas en negativ del i det. Själv så har man råkat ut för båda delarna, tyvär. Jag har varit kär 2 gånger i mitt liv. Två gånger, på riktigt. Men det var två helt olika situationer & helt olika typer av kärlek. Det är nästan galet hur många olika "sorters" kärlek det finns.. Man kan känna kärlek för en förälder, ett syskon, en släkting e.tc men också för någon av det motsatta könet, eller av samma kön beroende på läggning. Så egentligen är det omöjligt att beskriva just ordet kärlek, eller hur? Man kan dra tusen olika slutsatser och endå inte komma fram till det rätta. För finns det något rätt & fel när det gäller kärlek? Eller är det olika från person till person? Så måste det ju vara, eller hur? Alla känner olika och det är ju himla tur faktiskt. För tänk er hur världen sett ut om alla tyckte samma sak & kände samma saker, alla skulle vara förtjusta i samma person.. Hur skulle det bli? Nästan omöjligt va? Men in på någonting helt annat nu, hur känner ni när jag säger kärlek? Vad är det första ni tänker på när jag säger kärlek? Eran pojkvän, eran släkt, familj, ett husdjur eller någonting annat som ni förknippar med kärlek? Det är himla konstigt egentligen att kärleken kan ges till så många, men endå vara så himla viktig när man pratar om den i ett förhållande. För det är väl endå dom 3 speciella orden som "fullbordar" ett förhållande? Iallafall för mig.. Att vara i en relation, i ett förhållande utan kärlek.. Vad är det lixom? Men då är frågan den att... När man har ett förhållande fyllt med kärlek & allt som tillkommer.. Efter ett tag krossas förhållandet och plötsligt är man singel.. Vart tar kärleken vägen??

Den frågan vet jag inte om någon kan besvara.. Visst, känslorna försvinner och man kanske inte känner samma sak som när man var nykära men endå, vart tar kärleken vägen? Den kan ju inte bara försvinna? Eller kan den? Man kan spekulera på olika sätt och aldrig komma fram till "det slutgiltliga" d.v.s "det rätta". Även i denna fråga så finns det inget "rätt & fel". Eller hur? Men, kärlek är ju någonting underbart, hur man än vrider och vänder på det. Jag har fått uppleva det 2 gånger som jag sa, och det var underbart. En gång i en längre tid.. 6 år närmare bestämt. Det låter sjukt, jag vet.. Men det var äkta. Andra gången var det kortvarigare, någon/några månader. Äkta där också, men helt annorlunda. Bara det är två typer av kärlek & det finns såååå många mer.. Kanske ska skriva min sista rad här innan inlägget blir alldeles för långt.. Men många gånger har jag spekulerat runt allt som har med kärlek att göra & jag lyckas aldrig komma fram till en smart/bra förklaring. Det blir olika. Hela tiden.


Tiger Lou - You can't say no to me


Dagens låt.. Värd en applåd! Så härlig

Sjuklingen här!

Usch vad jag inte gillar att vara sjuk. Man känner sig så himla värdelös & äcklig! Som att jag inte duger till någonting.. Jag orkar inte ens pallra mig upp på övervåningen för att hämta en tjocktröja? Min kropp säger nej till det, tyvär..

Pallrade mig iallafall iväg till skolan & satt och snörvlade på lektionerna.. Kändes faktiskt bättre på dagen när man fick lite folk i sin omgivning (fast det kanske berodde på min ipren imorse) men vi hoppas på det förstnämna alternativet. Fick iallafall med mig lite plugg-böcker hem & lite information om KID-dagen imorgon, fast det kanske var i onödan eftersom jag är tveksam om jag orkar gå till skolan imorgon. Får väl se hur det blir!

Det gäller att kurera sig till helgen, för ingen vill väll vara sjuk när det är helg?! ;)
Hoppas ni alla mår bättre än mig iallafall! Pussar på er

9 mars 2009

Goodmorning people! Hur är det med er? Själv är man förkyld som in i helvette.. Jag hatar att vara sjuk! Men jag tänkte endå pallra mig till skolan, iallafall för några förmiddagslektioner och sen hämta böcker/papper.. Men sen sticker jag, tänkte dra hem någon gång vid lunch eftersom jag inte mår så värst bra. Sedan blir väl dagen helt chill, får vänta tills mor min kommer hem med halstabletter m.m för att jag ska kurera mig.. Hon är så söt! Hoppas alla får en bra dag iallafall. Tråkig uppdatering, sorry! Pussar

Emser & Ewelina


Skruva upp volymen snyggingar!
Kanske lite dålig kvalite på videon, men det kan inte hjälpas :)
Videon vart lite mörk på datorn, vet inte varför.. Haha
http://smilies.blogg.se

första hjälpen-kit


Någon som är intresserad av att köpa 1 eller 2 förstahjälpen lådor?
Dom innehåller typ sax, plåster, bandage och såna saker t.ex
Hör av er till mig isånnafall!

text, bilder OCH video

Hallo sweetiepies! Ett stort + i kanten till mig, jag bjuder på en videoblogg! Duktiga jag.. Har inte hunnit gjort så himla mycket sen senaste uppdateringen, bara varit i Brandbergen en snabbis & sedan hyrt en film. P.S I love you vart det. Jag & sirran ska bara chilla framför filmen resten av kvällen. Mys! Uppdaterar imorgon eller i veckan. Pussisar på er!


Rest in peace Ewelna...
Emser kommer döda mig när hon ser bilden! :)
Osminkade och söta!

design,design & desing

Pufh! Har fixat med designen hela morgonen känns det som.. Dock vet jag inte om resultatet bättrar sig? Känns bara som att allt blir så rörigt när jag väl är färdig.. Hmm, jag har verkligen inget tålamod till design! Men ja... Om inte annat så blir det väl denna design eller så lägger jag in någon super enkel & tråkig tills vidare. Ni får stå ut!

Försökte mig nyss på att spela in en videoblogg men jag måste säga att det känns riktigt skumt att stå & prata med sig själv framför en kamera? Hur lyckas ni vara seriösa när ni videobloggar? Jag skulle behöva lite tips! Annars blir det väl någon video som jag spelar in gemensamt med min syster kanske.

Tänkte kontakta sirran snart iallafall för att se vad hon har för sig. Vi ska sola idag i Brandbergen, mycketmycket billigt! Haha får hoppas på en läcker bränna efteråt. Annars blir det bara chill för hela slanten! Inga speciella planer för helgen. Mer uppdatering kommer. Pussar på er alla!


My super sweet sister!

100% kaos nu!

KAOS PÅ MIN BLOGG
Ska kolla lite tv nu så mitt designförsök hänger i sig tills kvällen eller morgondagen. Jag fixar när jag får tid. Denna design är ingen riktig som jag ska ha, jag hinner bara inte fixa färdigt nu.

tick-tock-tick-tock

URSÄKTA BLOGGEN JUST NU!
Jag fifflar lite med designen, det blir bättre snart

J son - Pretty boy


As skön låt!

Jospeh Arthur - In the sun


Gud så mysig låt!

6 mars 2009

Hello you people. How é leget?
Känner att jag inte har uppdaterat på ett tag. Mitt fel, det kommer bättre tider med bloggen. Just nu efterlyser jag en design-görare! Finns det någon som kan göra en "total-makeover" till min blogg eller känner ni någon som kan? Ge mig tips så är ni snälla! Den som tipsar/fixar får såklart länk här i bloggen. Ursäkta min design just nu,hemsk.

Veckan har inte alls varit speciell, bara umgåts med lite vänner & så. Ni har inte missat någonting speciellt dom dagarna jag inte har bloggat iallafall. Sitter just nu & väntar på att sirran ska komma hem. Uppdaterar nog under helgen eller så blir det på måndag när jag kommer hem till mamma igen. Förlåt för tråkig läsning nu!
Pussar på er

Lite random bilder från igårkväll


Vissa sminkar sig med smink, andra leker(?) med det.
Jag hade lite kul igårkväll :)


Pluggandet brukar oftast övergå till meningslöst ritande i slutändan..
Någon som känner igen sig? ;)

3 mars 2009

Hejsan bloggen! Gud vad glad jag blir när jag ser att folk komenterar, så himla roligt! Läsarstatistiken börjar bli snäppet bättre också så vem vet? Jag kanske stannar kvar här på blogg.se & struntar i Devote. Men vi får se!

Gårkvällen vart bara fylld med massa plugg. En kopp tea & en banan fick vara mina hjälpmedel.. Men jag lyckades memorera lite av texten i huvudet så jag hoppas att provet gick bra idag! Det kändes så iallafall :)
Igårkväll somnade jag på världens bästa sätt! Smsade lite med Felix precis innan jag somnade & det händer inte så ofta längre :/ Konstigt att han alltid gör mig glad! Förstår inte hur han lyckas.. Men han gjorde mig glad igår iallafall, riktigt glad.

Yummie!

Dagen i skolan var ganska skön. Det hände inget speciellt förutom en alldeles för seg mattelektion & ett hemkunskapsprov så gick det bra. Stack direkt till Farsta efter skolan & simmade med Bästavän. Var så himla trött! Fick i mig någon macka till frukost imorse men hade inte ätit någonting sen dess så simningen var lite seg, men det funkade endå!

Nu tänkte jag plugga lite (igen). Har ju trots allt spanska & SO läxa tills imorgon. Wish me luck!
Pussisar på er

Finns det någonting bättre?


Filmen gjord av http://toveij.blogg.se

ipod

Btw, jag hittade min ipod igår (a) Så nu är jag glad igen!



Dj Shrek - Show me heaven


Måste lägga in denna låt för gamla tiders skull.
Filippapippas & mina tider :)

låt det blir vårväder nu!

Hejsan på er! Bara för ovanlighetens skull så har jag precis fixat mig lite vanilj tea.. Min favorit! Tänkte krypa upp i min soffa med lite tea & plugga galet till mitt hemkunskapsprov imorgon.. Jag är så nervös! Men jag borde klara det.

Dagen idag har iallafall varit riktigt mysig (enfast det var skolans första dag efter lovet). Hade först en ganska chill dag i skolan, som alltid? Känns som att det blir lite mycket "chill skoldagar" här i bloggen.. Jag får klaga på mina lärare! ;) Mötte upp Filippa efter plugget & vi åkte in till stan. Hon skulle kolla på ett par skor i Sturegallerian & efter det tog vi en fika på Espresso house. Pippa var efterlängtad! Det händer inte så ofta att vi träffas så därför var det skönt att göra det nu, pratade gamla minnen & ja, om allt! Kul att träffas igen. Blev tyvär inga bilder.

Imorgon blir det simning med Bästavän direkt efter skolan. Uppdaterar när jag får tid. PUSS

2 mars 2009

Nu blir det buss till skolan, suck. Första skoldagen efter ett lov är aldrig kul.
Efter plugget åker jag in till stan med Filippa & tar en fika, efterlängtat!
Var längesen man träffade Pippa så det blir kul. Uppdaterar när jag kommit hem.
Pussar på er

"säg att du älskar mig"

Filmen i rubriken får mig verkligen att tänka till. Hur livet är för vissa, hur vissa barn har det hemma. Det är hemskt. Filmen säg att du älskar mig speglar verkligheten på ett trovärdigt sätt, det känns inte som alla andra filmer. Retuscherade & fejkade utan man kan verkligen leva sig in i filmen. Och jag personligen blir berörd av såna filmer. Där hon blir slagen av sin mamma, hon blir våldtagen och hennes vänner sviker. Filmen är hemsk, men den är så himla bra gjord.

En sak i filmen gör mig riktigt irriterad. Efter våldtäkten på "Fato" som hon heter, så sitter hon och ska berätta om händelsen inför ett X antal personer. En kille börjar fråga ut henne vad hon hade på sig? Hon hade visserligen väldigt utmanande kläder på sig kvällen hon belv våldtagen men ska det spela någon roll? En tjej ska kunna gå naken runt hela Stockholm utan att bli våldtagen, enligt mig. Eller är det så? Om jag har på mig en utmanande tröja & en riktigt kort kjol.. Har någon rätt att våldta mig då? Är det så folk tänker i dagens samhälle? Det är ju galet! Sådant gör mig riktigt irriterad. Finns det inget vett hos människor? En tjej ska inte bli våltagen p.g.a hur hon ser ut, vad hon har på sig eller hur hon beter sig. Finns det någon som håller med mig?



ewelina har en kris, en stor sådan!

Panik! Jag behöver hjälp!
Min ipod är BORTA?! Jag har letat nästan överallt & jag kan inte hitta den!
Tänk om jag har tappat den? Jag blir gaaaaaaaaaalen...
Jag behöver inte det här just nu!


Min älskling!


1 mars, våren närmar sig!

Hej. Hur är det med er läsare? Känns kul att jag har fått åtminstonde lite komentarer. Det blir mycket, mycket roligare för mig att skriva så förtsätt komentera & gör er hörda här i bloggen!

Jag & Bästavän tog oss en riktig sovmorgon idag. Vaknade vid 1 då vi gick upp och åt frukost. Fixade oss sedan lite & sen tog vi bussen mot Farsta C för att ta en sol. Så himla skönt! Sedan kollade vi på lite kläder & klockor.. Jag vill verkligen ha en ny klocka till sommaren! En vit, för det är snyggt när man är brun! Åter till dagen, vi tog oss en super skön promenad hem i kylan & sen tog jag mig hem på mina fötter, en promenad även där. Riktigt uppfriskande!

Har hunnit med att käka middag, duscha & städat rummet lite sedan jag kom hem. Nu har jag bara plugget kvar! Måste plugga till ett hemkunskapsprov som jag har tills på tisdag. Nervöst!


Grymt snygga bilder på mig *smile*
Måste ju bjuda lite på mig själv :)
Provade även hårbandet med flätor igår, vad tycks?


Vilka läckerbitar!

Dagens snygging: Alexander Skarsgård




Så snygg!

photoshoot vid dreviken






Det var några av bilderna som Tove tog igår.
Tycker att bilderna vart ganska bra, eller hur?

På bilderna: Jag & Amanda
Foto: Tove


RSS 2.0