+

hello sweeties
dagen gick snabbare än vad jag trodde. jag totalstädade mitt rum & fixade lite. resultatet blev riktigt bra. sedan tog jag några trötta steg in till vardagsrummet för att glo Tv men då somnade jag nästan. sjukt trött alltså, vet inte varför.. nu ikväll har jag iallafall unnat mig en skön ansiktsmask & fotpeeling. jag har också smörjt in benen med min bodylotion med tan-effekt så nu ska jag bli brownie. jag har inte ork just nu att berätta mera. tänkte fixa designen lite,  kanske ändra färgerna? får se hur det blir. ha en fortsatt trevlig kväll!
love // eran ewelna

+

Dagens humör: Lycklig
Dagens borde: Total städa rummet
Dagens frisyr: Slarvig knut på huvudet
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Jeansshorts & linné
Dagens materiella vill ha: Kläder & Pengar
Dagens köp: Inget
Dagens längtan: Kristoffer
Dagens planer: Städa & Sola 
Dagens fundering: Alldeles för många funderingar
Dagens tråkigaste: Mitt rum
Dagens personer: Amanda!
Dagens saknad: Nathalie & Kristoffer

+

godmorgon sötnosar!
jag vaknade vid sisådär tjugo minuter i elva, inte dåligt för att vara ewelina! somnade någon gång vid 3 tiden igår.. kvällen var mest chill.. lite svårt att sova för grannarna hade fest -.- vaknade iallafall på glatt humör :) men sedan försvann det när jag fick beskedet att Kristoffer kommer hem en dag senare.. visst en dag är inte så mycket för er men för mig är det så. han har varit borta mer än en månad snart. dumma honom. hihi. planerar att lägga mig på baksidan i gräset & sola nu, måste ju fixa brännan innan Thailand ;) jag uppdaterar under dagen. lägger in en dagens outfit bild för att få ett lite roligare inlägg! :)

linné från H&M
jeansshorts från VeroModa
neonrosa nagellack från Depend

love// eran ewelna


+

hej hallå alla läsare!
lägger in ett sådär lagom trevligt inlägg nu på kvällskvisten. eller ja, klockan är omkring halv 2. kanske läggdags snart? nej föfan, jag känner för att vara vaken hur länge som helst idag.. hoppas jag lyckas! Amanda är iallafall här hos mig & mja, vi kollar Jönssonligan På Kollo, favorit i repris! kvällen började med att jag och Amanda tog en promenad med hunden upp till affären för att köpa godis, mumsigt. sen gled vi hemåt igen med mungiporna uppe vid öronen, för man blir ju trots allt nästan alltid glad av godis. väl hemma så lämnade vi godiset och stack ut igen. vandrade runt lite på våran vanliga runda och sedan begav vi oss till centrum för att köpa glass. sedan gick vi i snabb takt ner till vattnet & satte oss där en stund. hon med sin jordgubbsstrut & sesamfrö-kakor och jag med min MER-pärondricka & Mars glass, nyttiga ewelina som vanligt. på vägen hem visade det sig att polisen var i centrum, fråga mig inte varför. och även så var det några turkar som stod & försökte få mitt och Amandas nummer. big no,no! ta inte mig som en rassist eller så nu, för det är jag inte. ett fuckyou finger blev det alltså till dom & sedan gled vi vidare :') resten av kvällen har bara spenderats framför tvn typ & den ska fortsätta så nu. ha en trevlig natt allesammans! pussisar

Bild 1: Ewelina & Amanda
Bild 2: Jag körde på hel-rosa idag
Bild 3: Ewelina vid vattnet
Bild 4: Dreviken <3


+

HELLO SWEETIES
mandz and ewz is in tha house!
kvällen igår blev inte så speciell.. kollade mest på Eva&Adam och satt vid datorn. somnade någon gång mellan 2 - 3. vaknade vid halv tio och började smsa med två personer, den ena bettede sig som en idiot som vanligt, så det var inte precis något nytt. men som vanligt fanns V där och stöttade, tack! till frukost så blev det iallafall hemmagjord varm choklad & knäckemacka med mjukost. mandz and ewz special! vi fixade oss och vart färdiga vid två ungefär då vi satte oss och kollade på SvenssonSvensson, världens roligaste film! inte gjort så mycket mer speciellt under dagen. nu ligger vi & kollar på något program där supertjocka människor ska byta diet med de supersmala, intressant program. förresten, den nya bodylotion som jag köpte igår med tan-effekt funkade hur bra som helst. efter en smörjning har jag blivit betydligt brunare. olyckligtvis har jag rivit en reva på armen där jag är ljus :'/ men men, sånt fixar sig! så det är ett superbra tips för er som känner er lite bleka nu när den svenska sommaren är här med bara massor regn. 70 kronor för en schysst bränna utan att öka risken för hudcancer, inte dåligt va? ;D snart blir det middag tror jag. tortellini-gratäng :) men ha det bra sålänge så uppdaterar jag sen :) pussisar på er alla!
CrAzY bild på mig. den bjuder jag på ;)


+

HEJSAN SVEJSAN
gud vad skönt det var att vara inne i stan idag och bara shoppa. som sagt så åkte jag in till mamma, skulle egentligen till hennes jobb & kolla på proteser ;o men det blev inte så, tur för mig. mötte upp henne vid Ringen istället och är började våran shoppingdag. enfast vi inte var på så många affärer så gjorde jag några riktigt bra kap endå! lägger upp bilder på allt jag köpte här nedanför. efter en liten stund med shopping så satte vi oss Denniso Pizza&Kök. där tog vi varsin pizza, jag körde vesuvio.. tråkig som jag är :) och mamma tog någin ruccola&mozzarella pizza. mums! dagen var riktigt rolig iallafall. men en sak vill jag nämna, är det inte läskigt hur vissa folk blir när det dricker? som t.ex "uteliggare" och sådant. kom fram en gubbe till mig idag när jag var på söder med mamma och han var riktigt läskig, usch säger jag bara. nu sitter jag iallafall hemma hos Amanda vid hennes exklusiva LapTop som vanligt. i love it. resten av kvällen ska vi nog kolla på en bra rulle eller sitta vid datorn, jag vet inte :) men här kommer kläderna jag köpte idag, ENJOY!

Bild 1: Svart-Vitt randigt linné med Mimmi Pigg, 99:50:- från H&M
Bild 2: Rosa spetstrosor & Vita bomullstrosor, 69:- från GinaTricot
Bild 3: Beiga shorts, 199 :- från BikBok
Bild 4: Rosa linné, 49 :-från BikBok
Bild 5:
Ljusblå vanlig tröja , 49 :- från BikBok
Bild 6: Neonrosa nagellack, 20-30 :-från Depend
Bild 7: Proffs Hårspray från, 26:50 :- H&M
Bild 8:
VolumeMascara från, 70:50 :- H&M
Bild 9: Bodylotion med tan-effekt, 70 :-från Åhléns
Bild 10: 3 stegs nagelfil, 25 :-från Åhléns
Bild 11: Svarta hårnålar, 19:50 :-från H&M
Sedan köpte jag en hood med en seriefigur på för 199:- från BikBok
allt detta för dryga åttahundringen! hur billigt som helst ;D
dock så är det bara ungefärliga priser då jag har kastat prislapparna (a) sorry..
ha en fortsatt bra kväll allesammans & komentera gärna vad ni tycker om de nyga grejorna! pussar på er alla!

+

HEJ IGEN BLOGGEN
skriver ett snabbt och osammanhängande inlägg nu innan jag måste rusa till bussen. jag kommer vara i stan hela dagen så därför kommer ingen uppdatering, tyvär. ikväll blir det troligtvis ett eller flera inlägg men får se hur det blir med det.. slaggar hos amanda idag iallafall, vi ska ha det riktigt mys. nej nu måste jag fixa det sista och sedan rusa till bussen som går 24 över. pussar på er alla!
förresten, kan denna film vara något att se?
har sett filmen "Step Up" & sen älskade jag och denna film verkar vara någonting liknande. nästa biobesök kanske? får se hur det blir..

+

GODMORGON
ah är det inte härligt att vakna upp & kolla ut genom fönstret och se solsken och blå himmel? idag är det perfekt väder för att gå på stan och shoppa, enligt mig. ställde klockan på nio imorse då jag trodde att jag skulle vara sömntuta men jag fixade mig på otroliga 40 minuter -.- så vad ska jag göra resten av tiden? förlag?haha. igårkväll var det meningen att jag skulle somna tidigt men nej så blev det inte. hade lite deeptalk med V igen. tack,tack,tack. det behövs verkligen i vissa lägen<3 somnade någon gång vid 2. passade på att måla naglarna i en lysande röd färg då jag inte har kvar mina lösnaglar. förresten, ni som läser som har ett playahead-konto måste bara testa nya PlayMobile. världens bästa funktion. ett hett tips bara! nu måste jag äta lite frukost för att sedan dra in till stan. uppdaterar senare ikväll förmodligen. ha en bra dag! jag älskar er

+

HEJSAN IGEN
morgondagen börjar med att jag åker in till söder och möter mamma vid hennes jobb. när hon har slutat  så blir det troligtvis shopping för hela slanten och sedan avslutar vi dagen med middag på en mysig restauran. alltid trevligt med en "mor&dotter" kväll, inte sant? när jag kommit hem på kvällen blir det att träffa älsklingen amanda för att sedan slagga hos henne. blir en perfekt fredag känner jag på mig.

men, är det inte konstigt egentligen hur mycket man kan sakna en person? att man kan ligga och tänka på personen i timmar & bara drömma sig bort. drömma sig in i personens varma, mysiga famn. jag säger bara att en hel månad är alldeles för mycket. busunge som åker ifrån mig så länge! men nu är det bara 8 dagar kvar, snart 7. jag längtar.

och åter till en superduper rolig sak. nämligen min födelsedag! den 1 Juli om endast ett par dagar fyller jag år. ska bli hur kul som helst! helgen efter min födelsedag blir det troligtvis gemensam fest med en vän som fyller år nästan samtidigt som mig, så kul! ser verkligen fram emot det!... nej men nu måste jag sova. tänkte slagga tidigt idag faktiskt :) duktig som jag är (a)
sov gott allesammans, pussar på er!


+

HEJSAN
min lilla "text" jag skrev igår (?) till en viss person visade sig funka utmärkt. han visste precis vem han var. min sötnos. iallafall så har min dag varit riktigt lyckad. vaknade vid åtta imorse av att telefonen ringde men jag var alldeles för trött för att svara så jag somnade om igen. vaknade upp vid tio av förvåningen att jag sov länge :o tacka gudarna för det. fixade mig lite segt och sen vandrade jag till Emelie. vi åt lite och sedan bytte vi om till bikini. skulle ligga och sola på hennes baksida hela dagen lång för att få en riktigt schysst bränna men ikke sa nikke, solen gick i moln. otur! så vi fick för oss att ha vattenkrig. det började på hennes baksida som är dold med buskar så ingen kunde se in.. men olyckligtvis slutade det utanför hennes ytterdörr på gatan där alla kan se. så där sprang vi runt i bikini och dränkte varandra med vatten medans alla som bodde i husen omkring glodde, lyckat? bedöm själva. sedan gick jag hem och åt lite middag för brorsan kom förbi. inte så ofta man ser honom nuförtiden när han har flyttat till egen lägenhet :/ synd. efteråt tog jag en promenad till centrum med mamma & sedan mötte jag Amanda. vi mötte Emelie&Alis en stund och larvade oss som vi brukar göra och sen stack jag hem. lyckad dag
i love u all!

+

ska sova snart. lägga mig i sängen och tänka iallafall...
god natt

9 dagar kvar tills Kristoffer kommer hem. jag längtar ihjäl mig snart!


+

just nu vet jag inte. jag vet ingenting. det känns bara så vrickat. ena dagen är du allt, då vill jag bara ha dig nära mig, då är du som finast. andra dagen är jag inte lika glad, känner inte de känslorna för dig, de känslorna som uttrycker en massa kärlek. det är så jobbigt att ena sekunden älska hela dig och allting som har med dig att göra, och andra sekunden bara se dig som en bra vän. jag vet inte vad jag ska göra för att få det rätta svaret. jag har ingen aning. men oavsett vad det blir av oss två så vill jag alltid ha dig som vän. du är som en komiker. du får mig alltid att vara glad. du får mig alltid att skratta. även på dom sämsta regniga dagarna då allting bara känns skit så gör du mig glad. tack för det. om du nu skulle läsa detta så vill jag bara säga att jag älskar dig. på det ena eller det andra sättet så älskar jag dig iallafall.
jag hoppas du vet vem du är.


+

GOD KVÄLL
usch vad jag känner mig utmattad. har ingen ork alls. känns som om fingrarna inte ens orkar klicka ner tangenterna.. eller så är det bara mitt så himla jobbiga tangentbord som har blivit cp, jag vet inte. kvällen spenderades iallafall ute med Amanda. vi gick runt lite i det superduper sociala samhället Sköndal. hälsade på lite vänner & så men mera gjorde vi inte. ovanligt seg kväll ute med inget folk, vet inte varför. när jag och Amanda hade skilts åt vid centrum så gick jag mot mig. vinkade till Dennis och han skulle såklart börja prata :) så jag stod på Isaacs gård med Isaac,Dennis & Kalle en snabbis och pratade lite innan dom fick reda på att Turkiet hade gjort ett mål... då blev dom som galna och sprang mot centrum. dom skulle till puben för att kolla matchen. den enda som sa hejdå var Dennis, haha. när jag kom hem så fixade jag mig direkt och sen hamnade jag här. tänke sova tidigt idag om man jämför med när jag somnade senaste natten/morgonen.. inte bra. nu ska jag kolla Project Runway på 3:an, sjukt bra program :)
i love u all


+

HEJ
herregud, trodde inte man kunde vara såhär trött om man var mänsklig. haha, jag och amanda låg väl och skrattade i ett par timmar igår så jag somnade vid halv fem (?) om inte senare? iallafall så vaknade jag vid 11 imorse ;o jag önskar verkligen att jag var en människa som kunde sova länge. 7 timmar är det jag sover varje natt, jag kan inte sova längre än så. it suck's. men jag ska inte klaga :) jaha nu vaknade amanda också. trevligt att hon sov till TVÅ :o hon däremot är en människa som verkligen kan sova. dagen ska väl mest bli tjill, vi orkar nog inget annat :) förresten, vad tycker ni om min nya design? tycker den blev relativt bra, eller? kom gärna med åsikter & förslag på förbättring. ska nu svulla i lite gammalt godis & fixa naglarna. updates later, i love u all!

andra sidor du kan kontakta mig på:
ewelna
@playahead.se
eewelnaa @bilddagboken.se
sedan har jag msn men den ger jag endast ut om någon frågar ;)

+

GODKVÄLL (:
jag har förälskat mig. i Johnny Knoxville, är han inte bara för snygg?!
iallafall, det blev inget Supersugen utan vi såg Grease istället. underbar film! käkade massor med godis & drack favoriten CocaCola till. efter det kollade vi på något pogram på MTV som handlade om otrogna pojkvänner eller någonting sånt.. nu kollar vi på Jackass, så kul! ta inte illa upp ni som kanske inte gillar den typen av filmer :) resten av kvällen blir det råchill här hemma, så skönt. har ont i magen kom jag på nu.. för mycket godis kanske? usch vad ont det gör.. stackars mig (a) aja, ha en fortsatt bra kväll/natt!
P.s tack för komentar om hur jag skulle kunna förbättra min blogg, fortsätt så :) D.s

i love you all!



+

" Men ni har ju Öppnade Dårarna, eller nej, Dårarna öppnas va? "
" Lilla du, vi har Se Upp För Dårarna, inget annat "
smarta Amanda har lämnat sin hjärna hemma när det gäller filmnamn :)

+

HEJSAN :)
pufh, skönt att sätta sig ner och ta det lugnt en stund nu. har nästan precis duschat, så skönt! har någon ny inpackning här hemma med "fruit extras" eller någonting, superbra! jag är iallafall fortfarande med amanda :) hon ska sova här.. (som vanligt ;D) blir ett litet kort & osammanhängade inlägg nu för är alladeles för upptagen med att ladda upp med snacks inför filmen "Supersugen" som jag och amanda ska se på nu. uppdaterar senare :)
P.s försökte fixa med blogdesignen förut men allt blev bara så skit. får se ut såhär sålänge tills jag orkar engagera mig igen ;D D.s
i love u all!

+

HEJ
usch vad jag känner mig trött. vaknade vid nio imorse av att jag hade huvudvärk eller något liknande. inte bra. kvällen igår spenderades iallafall hemma hos amanda. vi kollade film.. hann med både Kattbreven & Eva&Adam, hett tips på filmer! dagen idag har inte varit särskilt speciell.. åt frukost vid 12 eller någonting samtidigt som vi kollade på filmen Mysteriet På Kyrkogårdsön, så bra! sedan fixade jag mig & nu sitter jag här hemma hos mig vid datorn med amanda. roligt :) en fråga bara, vad är det för fel på vädret just nu? ena sekunden regnar det, andra sekunden är det strålande sol.. förstår mig inte på det. jag vill ha sooooool nu! det är ju sommar, eller? detta väder kanske är "svensk sommar"? skönt att dra till thailand isånnafall ;)
vad anser ni läsare är snyggast på naglarna i sommar; fransk manikyr, neonliknande färger, mörka färger eller kanske helt enkelt bra vårdade naglar utan någonting på? komentera tack!
tänkte designa om min blogg (igen) haha. bloggen får ett nytt ansikte för varje vecka känns det som.. men det kanske bara är bra med lite förändring? :) nu ska jag fixa lite, uppdaterar senare säkert.
kisses on you all!

+

TJOHEJS LÄSARE
jag har anländit destination amanda. jag har landat med min helikopter på amandas tak. gud vad jag är påhittig. i racer fart gick jag hem till amanda när jag hade fixat mig. direkt när jag kom hit så åt vi lite lunch. det blev potatisbullar ála amanda, väldigt gott. dagen ska väl spenderas nere i amandas källare. vi tänkte kolla på lite gamla bilder & kanske göra någonting mer.. busa lite (a).. jag har suttit och tänkt på en sak.. är det inte sjukt egentligen hur ett meddelande på t.ex msn kan levereras till en annan människa så snabbt? jag tänkte på det idag när jag pratade med Kristoffer<3 på datorn. det är ju knäppt hur meddelandet kan levereras ända från Thailand till Sverige. sjukt, eller hur? mohaha. iallafall, här någon helg framöver tänkte jag ha lite party hemma. eller rättare sagt jag&tove tänkte ha det. låter trevligt att kanske börja med en tjejmiddag på kvällen med god mat och sedan avsluta med lite musik med mera folk som kommer efter middagen? får se hur det blir.. roligt blir det iallafall så hör av dig om du känner mig och vill komma ;) nu hade jag tänkt att vara lite social med amanda.. hon börjar bli knäpp, står & pratar med sig själv och ja, hon är lite cRaZy. keep it gangsta m8's, peace out! [; mohahha

+

sommarens planer:
14/7 - Åker till Thailand 1 vecka
Efter det drar jag till Örebro i några dagar
2/8 - Åker till Danmark 1 vecka
Alla lediga dagar spenderas med vänner,
så vill du träffas? hör av dig :D <3

+

GODMORGON
kvällen igår blev minst sagt konstig. det var meningen att jag skulle somna tidigt, vid elva-tolv. fast tanken på att lägga sig tidigt under ett sommarlov frestade mig inte direkt så därför blev det datasittande till tolv istället. samtidigt som jag stängde av datorn på alla möjliga vis bet jag av lösnaglarna av någon konstig anledning.. så nu har jag små kortis naglar. tog med mig naglarna in på rummet & skulle måla en fin färg på mina riktiga istället. la mig i sängen med 3 stycken olika nagellack.. överlacket, färglacket och stop&väx:et. men sådan tur hade jag inte att naglarna skulle bli bra, nejnej. det blev skit dåligt rättare sagt. och sedan efter en liten stund så började det åska och blixtra under natten så jag kunde inte somna. jag hatar åska&blixtar så jag var minst sagt rädd! dåligt,dåligt,dåligt.

under kvällen hade jag lite deeptalk med en kompis. det behövdes verkligen. trodde inte jag skulle berätta det för någon, speciellt inte för honom iallafall. men så blev det, och han visade sig vara förstående. tack för det. jag behövde verkligen det, så tack så jättemycket. tusen tack V<3

dagen idag ska spenderas med älsklings amanda. vi har inte träffats på tre-fyra dagar nu :o katastrof! hon ringde mig nyss & sa att hon hade vaknat. så nu blir det lite snabb fixing för att sedan glida vidare till henne. känner för att vara hos sötnosen amanda idag. det var ett tag sen ;) men jag uppdaterar under dagen. förlåt för ett långt inlägg!
peace out sweeties!

+


På bilden: Kristoffer <3
12 dagar kvar

+

  • SHULULULU
    bloggtorkan är över! för tillfället. har riktigt stor lust att skriva nu men orkar inte skriva om min helg i helhet. så därför får ni fråga mig personligen om ni är intresserade, vilket ni inte är tror jag (a) ... jag kan istället skriva om sådant som rör alla i allmänheten, nästan iallafall..  nämligen KLÄDER. that's right. we all need them. snart rasslar det till i plånboken och pengarna rullar in. då är det stor tid för mig att inhandla lite nya saker till mig själv. min lista på nya inköp skulle kunna bli flera kilometer lång men det skulle bli ganska så jobbigt för er att läsa så därför begränsar jag listan en liten bit. smakråd är mer än tillåtna så jag inte går och köper något som jag kommer ångra, komentera och tyck till tack!

    inköpslista;
  • ansiktspeeling
  • färgsprakande nagellack
  • concealer
  • mascara
  • solpuder
  • läppglans/stift
  • smycken i alla dess fomer
  • underkläder d.v.s bh,trosor
  • hårnålar
  • hudlotion med AloeVera
  • chinos
  • nya skor
  • bas-linnen
  • t-shirt med tryck
  • väska
  • nagelsax
  • nagelfil
  • solglasögon
  • återfuktande dag&natt kräm
  • under&över nagellack
  • strumpbyxor i alla dess färger
  • "sjalar"
  • solhatt ;)
  • solskyddsfaktor!
  • strandväska
  • vattenflaska
  • bikini's
  • flipflops

    om någon läsare vet att tillexempel deras mascara är underbar så kan ni väl lägga en komentar & berätta vad den heter och eventuella köpställen? skulle hjälpa mig otroligt. någon som speciellt vet var chinos finns att få tag på? måste ha ett par sådana. i adóre them. lägger in ett inlägg lite senare kanske och sammanfattar min vecka lite eller någonting trevligt ;) peace out sweeties!

+

GOD MORGON
förlåt.. har lite av en "bloggtorka" nu, orkar inte skriva. men jag ska försöka vara så duktig som bara den på att blogga, enfast jag inte har lust egentligen. men jag vet att om någon vecka bara så kommer jag att älska att skriva blogg.. så ni får stå ut med lite tomt med blogginlägg här i några dagar ;)
yesterday: midsommar blev lyckad.. firades här hemma på tomten faktiskt. massor med lekar, god mat, egengjord midsommarstång med dom närmsta inom familjen. riktigt mysigt! var lite tveksam om jag skulle ha kul utan någon vän men det visade sig bli riktigt trevligt. pappi hade ordnat lite fiskdamm till min lillebror Emil som är 3 år & till min lillesyster Mathilda som är 5 år, funny! och även jag fick fiska :) en godispåse med massor godis och nya supersöta nagellack. har även fått en vattenfast mascara av Marie (min låtsasmamma), tack för den!
today: vaknade vid halv 5 imorse av att jag inte hade stängt av tvn, som vanligt. låg och kollade tv tills klockan sex typ och sen somnade jag om. vaknade vid tio av att pappa väckte mig för lite information, haha. resten av dagen blir det väl mest chill kan jag tro. uppdaterar senare. i love u all!

13 dagar kvar tills Kristoffer kommer hem, i miss you!

+

GOD DAG
förlåt så jätte mycket för dålig uppdatering! dålig samvete över det, tyvär. men endå så får det inte göra något denna gång då jag har varit relativt aktiv med min blogg de senaste dagarna eftersom min nya design gör att det blir roligare att blogga ;) de dagar jag inte har skrivit så har jag bara varit med Amanda, som vanligt :) förresten, jag eftersöker en "tantcykel" med pakethållare för überbilligt pris, någon som känner sig träffad? hör av er i komentarer isånnafall. åter till vad jag har gjort idag.. vaknade vid halv 7 (?) imorse av att mamma kom upp och sa hejdå eftersom jag åkte till pappa idag. vaknade igen vid tio & började fixa och packa såklart. Amanda vaknade ungefär samtidigt som mig, för en gångs skull! vi båda fixade oss och sen stack Amanda hem. jag blev hämtad av pappi så vi åkte vidare till Haninge & hämtade småttingarna (mina småsyskon). spelat lite fotboll med dom & inte gjort så mycket mer. kvällen blir väl chill med familjen bara.  hoppas alla får en lyckad helg! pussisar!
midsommarafton imorgon.. den spenderas bara med familjen för ovanlighetens skull.
blir nog lyckat endå :)

16 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

+

HEJ
sitter här vid datorn och läser en massa bloggar. får lite tips och ideér från var och en. dagen blev lyckad. träffade Tove, Adam och Martin. vi tog det väl mest chill hela dagen.. slutade med att vi hamnade på grillen & tjockade oss, mums. sen stack Adam & Martin så jag och Tove gled vidare hem till mig och nu har hon nästan precis gått. sitter och funderar på att klicka hem lite kläder kanske? eller bara kolla runt lite? blir det av så lägger jag upp bilder senare på bloggen, jag lovar. hoppas alla haft en bra dag :) det ser ut att gå uppåt för min blogg så snälla, fortsätt läs & sprid bloggen för att den ska bli så bra som möjligt.. skulle vara jättekul. & bara för att byta samtalsämne helt, jag saknar Kristoffer. vill träffa honom just precis nu. vill ha hans varma armar omkring mig i en mysig kram. hos honom känner jag mig trygg, med honom kan jag snacka. om allt. kom hem snälla? :)
aja, blir väl att träffa Amanda och Alice ikväll, om jag orkar. känner mig ovanligt trött och seg :/ vet inte varför.. får hoppas att det blir bättre iallafall! hare gött sötnosar, ciao!

19 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

+

TJOODILOO
nu sitter jag här vid datorn & har precis kollat på Final Destination 3 med Tove, Adam & Martin. läskigt värre ;s vet ej vad vi ska göra resten av dagen.. får se ;) men här kommer en  video på min klasskompis, så snygg & bra! not.. det är han och hans bands låt.. ENJOY


+

GOD KVÄLL
kom nästan precis hem från att ha varit ute en stund i tyffa gangstah-sköndal. började kvällen med att jag mötte amanda vid centrum vid åtta tiden ungefär. vi gled vidare mot Isaacs gård efter ett "anonymt" tips om att han skulle vara där.. och det var han, med en jävla massor folk som sprang runt och sparkade boll. tror närmare bestämt det var Isaac, Dennis, Jonsson, Jimmy, Levi, Lukas, Niklas & en massa andra som jag inte visste namnen på ;s var där. satt där en stund & sen gick vi ut på runtvandring i sköndal igen, jag & amanda. vi hamnade vid folksamligen efter ett tag igen men vi försvann lika snabbt för att möt alis. vi tre drog vidare upp till centrum där vi mötte David & Felix, trevlans. allihopa vi fem drog vidare till handikapp när min mammi ringde och sa att jag skulle komma hem för annars låste hon.. & jag hade ingen nyckel. otur, otur, otur -.- så nu sitter jag här helt ensam vid datorn och planerar morgondagen. ska eventuellt träffa tove, adam, martin och kanske alenius. får se om han har tid & lust. ska nu döda lite tid genom att läsa bloggar & kolla på "Bröderna Donelleys" (?).. eller kanske gå och lägga mig? somna tidigt på ett sommarlov.. hmm. får se hur det blir. förlåt för ett konstigt & osammanhängande inlägg men just nu är jag både skrivtrött & sovtrött så jag uppdaterar imorgon istället. pussisar!

20 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

+

I'M THINKING DEEP

"man hamnar alltid på samma ställe tillslut"
.. i detta fall så gäller det datorn. det stämmer verkligen med mig. blir så trött på mig själv ibland. min poetiska sida visade sig att inte vara så bra, så därför får ni inte smaka på mina tankar just nu, just idag. tyvär. däremot är jag underbar på att tänka djupt.. verkligen sätta mig ner och skriva om allt mellan himmel och jord. just det ska jag göra nu. jag behöver en ny start. en ny start och lägga allt som hänt bakom mig. börja om på nytt helt enkelt. Gubbängsskolan blir en nystart för ewelina. inte bara skolan, utan allt folk, vänner & ja, allt blir nytt. Sköndalsskolan är ett minne blott och även de saker som jag gjort de senaste året. nu ska jag bli mer seriös. jag ska sluta bete mig som jag gjort de senaste månaderna. usch, ni som känner mig kanske även känner till min äckliga "fjortis-look" jag hade för omkring någon månad sen? jag säger bara tack och adjö. inget mera sånt nu. vissa vet vad jag har hållit på med och vissa inte, men det är slut nu. ByeBye Skandalsskolan and Hello Gubbängsskolan! bara jag inte har för höga förväntningar på skolan nu, den kan ju vara skit också.. vem vet? :) för höga förväntningar på mitt "nya liv" & mina nya vanor, nya vänner och allt som inkluderar det kan jag inte ha. jag känner på mig att allt kommer bli toppen. ska även försöka ta kontakt med gamla vänner som jag känner att jag behöver. ta kontakten me de vänner som verkligen är äkta. andra vänner som bara larvar sig med mig behöver jag inte, tyvär. de gör mig bara illa. djupa tankar från ewelina en slapp söndagseftermiddag. nu blir det iväg och fixa naglarna eller någonting kul. hare super sålänge! pussisar!


+

MORSNING KORSNING :)
amanda kilade iväg för en stund sen.. hon skulle på familjefest på hennes pappas jobb. så nu sitter jag här hemma och försöker underhålla mig själv. tanken på att duscha är med lockande än någonsin, men jag har inte ork just nu. är det bara jag som känner att vissa dagar måste man få vila lite? man kan faktiskt inte vara på topp hela tiden varje dag, ingen lyckas med det. vi är ju trots allt människor, inga robotar. så nu när jag har en tid för mig själv så tänkte jag vara lite poetisk av mig, tro det eller ej. något av mina skrivanden kanske dyker upp på bloggen lite senare. puss!

dagens humör: Normalt
dagens sysselsättning: Ingenting
dagens outift: Jeansshorts & T-shirt med tryck
dagens frisyr: Uppsatt boll
dagens smink: Mascara & Lite puder
dagens måste: Duscha
dagens inköp: Inget
dagens ätbara: Frukost
dagens drickbara: Juice
dagens låt: Westlife - Wanna Grow Old With You
dagens roligaste: Amanda
dagens beroende: Sällskap
dagens materiella inköp: Kläder
dagens tråkigaste: Allt i helhet just nu


Westlife - Wanna Grow Old Whit You

*

GOD MORGON :)
vaknade för ca. tio minuter sedan.. vad har hänt? jag sover längre än amanda de flesta dagarna nu & hon är inte den som vaknar tidigt precis! men tacka gud för det.. annars har jag vaknat precis som en väckarkocka vid 7-8 på morgonen så jag är bara glad över att ha sovit länge de senaste dagarna. dagen är inte planerad ennu, så jag vet inte vad som väntar. känner mig rätt trött efter dessa dagar med bästa amanda, haha. kvällen vet jag inte helle hur den spenderas, får se. troligtvis uppdaterar jag under dagen om jag har tillgång till data.. ocg om inte det så lägger jag in ett trevligt inlägg lite senare ikväll :)
ett stort + för min blogg nu är att läsarantalet bara stiger & stiger! statistiken har varit lite dålig under mina månader som bloggare men nu ser det ut att gå bra! ett till stort + är min design. jag har förälskat mig i den! tycker inte ni att den är snygg?! :) kan också tipsa om amandas blogg (igen) http://wiingenfeldt.blogg.se/ :)
ska läsa lite bloggar & kanske fixa lite i min egen nu. byyyyyyyye <3

*

GOD KVÄLL SÖTISAR
av någon konstig anledning så hamnar man alltid vid datorn tillslut, enfast man har bestämt sig för att absolut inte hamna här så blir det så endå.. någon som vet varför? som jag skrev så skulle jag och amanda ha "film-maraton".. jag vet inte hur det gick, men en film blev det iallafall. "Kim Novak Badade Aldrig I Genesarets Sjö" hette den. & jag vet, låter som största tråkiga svennefilmen men den är faktiskt riktigt bra :) tillbehören till filmen vart smågodis & favoriten cocacola såklart. resten av kvällen spenderas väl antagligen vid datorn, tvn eller någon annan stans.. jag och amanda tänke ta och spela lite kort (?) fråga mig inte varför, bara en idé lixom.  ska nu fösöka vinna ett antal olika kortspel & kanske spela med riktiga pengar? man säger ju att man antingen har tur i spel eller tur i kärlek.. för min del är det nog tur i spel för tillfället.. aja, wish me good luck! i love u all

tänkte bjuda på en till video när jag endå håller på..
i detta trevliga "samhälle" bor jag.. ENJOY



relativt ny blogg.. men ack så bra! http://wiingenfeldt.blogg.se/

puss

GO' KVÄLL :)
sitter här vid datorn nu en snabbis innan jag och amanda ska ha film maraton på mitt rum. så min kväll blir full med film, dricka och en maaaaaaaassor med godis! ska bli så mysigt. dagen har inte varit så speciell egentligen. vädret har ju  varit allmänt dåligt så därför har det inte funnits så mycket att göra. humöret blir lite segt också när inte vädret är som man vill.. tyvär.  detta inlägg var ju rätt onödigt men jag skriver säkert något intressantare senare ikväll när flumm statusen har höjt sig :) eller så skriver jag imorgon. i love u

är killen inte söt?!


...

dagens humör: Gladast
dagens sysselsättning: Amanda Sötnos
dagens saknad: Nathalie <3
dagens outift: Jeansshorts & Somrig Rosa Topp
dagens måste: Tvätta Håret ;o
dagens inköp: Inget, Än Sålänge
dagens ätbara: Godis
dagens drickbara: Varm Choklad
dagens låt: Kent - Utan Dina Andetag
dagens roligaste: Amandas Pappa Micke
dagens beroende: godis (?)

....

GODMORGON!
nu sitter jag här hemma hos amanda vid hennes dator igen. har tagit mig an blogddesignen som ni kanske ser.. vad tycker ni? blev rätt nöjd  denna gång faktiskt.. nu har jag bara en header kvar att fixa ;) dagen ska spenderas med söta amanda.. har ingen vetskap om vad vi ska göra, ennu. ikväll blir det slagg hemma hos mig tror jag. mysigt! lägger in en dagens outift bild sen när jag kommer hem. blir ett kort & snabbt inlägg eftersom jag måste fixa mig, haha.
hare superunderbart sålänge! jag älskar er

21 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

SOMMAR TVÅTUSENÅTTA

sommar, sommar, sommar. nu är den här. man har gått och längtat ihjäl sig hela året efter underbara sommaren men nu när den är här så känns det bara jobbigt.. jag skulle kunna räkna ut tusentals saker som är negativt med sommaren, tyvär. så vi drar de positiva sakerna istället tycker jag. positiva saker med sommaren:
+ att sola på stranden och få den där gyllenébruna färgen på kroppen
+ ta ett skönt dopp efter timmar under solens strålar
+ gå runt i korta jeansshorts med ett svalt linné till
+ flipflops i alla olika modeller! så gulligt!
+ för att visa sig i flipflops behövs? jo, färgstarka tånaglar såklart!
+ sena uppekvällar med mys vid sjön
+ solen går inte ner förrens sent och ljuset slocknar vid elva-tolv
+ sugen efter smaskiga isglassar så som Twister, Piggelin, Calippo m.m
+ min födelsedag den 1 Juli
ett par positiva saker var det men de negativa sakerna nämner jag inte enns för då blir man på dåligt humör. men återigen till denna "bikini-nojja" som återkommer varenda år.. åh gud vad hon har snygga lår! hennes mage skulle jag skulle dö för att ha! vi jämför oss med andra människor på stranden, hela tiden. det konstiga är att vi jämför oss med de människor som kanske möjligtvis är lite snyggare än oss själva.. hur kommer det sig? jämför man sig med människor som kanske kanske har lite tjockare lår, snyggare hy eller gud vet vad så skulle man höja självförtroendet ökas otroligt ycket utan att man knappt anstränger sig. så alla måste sluta oroa sig för att människor ska tycka man är tjock som ett exempel bara. sluta upp med det! folk får ta oss som vi är, punkt slut. ingen ska behöva förändras för att göra någon annan glad. jag säger inte att jag är bättre än alla andra på att höja mitt självförtroende när det gäller stranden, no way. min "strand-nojja" är såååååååå jobbig men det blir aoutomatiskt att jag riktar in mig på mina dåliga partier på kroppen & inte dom bra. konstigt va? med detta inlägg hoppas jag att ni (och jag) har kommit över "strand-nojjan" en liten bit iallafall. :')

RUBRIK ÄR ÖVERSKATTAT

HEJSAN SÖTNOSAR, ewelina har hamnat vid datorn men på ett lite annorlunda ställe denna gång. ligger på mage i amandas säng med datorn framför mig, skönt? mjo ra :) dagen skulle spenderades med runtcyklande i sköndal men nej, cykeldäcken var sönder :'/ funderade på att baxa en tantcykel.. men så tuffa vågade vi inte vara. istället gick vi hem till mig och åt vaniljglass med varma hallon, mums! minns inte så mycket mer av dagen,haha. kvällen ska nog spenderas framför datorn ;) morgondagen vet jag inte hur det blir, förmodligen slagg hos amanda eller att amanda slaggar hos mig :) ska fixa runt lite på datorn nu & förlåt för den fula bakgrunden, den ska fixas imorgon.. tror jag;) i love u all!

22 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

.

GODMORGON GOTT FOLK! mandz and ewz is in tha house. mahha. vaknade vid åtta av att amanda ville stänga av tvn, somnade visst ifrån den igår (a) var lite för trött tror jag. jag stängde iaf av tvn och sen somnade vi om. vaknade vid halv tio av att någon kille ringde och ville köpa våran micro som ligger ute på blocket, haha. han väckte mig, cp. jag satte på datorn och så vaknade amanda. efter en stund vid datorn gick vi ner och lagade frukost. jag fixade lite äggröra, mums! sen la vi oss framför tvn och chillade & åt frukost. dagen ska spenderas hemma och med amanda när hon har träffat sin bf. vi ska cykla! :D så ser ni två töntar på en blå kärringcykel som vinglar runt lite på gatorna så är det vi :) tänkte ta och fixa en ny bakgrund till bloggen också, har tröttnat på min nuvarande (a) ska fixa det nu eller gå och fixa mig själv, ser ut som ett troll ;s haha! hare gött så länge, uppdaterar säkert idag! i love u all

sommarlov,sommarlov,sommarlov

HEJ HALLÅ I LINGONSKOGEN! 
" mamma vet du vad en cykelpump är? ja men de är en sådan som man äter på julafton va? "

ingen förstår förutom jag&amanda. iallafall, vaknade vid tio i amandas säng, YES! sov längre än henne. mohahaha. amanda gick upp och tog en dusch medans jag satt vid datorn en stund. efter det satte vi oss framför tvn och kollade på Titanic i ca tre timmar (a) trodde inte man kunde gråta så mycket åt en film som jag gjorde.. haha. samtidigt som filmen var på så käkade vi ett par olika delikatesser alá Wingenfeldts family, godis, kycklingwook & lite cocacola till. mums! efter filmen fixade vi oss och stack ut. jag borstade tänderna vid halv 5 tror jag (?) gott. när vi var ute på våran promenad så kom vi på att vi hade träning -.- så vi stack hem till mig och packade lite stuffs och sen stack vi till amanda och fixade hennes stuffs och sen bar det iväg till träning. sju pers dök upp, bra jobbat Sköndals IK! nat.... hade fysträning men det var rätt najs endå, fast jobbigt. efter träningen tog vi sällskap hem med amanda k och elin. på vägen hem träffade vi david, hade kramkalas med honom och sen stack vi till amanda. hon duschade medans jag kollade på vänner på tvn.. jag tror jag har sett dom där avsnitten minst tusen gånger nu, tröttnar man aldrig? nej. vi kilade hem till mig och på vägen hem mötte vi Calle & Dennis så dom joinade oss en liten bit. hemma så lagade jag köttbullar med makaroner, mästerkock som jag är! åt det och fick ett samtal av Calle att dom gick hem.. vilket jag inte visste var att dom hade setat på en varsin gunga en bit från mitt hem och väntat på oss, sött! :D haha! jag tog en dusch och sen stack vi ut för att köpa godis men den sura cpkillen stängde precis när vi kom dit.. döda,döda,döda.. nej skojade bara :) vi vandrade runt lite i Sköndal tills elva tror jag och sen stack vi hem och gjorde hallonsorbé, typ. mumsigt! sen hamnade vi här framför datorn.. jag har världens snyggaste Spiderman glasögon här, vet inte hur dom kom hit men snygga är dom iaf! ska nog chilla galet resten av kvällen och få ett fåtal skrattattacker, funny. hare gött sålänge! kyssisar <3

23 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

avslutningsvecka

HEJ HALLÅ! sitter hemma hos sötnosen Amanda vid hennes exklusiva laptop. vi har haft en sjukt rolig dag med mycket skratt och skrik.. men tillbaks till gårdagen när brorsan tog studenten.

Tisdag: var i skolan en stund på morgonen & kollade på öppenscen, kul. gick hem någon gång innan lunch eftersom jag skulle till brorsans skola och kolla på utsläppet. fixade mig lite innan vi skulle åka, fick bli jensshorts & en vit blus med pärlsmycken till. var sjukt roligt i skolan! förresten så går han i Frans Schartaus Gymnasium. först ut genom dörren var han såklart när hans klass SP3F sprang ut, bra där! efter en kort stund med massor av kramar och fotoblixtar så åkte han på flaket & även syster Carro åkte med. kommer in bilder på det sen också. när de båda sedan kom hem så luktade det inte så värst gott.. öl, skumpa & annan sprit var lukten som spred sig bland gästerna som hade kommit till oss för att fira studentbarnet, mumsigt! kvällen rullade på och brorsan fick ett par presenter och grattningar innan folket brörjade röra sig hemåt. vid 20:45 var det ju Grekland - Sverige som lirade så självklart bjöd brorsan hem massa polare till oss. blev fotbollskväll i vardagsrummet med många skratt och skrik där också, roligt värre! somnade sent..

Onsdag: vaknade halv sju och gick såklart upp på direkten för att hinna till skolan. lockade håret, provade klänningen och sminkade mig.. sedan var det dags för frukost. konstigt nog så hann jag göra allt på högst en timme (?) bra där ewelina! i skolan var det kul. jag och Sigrid var "presenterare" och stod på scenen den mesta tiden mellan uppträdandena och pratade inför alla barn och föräldrar.. pinsamt men det gick förvånansvärt bra endå. efter det gick vi till klassrummet och fikade lite sen stack alla. jag kilade hem till Amanda en snabbis och sen gick vi till mig. där satt vi vid datorn, åt lite och fixade lite smått och sen stack vi hit hem igen.. och på direkten så hamnar vi självklart vid datorn! ska käka lite kycklingwook snart tror jag, mums! skriver säkert lite inlägg sen.. kvällens planer är att vara med korkade Amanda och käka godis & hyra film maybe. trevligt! love yah all!
24 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

intressant uttalande i min SOLO tidning


skoldagarna rinner iväg

HEJSAN! förlåt mig för dålig uppdatering men den nya bloggplattformen har strulat lite så jag kunde inte logga in ;s förlåt iallafall! ska bli bättre på att blogga, det har jag lovat.

som jag skrev i förra inlägget så skulle jag ut med amanda på kvällen & så blev det också. vi hamnade på Mc'donalds (som vanligt) där vi åt glass med colatopping & pommes, mums! någon från personalen började snacka med mig när jag satt & sminkade mig... han sa någonting på något konstigt språk.. creepy! vi fick nog av donken och tog oss hem till sköndal igen. då mötte vi Isaac och var lite på hans gård och sen gled vi hem till Amanda. där hemma åt vi vaniljglass med jordgubbar, physalis och melon till.. hur gott som helst! efter det svullade vi i oss nachos med gucamole samtidigt som vi kollade på "Lillebror På Tjuvjakt".. så bra film! :)

på söndagen drog vi till Farsta eftersom jag var tvungen att köpa någon som jag kunde ha på mig på brors student. hittade ett par supersöta och sköna jeansshorts & en jättegullig vit blus. bilder på det kommer sen. vi käkade lite glass på donken (igen) och sen rörde vi oss hemåt. väl hemma så hjälpte jag till att fixa lite på tomten medans de andra ställde upp partytältet tills imorgon. brorsan tar ju studenten så kolla runt i stan efter ett flak med massa studenter, den snyggaste av dom är min brorsa :D haha! på kvällen fixade jag lösnaglar på mig, helt själv! blev förvånansvärt riktigt bra. bild på det kommer :) har inte så mycket mer att skriva nu.. lägger upp lite bilder och så om ett tag då jag laddat över bilder till datorn från mobilen. ska ut och klippa lite björkris eller något nu, haha! hare gött sålänge<3!
26 dagar kvar tills kristoffer kommer hem. i miss you!

leka kull är också kul

HEJ! dagarna går knasigt snabbt nu inför skolslutet på onsdag.. de flesta har säkert redan slutat, lucky them! men snart är det över för mig också. så himla skönt att slippa sköndalsskolan a.k.a skandalsskolan. ser fram emot tre år i gubbängsskolan tror jag. mahaha. kvällen igår var najs. studenten var riktigt kul faktiskt, åt gott & mös lite där. vid åtta åkte vi hem och då fixade jag mig lite, packade väskan och drog till amanda. själva tanken på att gå ut mitt i kvällen är så skön nu när man kan gå i korta jeansshorts hur sent som helst utan att ens frysa, mysigt! iaf, lämnade min väska hos amanda och sen kilade vi ut igen. mötte upp Isaac & Eddy, hälsade lite på dom och sen gled vi fyra ner mot Drevan och chillade lite där. kom hem till ett välstädat lila, fint rum :) där jag och Amanda bäddade ner oss i sängen för att kolla Eva&Adam men olyckligtvis så somnade jag, som vanligt (a) förlåt Amanda. jag ska gottgöra dig på något sätt. slutade med att jag låg och lästa FRIDA tidning medans Amanda försökte sova, mys! vaknade vid halv tio och fortsatte läsa på tidningen så när Amanda vaknade och såg mig ligga och läsa så trodde hon jag hade läst hela natten, sötnos! vi kollade färdig på Eva&Adam tror jag, minns inte och sen åt vi lite frulle. flingor&jordgubbar med mjölk till.. hur gott som helst! fixade mig och gick ut för att möta Kristoffer vid Norra, mys. Amanda gled vidare till Farsta tror jag och gjorde något. jag och Stoffe gick runt lite i Sköndal som vanligt och bara pratade allmänt. han drar till Thailand imorgon :'/ är borta i FYRA VECKOR.. det är ju typ en livstid för en slända, eller hur vare nu Stoffe? :) kommer iallafall sakna honom mest utav alla. punkt slut. ska fixa mig nu för att sedan glida runt med Amanda i mysiga Sköndal. kanske kommer ett inlägg ikväll, kanske inte. får se. promise me to have fun tonight, i love yah!

sommarens kulörer ett stort +

godmorgon! har piggnat till lite nu och känner mig sugen på att skriva lite. då passar det ju bra med en blogg, eller hur? gårdagens kväll blev lyckad :) men dock inte natten.. behöver inte ta upp det här tycker jag. dagen ska iallafall spenderas på Kristians student någonstans långt bort så jag ska väl fixa mina naglar i någon lysande sommarfärg som passar min nya klänning här i inlägget nedanför. cute, right? efter studenten åker vi hem och då träffar jag nog Amanda, Isaac och Eddy. Nu försvann min skrivlust :/ jag uppdaterar senare. i love u aaaaaall!


shopping för hela slanten

som sagt, var inne i stan igår & shoppade lite saker. bilder kommer in här på bloggen nu :)


Brun väska från H&M, 198 :-
Blåvit randig tröja från GinaTricot, 79 :-
Klarblå tröja från H&M, 69,50 :-
Rosaorange klänning från GinaTricot, 149 :-
Blåvit Bikini från GinaTricot, 79 :- per del
Lösnaglar från Depend, 79 :-
Guldiga örhängen från H&M. 39,50 :-

avslutningslunch

Goddagens! :)  sitter här vid datorn med söta Amanda klockan ett på en torsdagskväll, myyyys! svullar i godis,chips,popcorn och massa pärondricka.. gottigt värre! min dag har iallafall varit såhär:

vaknade vid sex, bra där Ewelina! fixade mig snabbt & sen stack jag till skolan. dagens outft blev svarta cityshorts, vit t-shirt, svart kofta, vitt pärlarmband, röda naglar och utsläppt hår. orkar inte fixa med dagens outfit faktiskt nu när jag knappt bloggar, haha. iallafall, skolan var chill.. hade avslutningslunch för oss sexor då vi bjöds på kött, klyftpotatis, såser & marängshvisch till efterätt, mums! vi ficm sluta en och en halv timme tidigare tror jag & då stack jag hem, rörde mig inåt mot Gullmarsplan för att möta mamma i Skanstull och shoppa lite. köpte mig 2 t-shirts, 1 väska, 1 par örhängen, 1 klänning och 1 par lösnaglar. fixar in bild på det imorgon :) mot slutet av dagen satte jag & mammi ner på en mysig kinaresturang på söder. mumsigt! åkte hem och träffade amanda direkt. fick besök hemma av morfar, låtsasmormor & moster, myyys! jag och amanda gick ut vid nio tiden och träffade Kristoffer & Felix som kom hit från Tyresö. vi vandrade runt lite Sköndal & hamnade tillslut vid vattet. skulle klättra ner på någon mysig uddé då jag tappade min sko i vattnet  :'/ lyckligtvis så fixade Felix upp den igen, tack! vid elva kilade Amanda och jag hem till mig och killarna åkte hem. fixade lite snacks & sen satte vi oss och kollade på A Cinderella Story, & det gör vi fortfarande :) riktigt bra film! dagen imorgon spenderas på låtsaskusinen Kristians student. ska bli roligt! kvällen spenderas förmodligen med Amanda, Isaac och Eddy. funny hunny! ska vara social och kolla filmen nu. updates later or tomorrow!
i love yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

i <3 glass i stora lass

godmorgon gott folk. super dåliga ewelina har hamnat vid datorn som nu för tiden är rätt ovanligt. får se hur jag gör med bloggen eftersom jag inte har tid med data så mycket längre.. haha (a) back to what i've done on my week;

måndag: spenderas med kristoffer men de har jag redan skrivit om ;)

tisdag: skön morgonpromenad till Gubbängsskolan med mandow. fick bli en kort visit där eftersom det gick snabbare än vad lärarna trodde. åt någon lunch som sedan blev att slänga eftersom jag inte alls var hungrig. mandow och jag rörde oss hemåt när någon kille från fotbollsklassen (?) vinkade till oss. trevligt ^o) väl hemma packade vi lite badgrejor och drog oss ner emot dreviken. låg och solade i några sekunder och sen tog jag årets första dopp! lite sent tycker jag själv men vad gör det? efter några timmar i solen kilade vi hem till amanda & dit kom även kalle och eddy. satt där och kollade film och sen gick vi hem till mig, jag bytte om till fotbollskläder & sen gick  vi till amanda igen. hon bytte om till fotbollskläder och sen kilade vi till träningen.gick riktigt bra mot slutet kändes det som. tog sällskap hem med amanda.k & peo. kollade lite desperate housewives när jag kom hem.. senare på kvällen fick jag nattligt besök (igen) av Kristoffer & Felix. promenad från Tyresö till Sköndal mitt i natten, låter trevligt eller hur? somnade sent...

nsdag: vaknar en halvtimme innan jag börjar skolan -.- flyger upp ur sängen och fixar mig på rekord tid, hinner faktiskt. ingen speciell dag i skolan.. saftdrickande och mest chill. fick sluta en timme tidigare, skönt! gick till norra och mötte Kristoffer direkt efter skolan & vi gick vart? jo köpte glass :) kilade hem till mig sen och kollade på "Smekmånaden" mysigt! gick ut på promenad och köpte ytterliggare en glass, gott! gick ner mot scoutstugan och där mötte vi tove,lina & filippa. snackade lite och sen drog vi oss neråt mot vattnet men där stannade vi inte längre då jag blev nerstänkt av linus,david eller någon människa där. ute och gick lite & till slut följde jag Kristoffer till bussen. han sticker till thailand på söndag i FYRA VECKOR :'/ i'm gona miss him.

dagen idag ska iallafall spenderas i skolan först med avslutningslunch för oss sexor & sen efter kanske jag åker in till stan och möter mamma där. får se hur det blir eftersom det är träning ikväll.. har inge mer att skriva nu och så måste jag äta frukost. dagens outfit kommer in lite senare. puss&kram, love yaaaaaaaaaa!


härliga sommarväder!

hej hallå sötnosar :) sitter här vid datorn på övervåningen & skojar mig med amanda. jag tror hon går på kokain eller något :) jätte söt! iallafall..

idag var det mest chill i plugget, hade idrott.. skit varmt! kollade på någon stockholmsfilm sista lektionen och den var lite rolig. efter skolan gick jag till norra och mötte K :) vi gick upp emot centrum & köpte oss varsin glass och sen gick vi hem till mig. kollade på filmen "Gisslan", läskig men bra film, haha. efter filmen gick vi ut på promenad igen & då köpte vi en glass igen, höhö. tog en promenad i sköndal, typ ner vid vattnet och så. sen gick vi till centrum igen och köpte varsin läsk. champis blev det, mumsigt! tog en promenad till sandåkraplan där p96 hade träning. där mötte vi kalleballe och vi stod och snackade lite.. sen var K<3 tvungen att gå :( så jag kollade lite fotboll med kalle och sen vandrade vi hem till honom och åt glass, igen. träffade amanda lite senare och vi kom fram till att hon skulle sova hos mig, funny!

dagen imorgon spenderas i gubbängsskolan på besök. ska bli trevligt ^^ nu måste amanda gå till sängs om vi ska orka upp imorgon ;) simma lugnt ;D i love yaaaaaaaaa

" när jag går under brandlarmet så börjar det pipa för att jag är så het "
made by amanda herself <3

sommaren är här!

tjodilooo alla söta läsare! superglada ewelina har tagit sig an datorn. kände att det var ett måste då jag inte har bloggat på hela helgen förlåt!  jag ska bli bättre på att blogga. jag lovar. tänkte göra en liten översikt på vad jag har gjort i helgen så.. just read and enjoy sweeties!

fredag:
plugget var inge speciellt. tog mig till pappa med bil och chillade galet fram tills sex ungefär då söta emsi kom hem. vi fixade lite tacos till middag, mums! raffsade i oss maten lite snabbt och sen kollade vi på talang 2008. duktiga zara larsson vann! fast jag tyckte Rmk&Co skulle vunnit men det är ju inte bara mitt beslut, tyvär! :) pratade i telefon en liten stund med K innan jag och emsi somnade. cute voice he has (a)

lördag: vaknade i skaplig tid.. 07.55 (?) hur orkar jag!? höhö. gick upp och åt lite frukost och sedan fixade jag mig för att åka till Stadshagens IP och kolla när emsi spelade match. första halvlek gick super bra, både för laget och för mig ;) fick en plats på läktaren då solen lös rakt på mig, myyys! andra halvlek var mindre bra då laget spelade sämre och jag satt i skuggan. slutade med att vendelsö dom bästa förlorade med 2-1. synd :/ kom hem och chillade galet hela dagen. tog en skön dusch innan maten för mitt hår såg ut som en skogsbuske. det var på väg att övergå till rastaflätor?! iallafall, senare på kvällen dök emsis kille upp så vi kollade repris av talang med resten av familjen och sen kollade vi The Day After Tomorrow, bra film. vid halv ett följde vi emsis kille till bussen och sen gick vi hem igen. pratade med K & F som då skulle cykla från tyresö till haninge.. lyckat? trodde inte dom skulle komma p.g.a att mina vänner är riktiga bangare, vilket det visade sig att K & F inte var. så vid halv tre på natten fick jag leka gps till pojkarna så dom skulle hitta mitt hus här inne i skogen.. gick inte så bra till en början men sen fixade det sig :) hälsade lite på dom (pinsamt! då det var första gången vi träffades) höhö. somnade vid halv fyra. skit trött!

söndag: vaknade vid nio tror jag.. kände att jag behövde sova längre så jag somnade gott om till klockan elva tror jag, skönt! gick upp och åt frukost & sedan var det upp på övervåningen, byta om till bikini och sen bara ligga ute och schteka i en skön liggstol. så skönt! åt en mumsig piggelin och smsade med pojkarna. fick reda på att K hade svimmat?! han var så utmattad efter gårdagen, stackare!<3 dom hade kommit hem till tyresö vid fem ungefär så jag förstår dem! fortsatte iallafall med att schteka och jag har blivit brun ska jag säga er! har en "ring" på min bikini mellan tuttisarna och den ringen existerar nu på min kropp, yes! så ska nog kila ut nu och fortsätta sola.. fast känns som att jag kommer bränna mig så jag får se hur jag gör.
uppdatering sker imorgon då jag lägger in bilder och mer kul från min extremt roliga helg. förlåt förresten för att det blir ett så sjuk långt inlägg men jag var tvungen att skriva av mig, mihi. förresten ett stort plus till det härliga sommarvädret som är här, så sjukt efterlängtat! men ha en fortsatt bra dag alla söta läsare!
jag ääääääälskar er

RSS 2.0