Ut, ut, ut, gå nu! Ut!

Nu är magen mättis! Vart en supergod pastasallad med avokado & räkor i, lite vitlöksbröd till. Hur mumsigt som helst! Vi praktiskt taget åt tills det sprutade avokado ur högra örat och hoppade räkor ur det vänstra örat. Låter det inte mumsigt?

Nu sitter vi och tittar på världens bästa Fucking Åmål men ska snart till affären och köpa lite glass. Bra för halsen! Får vi skylla på... Uppdaterar mera under kvällen och bjuder på fräna webbkamera bilder, det gillar ni va?!


Everybody's looking for love, ooh.

Smetat på lite mascara, lite ögonbrynsfärg och resten fick Picnik ta hand om! Väntar nu på att mor min & Peo ska komma hem så jag får lite stålar och halstabletter, sedan bär det iväg till bästavän för att cook some dinner. Kommer bli en myskväll! Perfekt avslutning nu när jag sviker Sweet Valley under helgen och bosätter mig i Haninge. Men de gillar vi!

 


Tips från coachen!






Dessa mascaror är grymma tillsammans! Först börja med Extra Volume Collagene för "basen" och sen toppa med lite Telescopic. Låter som jag pratar om en glass? Haha! Nej men på riktigt, man får grymma fransar! Iallafall jag ;)


Lets do some good.

Nej förihelvette, dags för mig att göra lite nytta. Tur är det iallafall att jag skrivit klart engelskan, övat in lite manus och pluggat matte, annars hade någon gett mig smisk! Dags att packa lite, fixa lite & lyssna på lite musik samtidigt. Tror ni att jag lyckas? Uppdaterar mera när jag är hemma hos bästavän ikväll, ska försöka ta MASSA bilder när vi fixar maten, tro mig, det vill ni se... Puss sålänge!

Hey hoe lets go.



Timbaland feat. Katy Perry - If we ever meet again


Madonna feat. David Guetta and Lil Wayne - Revolver


LMFAO feat. Lil Jon - Shots


When are u going to melt?





Tagna nyss utanför huset!


Den 25 februari 2010

YES! Jag har inte halsfluss, förstår ni hur glad man blir! Slipper sängliggande, slipper döda tid under lovet, slipper pencilin! Hur skönt är inte det? Hade jag haft halsfluss hade det fasiken kommit ett par tårar. Hallå, det är ju lov lixom!

Nog tjatat om halsflussen, hur många gånger har jag inte skrivit det ordet i detta inglägg? Hehe.. Dagen har inte bestått av mycket mer än läkarbesök och plugg. Visst låter det roligt? Måste köra på lite nu eftersom man legat på latsidan i 3 dagar, imorgon ska jag dessutom till skolan, se vad man missat innan lovet! Hoppas inte att det är mycket...



Visst ser man pigg ut?!


Knokk watches!


Planerna är att jag ska beställa någon av dessa klockor, eller kanske 2 stycken? Skitsamma mängden spelar ingen roll utan jag har sådan himla beslutsångest! Ska jag ha en vit, en gul eller en rosa?! Och vilken modell isånnafall?! Som ni ser så är modell nummer2 lite smalare och annorluna i formen till skillnad från 1 och 3.

Så, vilken tycker ni?!
I need some help!

HÄR! har ni deras hemsida om ni vill ta en närmre titt eller beställa ni också!


Den 24 februari 2010

Hej där bloggen, förlåt för den superduper dåliga uppdateringen under dagen, men jag har lovat mig själv att skära ner på data tiden, iallafall nu när jag är hemma & är sjuk, behöver kurera  mig lite. Just därför så har jag bara legat i soffan framför tvn hela dagen med syrran Carro & kollat på en massa bra filmer, hur mysigt låter inte det? Tog även en promenad till affären för att inhandla lite halstabletter och glass mot mitt halsonda! Hoppas det hjälper...

Blir hemma imorgon också, ska ta en tripp till vårdcentralen här i Sköndal på deras akuttid och kolla halsen, för säkerhets skull så man inte har något halsfluss eller skit.


Mamma fick hem dessa checkar igår, som hon gav till mig! Tack bästa mamma♥

My best!


Jag vill bara påminna dig om hur jävla mycket jag älskar dig, min bästa vän! ♥ /amanda

I can see your true, true colors.

Sitter här framför datorn, dödar tid, gäspar, hostar, halvsover. Senaste halvtimmen har gått åt att fundera på vad  i helvette jag gör framför datorn nu, när jag är riktigt trött på grund av den människan som ringde hem hit klockan ÅTTA IMORSE. Tack så himla mycket för det.

Kvällen har spenderats delvis framför datorn och delvis framför spisen med mamma. Ugnspannkaka stod på menyn idag! Fast den blev lite misslyckad, det var ju trots allt första gången. Men imorgon kommer mästerkocken hem efter sin operation, då kanske vi får lite hjälp på traven. Med detta ville jag bara säga godnatt på er, dröm sött! Uppdaterar under morgondagen eftersom att jag blir hemma då också. Helvette nu rinner tårarna för att jag gäspar så mycket, kanske dags att sova?


This is the wonderful world.


Detta skulle kännas helrätt. Kanske nästan för bra? Allt ifrån modekungen, världens underbaraste kläder! Detta gör mig shoppingsugen och det suger att jag inte kan ta ut pengar från mitt kort, jävla magnetremsa! Har dock beställt ett nytt som borde komma inom 3-5 dagar, tur är väl det! Då blir det ut att shoppa, men vad? Vill ha så mycket.. Kanske en ny klocka, igen? Ett par nya byxor? Eller skor, det skulle behövas.. Åååh, ångest!


Where's the sunlight?

Jag säger som bästis, det ser ut att komma värmebölja! Spana in vädret i menyn på min blogg, visst ser det strålande ut?! Bara 1 till 2 minusgrader, halleluja moment.


Men helt ärligt, på riktigt. När ska denna snö försvinna? De börjar stappla snö på högar på ett flertal ställen eftersom de inte vet vart de ska göra av snön. Hur i helvette ska det bli när allt skit ska smälta? Förorerand, äcklig, smutsig snö som säkerligen innehåller massa skit som stenar, grus, glas och grejer, hur ska det gå?! De har nämligen börjat stappla snö på Gubbängsfältet precis där min skola ligger, hur ska fältet se ut när snön smälter? Kommer vara gegga och blött fram i Juni, skulle faktiskt inte förvåna mig. Vad vill jag få ut av detta då? Att snön är okej under december månad, MEN NU SKA DEN BORT.


Ain't chocking me.



Jesus...


Bilderna/konversationen får tala för sig själv...


Den 23 februari 2010





Mätt och belåten efter detta!


Today is a good day, or is it?

Godmorgon sweetiesar! Eller godmorgon, jag var uppe med tuppen vid 8 imorse för att någon idiot ringde, ringde och ringde på hemtelefonen. När jag väl svarade så var det bara tyst, så typiskt. Tog mig upp ur sängen iallafall och ner på undervåningen för att göra lite frukost, tjilla framför tvn och bara kurera mig. Vad tror ni jag gör? Jo, somnar om igen och vaknar av ett sms från bästavän som tog mig snabbt upp på fötter igen. På med varma ytterkläder, värdelösa vinterskor + hunden i koppel sedan var det bara att sätta fart imot skolan. Inte nådigt, men det behövdes, det var viktigt. Vi finns för dig, oavsett vad, när & hur så står vi alltid vid din sida. Glöm aldrig det!


I med och i motgång. Människa, hur snygg får man vara?!


Lalalal


Today I was wearing this:


Tröja H&M (sytt upp kortare eftersom det endast är ONE SIZE på denna)
Jeansleggings Vila
Skor Converse


Den 22 februari 2010

Hey sweetiesar! Uppdaterade ingenting igår efter ansiktsmasken, fanns varken tid eller ork men ni lever vidare ändå, eller? Dagen har iallafall varit precis som alla andra, vanlig skola där jag fick tillbaks mitt matteprov från i fredags, kirrade iallfall ett VG men jag vet att jag kunde gjort bättre ifrån mig! Resten av lektionerna var det bara allmänt, som vanligt. Som grädde på mosen till den tråkiga dagen så har jag gått och blivit sjuk. Hur kul är det? Ont i halsen, ont i lungorna, ont i huvudet (konstant, hela tiden!), snuvig, börjar få feber och ont i hela kroppen. God must relly love me.

Nu ska jag sova, sova, sova... Fast först datanörda lite! Får se hur det blir med uppdateringen, ska kurera  mig lite iallafall under morgondagen. Hörs när vi hörs!


Lovely sunday.

Det märks SÅ tydligt att det är söndag idag. Söndag, död-dag, chill dag, sov dag, slösa-tid-på-skit-dag. Det finns massor med vettiga saker att göra men ändå smetar man på sig ansiktsmask & följer ett maraton med många avsnitt Hogan Knows Best. Mums på sonen Hogan har! Iallafall, nu ska jag göra någonting vettigt. NU!

Clothes are a womans best friend.


Tröja i loose oversize modell från H&M 149:- (?)


Kofta från H&M 99:-


Skulle köpt denna men gjorde det inte.. Ångrade mig hela kvällen. Just därför ska jag flirta med mamma så hon kan skjutsa mig till FarstaC, skulle behöva tröjan plus kedjor & nitar till axlarna på koftan, därav pilarna! Från Lindex 199:-


Weeeeekend.


So sweet! Junia & Emelie


Gal1 Emelie


Social Ivo...


John


Snyggingen Tove!


Lika galen som alltid!


Sötis Junia!


Den 21 (!) februrari 2010

Nej men vadfan, dags att säga godmorgon till bloggen! Har varit vaken sedan 11 imorse men nu är jag hemma, har både tid och lust att blogga så det är ju underbart.

Gårdagen/kvällen bjöd på nya äventyr. Blev en runda i det hemska snökaoset i hopp om att hitta lite shopping, det gjorde jag också. En kofta, en vanlig tröja och... Var det inget mer? Tråk, tråk tråk. Fick iallafall testa mina favorit klackar från Din sko. MÅSTE ha!

Vid 9 tiden tog jag & bästis en promenad till Tove där vi försökte tagga till, rejält. Med hjälp av min ipodhögtalare som funkade alldeles utmärkt. Efter ett Mcdonalds besök bestående av glass med topping, milkshake, chickenwrap och ISBITAR till tår kom vi hem vid 1 tiden och trodde att vi skulle få ro, men nej. Ivo och John(?) kom på besök och livade upp kvällen. Somnade någon gång vid halv 7 imorse. Hurray!


Detta är vad jag lyckats med idag.. frukost.. Bra där


Today I'm wearing this:



Världens mysigaste halsduk Vila
Jacka Unknown
Kofta H&M
Väska Unknown
Jeansleggings Vila


Den 20 februari 2010

Hej hörrni, blir ett snabbt inlägg! Har precis fixat mig klart och är redo att ge mig ut i snöstormen. Önska mig lycka till? Vi kan väl hoppas att jag kommer hem med livet i behåll iallafall. Funderar på att köpa mig ett par nya skor idag, men vi får se hur det blir med det... Någonting ska jag ha med mig hem iallafall, känns som att det var tusen år sedan jag shoppade! Uppdaterar när jag är hemma igen. Puss♥


Me like i like!


Sebastian Ingrosso - Laktos

Nyfixad design, underbart. Sitter här med Gurkan och funderar starkt på att sova nu med tanke på att klockan ringer vid cirka 08:30 imorgon. Duktiga vi är som ska upp och träna tidigt! Som tur är så får vi skjuts av mamsen till träningen, annars hade det blivit förjävligt tror jag.

Uppdaterar när jag är hemma ifrån träningen igen. Godnatt sweeties!


Jason Derulo - In my head


Oh my lord...


Det handlar om att bjuda på sig själv!


Den 19 februari

Seriöst ta en titt på rubriken, vart tog februari månad vägen? Dagarna går så jävla snabbt nu för tiden.. Men det är bara positivt, tiden går snabbt när man har roligt vet ni väl? ;) Det jag ser fram mest emot just nu är att snön ska försvinna... Försvinn! NU!

Iallafall så just nu sitter jag hemma hos Gurkan, lyssnar till den uttjatade Bad Romance och surplar sockerdricka. Låter det inte härligt? Har nämnt ett X antal gånger i bloggena att jag skulle ha matteprov och det hade jag, och jag klarade det! Svarade iallafall på alla frågor och gjorde mitt bästa, tror jag iallafall.. Hoppas på ett VG åtminstonde!

Kvällsplanerna är oklara, vet endast att det blir fredagsmysmiddag (långt ord?) här hos Gurkan och sedan tar vi en sväng ner till mig för lite sleepover party. Vi får se vart kvällen tar oss!







Favorit klockan på Festina är på, som vanligt!


Och även favoritarmbandet från Sparkling Crystals - Eternity


Fucking maniac.







Asså OM jag är taggad på träning. Vilket jävla freak man är... Men jag gillaré!


Today I'm wearing this:





Tshirt lånad av Angie
Jeans Crocker
Skor Converse


Good combination, so good.

Hej där bloggen. Sitter här och undrar varför i helvette jag inte pluggar, JAG HAR PROV IMORGON! Sannolikhetslära, procent & bråk. Hur kul låter det? Jag är iallafall inte så taggad... Men tänk positivt, it's fucking friday tomorrow! YEAHOOOO. Men innan det har jag en träning, ett par lektioner och ett matteprov att klara av. Wish me luck?

Dagen har inte bjudit på någonting speciellt, en idrottslektion och lite NO var det som stod på schemat idag eftersom Svenska läraren var sjuk. Galet skön vecka vi har haft! Tog det lugnt på Hörnet med mina brudar♥ den största tiden av dagen idag.


Hur äckligt det än ser ut så gillar jag de!


This is so not fun.

NU BLIR DET PLUGG.


Hard work work.

Nu sitter jag här, igen, vid nio tiden och känner att jag knappt har pluggat hälften av det jag lovade mig själv idag. Hur fasen lyckas jag hela tiden? En fråga utan svar helt enkelt, haha.

Efter senaste inlägget stack jag & bästavän iväg och körde Cirkelträning, sjukt grymt jävla bra! Med en snygg tränare också så vi fick lite ögongodis, hihi. Efter det pratade jag med Angie i säkert en halvtimme fram till min middagslagning eftersom herrskapet här hemma inte planerat något. Omelett med avokado, champion och grapefrukt sallad! Mumsigt på hög nivå.


Den 17 februari 2010

Hej hörrni. Kom hem ifrån skolan för lite mer än en timme sedan, skönt va? Vi slapp lite tid på Svenskalektionen och SO:n slapp vi helt. Vad har hänt med Gubbis lixom? Bakade iallafall jättemumsiga semlor med Tove på hemkunskapen idag, satt fin i magen!

Sitter just nu och letar lite musik på datorn, behöver en massa nytt till ipoden (som vanligt). Borde egentligen göra någonting vettigt som att plugga till mitt matteprov på fredag som kommer gå åt helvette, plugga på NO läxan eller varför inte fixa klart till Boken om mig? Jag har verkligen ingen motivation alls. Som kompensation till detta tråkiga inlägg så får ni en ap-bra låt!


Eric Saade - Manboy


SNYGG!


Today I was wearing this:






Tshirt lånad av bästis
Byxor Vila
Klocka Jetset
Armband Ur&Penn (berlocker har jag gjort själv)


Time for us to start it, new.

Äntligen funkar det! Jag hade gjort mig redo för roliga inlägg under gårkvällen & imorse, dagens outfit och hela köret när jag ändå var igång! Men självklart så fungerar inte blogg.se då... Hur ska jag kunna komma igång om blogg.se inte funkar?!

Iallafall så har min dag varit helt OK idag faktiskt! Gick i skolan från 08:15 till 16:15 men med en håltimme från NO:n, vikarie på både Svenskan och SO:n plus en kvarts kortare mattelektion på slutet av dagen så är jag nöjd. Låter inte det härligt? Efter plugget tog jag och bästavän tunnelbanan till Farsta för en workout, Core vart det denna gång. Lika skönt som vanligt! Hey hoe here we go for my new life. Tror ni jag kommer hålla det?

Väl hemma vart det familjemiddag med semlor som efterätt, det är ju fettisdagen idag! För en gångs skull så var hela familjen samlade, mysigt!


Nu: plugg...


The lies is in your eyes, so clear.

Pufh, nyss duschat och äntligen satt mig ner för att ta det lite lugnt. Framför datorn, är man förvånad eller? Träningen gick iallafall grymt bra, det var ett jävla bra pass vi körde! Så duktiga :)

Sitter just nu och spanar in lite kläder på internet, speciellt nya skor! Skulle behöva ett par killer heels i min garderob, ett par riktigt jävla döläckra killer heels att dreggla lite över fram tills sommaren. Låter inte det bra? Värt att lägga pengar på, spikat!


Numero tres y cuatro ska bli mina! Kanske ger mig ut i helgen och inhandlar något av paren? Får se.. Ska iallafall börja lägga pengar på skor & underkläder! Hur underbart låter inte det? Härligt att man planerar... Hahah


Order on internet.


Beställde dessa läckerheter från H&M imorse innan jag åkte till skolan. Tack bästa mamma! Längtar mest efter hatten.. Orgasm feeling på den! Till ett vitt transparent linne, ljusa slitna jeansshorts och converse. Ge mig sommar!


Take me on a big journey.


Dags att packa väskan! Uppdaterar när jag är hemma igen :)


Den 15 februari 2010

Har ni lagt märke till att jag alltid börjar med väldigt fantasilösa rubriker? Om inte, så lär ni märka det nu när jag påpekat det... Smart.

Min klocka ringde 05:30 imorse! Hajjar ni, HALV SEX?! Jag sov 3 och en halv timme inatt, tack J. Men jag var pigg ändå, på bra humör och överlycklig att träffa mina darlings efter en hel helg utan dom, sedan kommer min syslöjdslärare och förstör. Äckliga, tjocka, vandrande cirkustält. Om jag inte nämnt att jag hatar dig så säger jag det nu, JAG HATAR DIG MAJLIS.

Har iallafall bättrat humöret sedan kärringjäveln irriterade mig så nu är jag glad igen! Taggar till inför träning ikväll med Bästavän, kommer vara grymt skönt. Underbart att ha kommit igång lite! Sedan när snön försvinner kan man ta långa promenader ute, jogga och springa, hur skönt låter inte det?


That's just the way it is.

Måste bara meddela lite stolt att jag fick MVG på mitt religions förhör som vägs in i slutbetyget. Hur najz var inte det lixom? Satsarn #1 där har ni mig! Pretty proud over myself acctually.

Vad ville jag få ut av detta inlägg? Skryta lite? Boosta egot? Höja självkänslan? Nja, meningslöst. Nu säger jag godnatt (snart iallafall) Peace&Love.

Adele - Hometown Glory


Jag ryyyyser. bra


Is it the way you do it?

Har inte lagt så mycket krut på bloggen sedan jag tog upp den, har helt enkelt inte orkat (eller haft tid) att verkligen fixa & trixa till det bästa. Men när jag kommer hem från pappsen och har tillgång till dator, kamera och allt som tillkommer så ska jag försöka att vara så grym som möjligt! Bra va?

Choose the right or choose the wrong.


Denna till svarta jeansleggings, converse, självklockigt hår, naturlig sminkning + min silvriga klocka från Festina. Sitter som en smäck! Syster min provade den på GT går i Handen och I'm in love. Hoppas bara den sitter lika snyggt på mig..


Eric Saade


Hur snygg?! Precis så en kille ska se ut *dregglar lite smått*


I'm a sucker for love.

Hallå där! Gud jag har inte uppdaterat sen i torsdags(?) ber så hemskt mycket om ursäkt för det, men jag varnade er! Har iallafall haft en väldigt mysig helg med min bästa syster här i Haninge hos pappa.

Fredagen bjöd på mys med familjen framför tvn, Lets dance vart det som gällde! Jag och syrran smaskade i oss lite Ben&Jerrys Half Baked, hur gott som helst! (men inte bra för fläsket...) Lördagen spenderades till största del i Ösmo för lite fotbolls tittande med syster min och Emre. Innan pendeln till Ösmo gick så stötte jag på Burre i Handen centrum, som hade köpt alla<3dag present till mig! Hur gulligt är inte det? Jag vart helt chockad. Tack Burre, du är bäst! På lördagskvällen vart det mys framför Melodifestivalen.. MUMS på Eric Saade, lyllos Molly som får ha honom som pojkvän... Idag blev det träning på SATS med syrran i 2 timmar. Galet skönt!





Slutkörd, supersömnig Ewelina med lite mascara rester runt ögonen. Just the way we like it!

 


Från mig till dig.

Where do I start? Det finns så mycket jag vill säga dig, så mycket som du ska veta. Men tankarna och känslorna kommer aldrig någonsin kunna skrivas ner i ord. Jag vill först och främst att du ska veta att skulle jag inte haft dig i mitt liv så vet jag inte vad. Jag skulle aldrigaldrigaldrig vara här idag. Jag vet inte ens om jag skulle stått på ben om jag inte skulle haft dig, vid min sida. Så mycket som du och jag har gått igenom tillsammans. Alla minnen kommar alltid finnas kvar. Memories never die. Du är min bästavän, min självsfrände, min storasyster, mitt stöd och min ork. Finns ingen finare en dig Ewelina. Det ska du veta. ♥ jag älskar dig!


David Guetta ft. will.i.am


Where I wanna go ain't geographical
You cant Google map, map-quest it when I go loco.
If you need to know the designational i’m going crazy,
I aint by myself i'm coming with a whole bunch of ladies.

Celebrating life to the max, girls are suicidal
In the club sippin bottle after bottle after bottle
Celebration never stoppin
Situation club hoppin
Simulation panty droppin
Penetration coochie poppin
THEN I'M OUT


No land is a mans island.

Hey there! Hemma från träningen för sisådär en timme sedan. Var skit skönt, idag också. Körde samma pass som förrförra torsdagen, Bodybalance. Me like it!

Har inte tid att sitta här och rulla tummarna, måste plugga.... WIHOOOO känns toppen. Imorgon drar jag till pappsen i Haninge så det blir nog lite glest med uppdatering då tror jag, tyvärr. Ni får helt enkelt klara er igenom helgen utan mig.. Hur fan ska det gå?! Kanske blir uppdatering, bara för att ni tjatar så..

Nu måste jag plugga.
Infinitiv, Imperfekt och Perfekt Particip i engelska. Visst låter det lockande?

You got me singing, outloud.

Nu blir det workout! Be back later honeys

Today I'm wearing this:




Tshirt att. (?)
Jeansleggings Vila
Klocka Ur&Penn
Armband med berlocker Ur&Penn
Armband Sparkling Crystals


Morning the 11th of February

Godmorgon på er! Det är helt galet hur pigg jag är för tillfället. Lite mer än 7 timmars sömn på en natt och jag är uppe på benen i racer fart. Underbart va? Måste bara tillägga att drömmen jag drömde inatt var nog den sjukaste drömmen på ett jäääävla bra tag. Herregud säger jag..

Iallafall så är planerna för dagen först skola till 14:20 (?) sedan träffa Bästis. Får se vad vi hittar på, ska bl.a sy in hennes jättefina "chinosleggings" från GinaT! Sedan vid 18:30 ikväll blir det workout för oss. Får se hur mycket uppdatering jag hinner med, annars hörs vi senare ikväll. Ha en bra dag!


Dagens facelook(?) eller någonting i den stilen...


Like a sunshine from above, you raise me up.


Hur gulligt är inte detta? Återigen, tack Burre. Du är bäst!♥


Now: Music - Later: Sleep



Me right now.


Den 10 februari 2010

Tjena där snyggingar! Dåligt med uppdatering idag igen, vad händer lixom? Dagen har varit fullspäckad så jag har ej haft tid. Började skolan kvart över 8 imorse med spanska, genomled det me måttligt bra humör. Sedan var det hemkunskap som gällde där jag & Tove samarbetade lika bra som vanligt. Äcklig soppa med äppelpaj och vaniljsås stod på menyn, mumsigt va? Efter hade vi SO förhör som jag klarade relativt bra hoppas jag...

Sedan tog jag mig till tuben för att åka in till stan, SÖS där mamma jobbar och möta henne. Det är helt sjukt hur kalla mina händer var när jag kom in på jobbet! Kanske beror det på att jag har skinnjacka på mig.. Menmen, det är iallafall svinkallt ute oavsett vilken jacka jag bär så nu bestämmer jag att DET SKA BLI SOMMAR.

När mammsen slutat stack vi till Ringen och köpte lite namnsdagspresenter till mig, har ju namnsdag på fredag! Tack älskade mamma. Sedan firade vi moster som fyllde 20år med middag & fika. Jag har smällt i mig alldeles för mycket onyttigheter idag :( Tur att det blir workout imorgon!


Kände att jag behövde en ny klocka, en svart denna gång..


Love it!


Silvriga enkla armband


Armband bestående av silvrig kedja(ny från idag) och en peace berlock från ett gammalt armband och vit pärlemor berlock som jag gjort av ett örhänge.


Ring med "diamanter" och svart sten.


Silvriga hängande örhängen.

Samtliga saker är ifrån Ur&Penn.
Tack bästa mamma!


New bracelet, thanks mami!



ETERNITY


Den 9 februari 2010

Hola amigos! Förlåt för den jätte kassa uppdateringen under dagen. Jag har inte haft tid.. eller jo, det har jag ju faktiskt men det har bara inte blivit av. Capish?

Dagen har spenderats som vanligt i skolan. Hade lite lagom sköna lektioner fram till lunch då det vart ägg kastning för hela slanten. Jesper fyllde år i söndags så självklart ska han bli äggad! Slutade med att Jesper, Jag, Amanda, Emelie & Alice var mumsiga och fina med ägg. Och resultatet av det blev att jag, Tove & Jesper stod med mopp och skurhink och städade korridoren. Hurray för den!

Kom hem, käkade lite och har bara chillat sedan dess. Trixat lite med pilatesbollen och lärt mig övningar, riktigt nice! Även pillat med ett collage till min nya almenacka jag fick av Peo, tack för den! Satsarn #1. Nu ska jag göra något vettigt, som att plugga till mig stora och jobbiga religions förhör imorgon. Kanske dags att börja nu?...




Blir ganska imponerad av mig själv alltså....


3OH!3 ft Katy Perry


Baby all I need is time.

Designen är KAOS för tillfället. Fixar när jag har tid, nu måste jag sova.

Lovely pictures from saturday.


Jag hemma hos bästis!


Jennie och Junia snyggingarna!


Posarn Bezan!


Happyfaces Araz, Bezan & Karim


Happyfaces


Posarn-a (?)

Alla bilder tagna HÄR ifrån


It's a birthday cake!

Efter att jag skrev sista inlägget så drog jag till Gubbängen & mötte Nelly vid Konsum där vi köpte grejer till tårta. Gick hem till henne, vispade grädde i en jävla fart, skärde bananer och fixade... Gissa om den vart snygg! Laddade videokameran och filmade när Angelica kom hem till Nelly för överraskningen. Grejen var den att Angelica trodde att hon bara skulle hem till Nelly för att färga håret, men jag och Nelly möttes innan, fixade tårta och sedan gömde jag mig i hennes lägenhet för att överraska Angelica. Lyckat! Spenderade hela dagen där hemma och kom hem runt 9tiden.

Imorgon tror jag att det är träning som står på schemat, man kan ju hoppas iallafall för det känns som att det var ett tag sedan sist. Vill röra lite på döfläsket! Hur som helst så uppdaterar jag någon gång imorgon när jag får tid. Puss på er!


Today I'm wearing this:


Kofta GinaT
Grå tröja (under) Lindex
Halsband Lindex
Fake converse Dinsko


Den 8 februari 2010

Hello darlings! Sitter här nästan färdigfixad och pillar lite med datorn, laddar hem nya Mozilla m.m. Har ni sett att man kan ha eget tema på sin webbläsare med den nya veriasionen 3.6 (?) tror jag? Skit häftigt :D I'm such a nerd... Kvällen igår vart mysfaktor 1000. Jag och bästis lagade kycklingsallad med avokado till  middag & efterrätten vart fruktsallad med körsbärs glass. Galet gott! Kvällen spenderades framför Spiderman 3 och sedan däckade vi vid 2tiden.

Är ju ledig från skolan idag som kompensation för Öppet Hus i lördas så då är det hemligt uppdrag som gäller, kan förklara och berätta mer om det senare ikväll. Kommer iallafall bli himla roligt! Däremot kommer jag inte kunna uppdatera så mycket och det är mindre roligt, men sånt får man leva med. Vi hörs ikväll hörrni! Puss puss


Best of Swedish House Mafia


Den 2 februari 2010

Hey där bloggen! Sitter här och känner mig otroligt seg, osminkad och vacker. Natural is beauty, right?...

Gårkvällen blev iallafall riktigt rolig. Började kvällen hos Amanda med födelsedagsfirande och lite mysigt, sedan kom Tove, Jennie, Emelie, Junia, Bezan, Araz, Karim, Andam och Josef, hela ligan! Kvällen spenderades med dom och det var jävligt kul! Alltid härligt med nytt umgänge, jävligt härliga människor. Lets do it again?

Nu ska jag hoppa in i duschen (AJJJJ) sedan drar jag & Amanda hem till mig, lämnar packningen eftersom hon slaggar hos mig ikväll sedan börja förbereda middagen. Langar dissen till familjens mat och fixar lax, advokado sallad till oss. Hur gott låter inte det? Mums... Uppdaterar någon gång när jag har tid. Kyssar



Can't believe att jag bjuder på dessa...


We'r living in a dream world.

Kvällsplanerna är tagg, tagg, tagg sedan röjj. Först kommer bästis släkt hem hit för att fira hennes syster som har fyllt 18år. Då blir det middag och lite mysipys. Sedan blir det FF här hemma, då kommer Tove, Emelie, Junia och kanske Jennie. Kommer bli en grym jävla kväll, det känner jag på mig. Kanske kommer lite besök? Vi får se helt enkelt...

Kanske uppdaterar jag, kanske inte. Skulle jag inte göra det så får ni ha en jävla underbar kväll! Ut och spåra totalt, det behövs. Kyssar









Blus från H&M (bästis)
Klocka Festina


Den 6 februari 2010

Hej snyggingar! Vi spårade ur totalt, bestämde oss för att stanna hemma eftersom att klockan stod på 08:00 imorse, på en lördag... Två idioter i ett nötskal körde vi under hela kvällen igår, det är nästan sjukt hur jävla störda vi kan vara ibland. Man blir ju mörkrädd...

Imorse vid 09:29 gick jag på bussen mot Hökarängen för att åka till skolan. Halv tio. På en LÖRDAG. Det kändes grymt, om man får ljuga lite. Var inne i spanska klassrummet i någon timme, sedan tog vi oss en sväng runt i skolan och avslutade det hela med lite kladdkaka. Mums!


Old but still damn good.


Feel the fire burning.

@ Amandas place nu! Sitter och taggar till, Axwell - In the air är på stereon och jag känner mig grymt taggad. Känns som att det inte varit helg på hur länge som helst! Och framförallt så har jag inte varit här hos bästis på skitlänge. Underbart, så jävla grym good feeling så det är inte sant!

Kvällsplanerna är lite ostadiga än så länge, men lite planer på G är det iallafall och det känns grymt. Blir kött&pommes middag här, sedan rör vi oss kanske utåt. Får se vad som händer helt enkelt! Vill ni se mina galna och helt sjuka gästinlägg i bästis blogg så har ni hennes blogg HÄR! God, I'm so sweet. Puss på er!






Stora och många ringar är min grej! Ska ändå inte hålla någon i handen ikväll... Hihi


Today I'm wearing this:


Jeansskjorta Ginatricot
Linne Ginatricot
Leggins H&M
Ringar H&M
Klocka Festina


Vi gör det hela dan, varje dag.

Tja snyggingar! Dålig uppdatering sedan igår, jag vet. Var tvungen att plugga och det gjorde jag, hela jävla kvällen. Somnade med böckerna i ansiktet! Då är det illa... Det vart ingen träning för oss igår, båda glömde träningskort och lås hemma, så jävla typiskt oss. Två idioter i ett nötskal. Stack hem istället och lagade lite mat! Mums.

Idag har det bara varit plugg än så länge, hade SO prov och jag tror det gick hyffsat? Hoppas det iallafall, så mycket som jag pluggade! Ikväll blir det käk och slagg hos Bästis tror jag, vi får se vad vi hittar på för kul! Uppdaterar när jag väl får tid. Pyssen



Silence everbody, ladies move your bodies

Good feeling till 1000 för tillfället. Den här helgen kommer bli storslagen. Känner mig så jävla taggad så det är sjukt. Kanske ta ut lite av den energin på träningen ikväll? Nja, tror inte det är en sådan bra idé. Ikväll kör vi yoga, tai chi och pilates, ska bli så jävla skönt. Men innan det måste jag lägga fokus på pluggningen, har ju prov imorgon! Orkar verkligen inte sitta läsa om partier, ideologier och sådant strunt. I dont give a shit (kanske när jag är 18 för då har man rösträtt, men INTE nu).

Ska göra lite nytta nu, kanske ta och lära mig några kännetecken för partierna och vilka block de tillhör.. Visst låter det intressant? Heeeelp me please. Får göra det hela lite mer intressant med bra musik på Spotify. Yeeeeyyy


4 Februari 2010

Godmorgon på er! Här sitter jag helt färdigfixad och väntar på att tiden ska gå, försökte plugga lite politik men gick det bra? Nej verkligen inte, känner mig inte manad att plugga för fem öre! Istället sitter jag och kollar in H&M's hemsida, ska beställa lite saker ikväll därifrån. Lite sommaregrejer, skor, lite smått och gott helt enkelt. Är det inte underbart att kunna beställa via internet, slippa stå i långa provrumsköer? Så bekvämt.

Idag blir det skridsko åkning i skolan! Känner mig lite orolig eftersom jag förmodligen kommer frysa ihjäl i snö kaoset... Men men, what to do. Efter plugget sticker jag hem och PLUGGAR! Jag tror inte jag har insett att jag har ett prov att klara av imorgon.. Sedan blir det Bodybalance träning ikväll med Bästis. Uppdaterar när jag får tillgång till datorn så ni får lite kul att läsa! Ha en bra dag iallafall. Pussar




H&M blir bara bättre och bättre!


Today is a white night.

Middagen var super! 5rätters med en massa smaskiga saker. Sushi, tonfisk, lax, panaccota, sorbe, exotiska frukter + dessert på det! Gissa om man vart proppmätt.. Tur att de inte hade stora portioner, då vet jag inte om jag hade överlevt.

De senaste 2 timmarna har jag sprungit som en galning från rum till rum här hemma för att hitta någonting att ha på mig imorgon under skoldagen, men.. Har jag hittat något? Inte ett jävla skit. WHYYY GOOOODD WHYYY? Jag är inte på humör att leta efter kläder. Min byrå ser ut som skit, min garderob ser ut som skit, mitt rum ser ut som skit. Och nu kom jag på att jag har ett SO prov att plugga till, politik och sådana grejer. På fredag ska jag vara påläst och klar, kanske dags att läsa igenom papprena + texterna?.... Smart. Skärpning, förfan Ewelina.


Random fact, random.

Var på kroppen sitter allvar och varför skulle jag vilja bli tagen där?

Buenos tardes ellos y ellas!

Har precis kommit hem efter en FÖRJÄVLIG promenad ute i snöstormen. Globala uppvärmningen hallå? Det är ju kritvitt ute förfan! Jag hatar verkligen att pulsera genom snön i mina converse... Ändå envisas jag med att ha dom på mig. Smart Ewelina, smart! Har precis fixat till mig lite för middagen ikväll, sushi står på menyn (om jag inte redan nämnt det?) och jag ser fram emot det sååå mycket, gud så gott. Bjuder på lite pics tagna för sisådär 2-3 minuter sedan. Enjoy!



Ringar: SIX, H&M, Grekland
Klocka: Festina


3 Februari 2010 (in school)

Yo bloggen! Passar på att slänga in ett snabbt inlägg när vi ändå har tillgång till datorerna under svenska lektionen. Sitter och skriver "Boken om mig" ganska intressant faktiskt, hittils har jag skrivit 6 kapitel men håller på med mitt 7nde. Plus poäng till mig!

Måste bara nämna att JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ SNÖN. Nu är det februari, kan inte snön smälta bort nu så det blir vår? Jag vill ha fina sommarkläder, jeansshorts, brunbränd kropp, solblekt hår och jag vill känna att det närmar sig sommarlov. Hur underbar låter inte det?! Well, time for me att fortsätta pilla lite på min text så att jag kan avsluta den under lektionens slut eller imorgon. Uppdaterar när jag får tillgång till dator igen, förmodligen ikväll! Pussar på er sålänge♥


 
PS Kände att min header vart snarlik som bästis, därför förtjänar hon en länk!
Fuckface du är det bästa som hänt mig! HÄR är hennes blogg. DS


Alexandra Burke ft. Flo Rida


Today I look like this:



Klocka Festina
Armband (?) Fick i julklapp
Tröja med spets detaljer över axlarna Ginatricot
Chinosleggings Ginatricot
Skor Converse


3 Februari 2010

Har ni sett?! Datumet i rubriken, den 3 februari 2010. Är inte det helt sjukt? Känns som att jag nyss började första terminen i 8an efter sommarlovet.. Men det är bara positivt! Tiden går fort när man har roligt vet ni väl? ;)

Hade lite problem med att somna igår, låg och vände och vred på mig till 12slaget efter att ha tittat färdigt på Paradise där Jackie & Patrik vann.. Lucky them! Skulle gärna också vilja få en kvarts miljon. Men trots det så är jag uppe på benen nu ändå! Har precis fixat mig färdigt och ska bege mig till köket för att käka lite frukost. Dagens viktigaste mål!

Skolan slutar vid 14 idag och efter det träffar jag Angelica. Vid 17tiden måste jag vara hemma för att sedan åka till Flitiga Lisa där min syster jobbar ikväll. Det är sushi(?) tema om jag inte minns helt fel. MUMS! Så uppdateringen blir lite knepig idag men ni klarar er ändå va? ;) Pussisar


30 seconds to Mars


2 Februari 2010

Hej där bloggen. Efter nästan ett års paus från denna blogg så tänkte jag köra igång igen. Dagen har spenderats med att pilla lite på designen och ja, vad kan man säga. Det vart någorlunda iallafall! Kommer nog kännas ganska skönt att komma igång igen men förvanta er ingen superduper regelbunden uppdatering. Jag skriver helt enkelt när jag får tid & lust :)

Just nu sitter jag och kollar på final avsnittet av Paradise Hotel. Meningslösaste programet som någonsin visats på tv förmodligen, men så underhållande! För min del så hade jag hoppats på Cimon, grymt bra spelare och så himla snygg! Ska fortsätta kika nu & sedan röra mig mot sängen och plugga lite politik. YIPPIE!
Puss på er.


RSS 2.0