dagens out-fit


Brons/Guld färgade ringar i öronen, Lånade
Enkel grå kofta, Lindex
Kakigrön topp, GinaTricot
Avklippta grå/svarta jeansshorts, Hemmagjorda
Svarta nylonstrumbyxor, H&M
 tänk inte på klädhögen  bakgrunden, det är nytvättat och ska in i lådorna :)


skön start på dagen

god morgon gott folk! vilken härlig dag det är idag va? det är helt sjukt att solen lyser redan nu.. så himla glad! :) jag älskar solen och gissa om jag kommer ligga ute på altanen till mesta delen hela helgen! hih. iallafall, första lektionen på dagen som då börjar om en timme & tio minuter är idrott, hur skönt som helst! riktigt upppiggande att ha idrott första lektionen, då man blir helt sprallig och så :) sen är det nog bara chill lektioner och sista lektionen är slöjd, kuligt! efter plugget drar jag hem för att packa och sen åker jag till haninge och är där heeeela helgen. tänkte börja med att lägga in dagens out-fit bilder för att fylla ut bloggen & få den lite trevligare ;) så nästa inlägg här blir min outfit för dagen. funny! ni läsare får gärna komentera inlägg, bilder & out-fiter eftersom jag inte har så många komentarer, höhö. nej, nu måste jag kila och äta frukost.. tror det blir en rostad macka med keso&skinka och en kopp latté till. mums!
updates later or maybe on my weekend, i love u all!

underbara soliga väder!

yeeeeeeeees! äntligen kommer underbart sommarväder. måste vara säkert 30+ ute i solen nu. riktigt mysigt, kanske lite jobbigt när man svettas hela tiden men jag ska inte klaga :) dagen i skolan var najs iallafall, fixade färdigt en flagga tilll matchen mot lärarna.. på den stod det "KUNGLIGA 6C" blev rätt cool :) fixade lite kuddar och sådant sen.. efter plugget tog jag och amanda en promenad till Mc'donalds, höhö. smaskade i oss en glass med colatopping & en cheeseburgare var. mumsigt värre. tog en promenad hem och sen skiljdes vi åt. när jag kom hem så bytte jag om till svalare kläder och la mig ute i solen. somnade i den übersköna hängmattan vi har på tomten  & väcktes av att peo hällde vatten på mig med vattenslangen.. riktig sommarkänsla asså! märkte att klockan var kvart över fyra och fick lite bråttom att klä på mig fotbollskläder.. maten blir nog färdig vid fem så jag hinner äta lite innan för att inte få håll när jag springer(a) ska tönta runt lite på datorn en stund nu och sen gå & möta amanda för att ha fysträning på sandåkra. skönt!
updates later or tomorrow, i love you all!

morgonpigg!

godmorgon! har precis funderat ut att blåbärssoppa är en av de godaste sakerna man kan dricka till frukost. mätt blir man också så min framtida frukost blir ett glas blåbärssoppa, mums! väldigt intressant.. iaf, jag vaknade klockan 6 imorse :o en kvart innan min klocka ringer men det visste inte jag för min hjärna var inte igång så jag flög upp ur sängen & började fixa mig. när jag sen kollade på klockan blev jag lite besviken, hade faktiskt kunnat sova liiiiiite längre.. men bättre att fixa mig iordning så jag hinner till plugget :) har börjat kört med en "ny stil" höhö. nuförtiden lockar jag håret med en locktång från typ 100-talet som är skit bra! och så använder jag stora runda örhängen, kan fixa in en bild på det ;) när jag kom hem nyklippt från frisören igår och med de örhängena så fick man komentaren "du ser ju ut som en kurd", personen som sa det menade ingenting illa för er som är det, eftersom han totaldiggar min nya stil så ta inte illa upp :) dagen idag blir väl mest syslöjd i skolan & sen ikväll är det fysträning med fotbollen.. skönt! nu måste jag gå och fixa det sista innan jag tar en skön liten promenad till skolan med musiken i headsetet:)

updates later, kärlek till er alla!

skor till avslutningen

oooupsie, glömde lägga in bild på skorna :)

Bild 1: de skorna som var tänka att ha på avslutningen..
men dom fanns inte i storlek 37, it sucks..

Bild 2: de skorna som köptes idag till avslutningen :)


äntligen soooooooool

hej hallå alla mina supermånga söta läsare! ewelina vid datorn, vilken nyhet va? nej men det känns som att jag inte sitter här lika ofta, och det är ju superduper bra för både mig och mina ögon ;) gooooood on you ewelna!
 
dagen har varit riktigt rolig faktiskt. började dagen med en skön promenad till skolan lyssnandes på musik i headsetet. mötte upp amanda på skolgården & pratade en stund med henne medans vi rörde oss uppåt mot syslöjden. hade syslöjd i skolan heeeeela dagen för vi har ju elevensval, it is so fun! tillverkade ett par slitna jeansshorts av ett par gamla jeans & en söt jeanskjol gjorde jag av ett par andra gamla jeans. visst nu tänker ni, jeanskjol? men den blir faktiskt fin :) i slutet av dagen så började jag göra en flagga till fotbollsmatchen mot lärarna som vi ska ha. Kungliga 6c, stämmer rätt bra.. eller hur? ceriserosa flagga med gula bokstäver.. det måste ju synas ju! haha.

efter plugget kilade jag & amanda hem till mig och åt lite nudlar, drack jordgubbssaft och solade järnet i någon halvtimme.. sen var det time för mig att kila till frisören och då hängde amanda sjäääälvklart med, funny. klippte till snedluggen lite & topparna bara. lille kerstin var jätteduktig. efter klippningen åkte jag & peo till Sicka köpkvarter och köpte skor till mig som jag ska ha på avslutningen och en rougeborste för min gamla var so äcklig, blääääh! kom hem och lagade lite mat & efter middagen städade jag hela övervåningen, inklusive mitt rum som såg ut som ett bombnedslag.. resultatet blev fint faktiskt! bra jobbat ewelina, stolt över mig själv.
 
morgondagen är inte planerad ennu förutom skolan då som bara består av slöjd, mihi. efter plugget kanske det blir chill hemma bara för lite senare på kvällen är det träning. har fys, usch.. känner mig inte taggad men blir säkert det nu eftersom min kropp inte gjort av med energi på tusen år nu känns det som. i miss footboll. nu ska jag fixa lite på datorn och sen somna tidigt ikväll! <3
update tomorrow i think, kisses on you all!

är rubrik verkligen nödvändigt vid detta inlägg?

everybody can notice it except you..
<3

myspys med skräckis

hellu! nästan precis kommit hem från skolan.. skönt.
 hade det väldigt chill idag i skolan men kände mig trött endå, vet inte varför. vädret är ju toppen! så det måste bero på något annat. hände inte mycket i skolan, var uppe i centrum på rasten.. annars var det inget speciellt, yes! imorgon är det elevensval och jag har syslöjd. funny! har inte snackat så mycket med mandow i skolan idag :/ vet inte varför faktiskt.. jag älskar henne mest,mest,mest, hon får inte tro något annat. ta åt dig amanda!<3 sista lektionen hade vi myspys, mihih. jag tog med mig filmen Final Destination 3, skit bra! smaskade i mig lite riesen & drack champis till.. mums!

skulle egentligen på träning senare ikväll men fick reda på att den uteblev eftersom det är bortamatch idag, och den får jag inte vara med på. it suck's. har inte tränat på 2 veckor p.g.a att jag varit sjuk och nåra träningar har uteblivit. jag saknar fotbollen. får väl se vad jag fixar med istället, städar lite kanske.. måste sätta mig ner och bara ta det lugnt med lite värmeljus, naturgodis och någon dricka och bara tänka. känns som att jag behöver rensa tankarna just nu..
updates later, kisses


stressdag!

hejsan! pufh, skönt att vara hemma efter denna stressiga dag.
började iallafall med syslöjd heeelda dagen i plugget, riktigt skönt faktiskt. fem personer bara. fixade  färdigt min hammarbytröja vilket blev super bra tycker jag :) och sen fortsatte jag med en jeanskjol. och jag vet vad ni tänker nu, jeanskjol lixom? men den kommer bli snygg tror jag om jag ska vara ärlig faktiskt, haha.

efter plugget kilade jag hem och tänkte gud vad skönt att bara ta det lugnt. men så vart det inte.. en timme innan lagfotograferingen kom jag på att jag måste åka till farsta och köpa mörkblåa shorts, jippie! skyndar mig till centrum för att köpa bussbiljett, ringer mamma, ska få skjuts av peo, han får punka, tar en senare buss, in på intersport i farsta men inga shorts där, vidare till stadium och hittar skitshorts för 300:-.. strulig dag asså. men jag hann precis i tid till fotograferingen! såg säkert helt hemsk ut på bilderna, piiiiiiinsamt!

efter fotograferingen tog jag sällskap hem med Amanda, Amanda och Elin. mysigt :) käkade lite grillenmat idag faktiskt. haha! så trevliga snubbarna där på grillen ;) städat lite på rummet och fixat så.. ska chilla resten av kvällen och imorgon är det vanlig skoldag igen. har ju "myspys" imorgon och tills dess har jag köpt Riesen & en dricka. älskar mörk chokladkola! ska fixa vidare nu, kyssar sötisar!

some sweet pic's


Bild 1:  Jag (a)
Bild 2: Sötaste Tvillingsystrarna
Bild 3: Världens Bästa Hockeylag
Bild 4: Sötaste Tvillingsystrarna

hits for kids baby!

hallå! har nästan precis kommit hem från en liten shoppingrunda i farsta. inte för att jag köpte speciellt mycket till mig själv men det funkade bra endå ;) ska eventuellt dit imorgon igen då jag får pengar & är så illa tvungen att åka dit och inhandla mörkblåa träningsshorts eftersom det är foto med laget imorn. fun!

kvällen igår visade sig bli riktigt kul. vid sådär halv 1 kom amanda & jag på att vi skulle dansa. lyssnade på massor gammal musik så som överskriften lyder. gissa om det blev dans i ett litet rum i hennes lägenhet! :) kul endå. virre var ju nästan hos oss.. eller iallafall existerade jag&mandow i webbkameran, mihi :) somnade någon gång mellan halv tre & tre. kollade lite på sandor slash ida på slutet av kvällen men somnade snabbt.

vaknade vid elva imorse, trött och jävlig. vi satte på sandor slash ida och kollade färdigt på den & sen kollade vi reprisen av talang 2008. gick upp vid ett ungefär och käkade frulle.. mackor & äppeljuice. fixade oss rekordsnabbt & sen bar det iväg till farsta för det är ju trots allt mors-dag idag! grattis alla mammor! haha. i farsta fixade jag en liten goodie-bag till mammsen med massor småsaker. var det enda jag kom på eftersom jag inte var världens rikaste för tillfället heller. jag hade förövrigt massa kuponger på burgerking så dit gick vi och käka. det enda hela lunchen gick ut på var att jämföra burgerking .vs. mc'donalds. haha! vet inte hur det blev. de hade både dåliga och bra sidor båda två. på bussen hem höll jag på att stampa sönder en hund & sen sa jag åt hunden att vika sig. satt och sjöng lite för mig själv & skrattade. med amanda alltså (a) när jag kom hem så städade jag lite och det ska jag göra de närmaste timmarna så får se om jag uppdaterar sen. kyssar på er!

grymt skön chillkväll

hallåjsan! ligger här med mandow i michows säng. datan i knät & på tvn äre Hjälp Rånare! som gäller, skit bra. dagen har varit najs, redan berättat vad jag gjort i förra inlägget. efter jag hade fixat sallad så åt jag middag. grillat med sallad & haloumi (?) mumsigt! packade om sakerna och sedan rörde jag mig hemåt till amanda. mötte henne på vägen och så kilade vi hem till henne, lämnade min väska och sen stack vi ut igen. tog en promenad ute & köpte lite glass. tror jag åt min på två minuter eller något, världs rekord. min mage blev inte lika glad vöer rekordet, hade riktigt ont. & sen sjuttioelva år senare hade amanda ätit upp sin glass :) vi svamlade runt lite i sköndal och gjorde knappt något. lite innan videotown stängde så köpte vi lite candy, mumsigt! vandrade runt lite igen och träffade inte precis något speciellt folk. rätt tomt idag faktiskt, lilla sköndal. haha. nu ligger vi iallafall och kollar på Hjälp Rånare! och käkar godis. riktigt najs & söta amanda är helt inne i filmen. vi ligger nämligen och väntar på att klockan ska bli sådär tolv typ.. då blir vi lite galna i huvudet.. you don't want to see us then!
updates later, kisses sweeties!


soligt värre!

hejhejhej! gud, förlåt för en superdålig uppdatering asså. men jag har faktiskt inte haft tid att slänga in ett litet inlägg så sorry! fredagen var iaf riktigt najs.. orienterade i very big sköndal med mandow, gick skit bra. chillade galet i skolan & sista lektionen var slöjd. jippie! fixade ihop en necessär på 15 minuter med leopardtyg & svart dragkedja, inte dåligt ewelina! kunde inte komma på något bättre än leopard eftersom mitt rum ska förvandlas till helbrun & vitt så passade det bra, gahah. amanda joinade mig hem efter en snabb slöjdlektion.. jag packade mina stuffs & sen drog vi oss vidare till henne. lämnade mina saker och drog ut igen. köpte varsin glass, mums! träffade på massor folk på våran promenad, orkar inte nämna alla (a).. var ute i ett par timmar. mot slutet innan vi skulle käka drog vi oss till isaac's gård som vanligt :) och hängde där en stund med isaac,jimmy & levi. haha :) kilade hem och åt världens godaste middag. grillspett, revbensspjäll, halomi stavning(?) & massa smaskiga saker! efter middagen stack vi ut igen till isaac's gård & var där. folket som var där var jag, amanda, isaac, jimmy, dennis, gloria, mackan(?), levi & ja typ dom :) skulle träffat alex&forsen men dom bangade, som vanligt! senare på kvällen kom vi hem & då körde vi lite Eva&Adam rejs. låg och kollade på tvn men somnade rätt så snabbt.
 
vaknade i någon konstig ställning & ´somnade lika konstigt. sov med smink & örhängen och alltihop. haha! men, gick upp och åt lite frukost och sen packade vi picknick bagen för att sedan röra oss neråt mot vattnet. låg där oc käkade & läste frida i 3-4 timmar och sen sov vi båda den sista halvtimmen. drog oss hemåt och kollade lite Eva&Adam och sen stack jag till centrum för att möta mammi&Peo. kilade hem och fixade lite sallad till middagen och sen satte jag mig här. ska kila ner och äta lite grillat om en stund. muuuuuuums! ikväll blire att träffa amanda & vi får se vad vi gör. updates later, kisses!

två alkolister på promenad?

hallå! sitter här hemma vid datorn med söta amanda. vi var ute på promenad för ett litet tag sen & det var najs. fast jag kände att det blev lite för mycket kläder, enfast jag bara hade t-shirt med en vårjacka till .. men, ska inte klaga nu när det varma vädret är här! :) skolan idag var inte så speciell förutom lektionen efter lunch. omg, vi dansade breakdance ;o fick lektion av någon skåning som hette Elvis ^o) han var lite weird. på musiken hade vi redovisning med våra "projekt" om olika artister. min videolänk blev inte så uppskattad av musikläraren. han jämförde det med "Byggmaskinsporr" och "Clas Olsson Porr" ;o tokgubbe. rubriken är inte så himla normal men jag & min vän amanda var ute på promenad. vi köpte oss en dricka & smaskade på. snubblade lite på något ställe & ja.. såg helt enkelt inte så bra ut p.g.a drickan såg ut som något heeeeelt annat än var det var! ska nog vara lite social nu kanske eller kolla någon mer sida? har kollat alla tror jag. förresten, balex är hemma nu! :) updates later, kisses on you all!

tjalalalala..

tjoho igen! har nästan precis kommit hem från datasalen..
håller på med ett arbete om Benny Benassi, blir riktigt bra tror jag :)
förresten, jag ska börja fixa på min design hade jag tänkt eftersom
denna bara var som en tillfällighet då allting dampade loss (a)
kanske tar mig ork och gör det nu? får se..
updates later, kisses on you all!

i want to get home

hej! sitter i datasalen och segar mig brevid söta amanda :)
har inte hänt speciellt mycket idag, bara chill. första dagen i skolan
på hela veckan, funkade bra. lite senare ikväll blir det förmodligen
att spela fotbollsgolf (?) med klassen. hälften ska typ inte gå ^o)
kommer säkert bli tråkigt, men carro är med iallafall (a)
ska kila hem nu typ.
updates later, kisses!

ska man orka med denna trista vardag?

hej igen. kommer säkert bli en rad med inlägg idag p.g.a det är mitt enda
 underhållande  ting att göra. vill ut nu. vädret är ju underbart! eller solen lyser iallafall,
 har ingen vetskap om det är varmt eller kallt. men kan ju låtsas som att det är super
 duper varmt så man kan bättra på brännan, eller hur? känner mig so not reaady för
 beach nollåtta. får sitta med kläderna på detta år (igen) haha. men jag känner iallafall
 på mig att denna sommar kommer att bli den absolut bästa med min älsklings
 tvillingsyster amanda. alla kommer avundas oss när vi ligger på stranden och bara
 utstrålar  bästa vänner. underbar  tanke! funderar på att bara lägga mig i sängen nu
 och försöka sova en liten stund kanske? skulle vara så himla skönt. fast iochförsig
 har jag precis legat i sängen & ätit frukost. risgrynsgröt & till det drack jag jordgubbssaft.
 bra kombination? smakade bra iallafall! dagens chill-outfit fick bli vita sockor,
svarta hotpants, vitt linné, turkosblå mjukiströja & en ihoptrasslad hårbulle mitt på
 huvudet. hur skönt som helst! kollade precis lite oprah winfrey som handlade om någon
 tjej som hade rest runt i helavärlden för att hitta sig själv eller något  sådant. själv tror
 jag inte på sånt trams.lägger upp lite bilder för ovanlighetens skull i detta inlägg och
 sen blir det väl chill framför tvn resten av dagen.
updates later,kiss on you all sweeties!

jag hatar att vara sjuk

sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk,sjuk. jag hatar att vara sjuk. sitter hemma helt själv och bara tycker synd om mig själv. lyssnar på lite bra musik & dricker te. kan man ha mysigare? ja förmodligen om man är med sina vänner. vill till skolan nu. har inte träffat brudarna på hundra år känns det som. riktigt skum sak som händer nu.. solen lös ute & det var typ varmt, helt plötsligt börjar det spöregna? förstår mig inte på vädret nu. så himla konstigt. ska gå och tycka synd om mig själv nu och stänga av min telefon (a), updates later. kisses on you all!

trött efter en chill helg?

usch, dålig uppdatering av mig under hela helgen! förlåt. helgen har inte varit så speciellt, mest chillat hemma hos pappi. bakat lite kladdkaka & myst med syrran för det mesta. vaknade tidigt imorse och var jävligt trött. orkade knappt gå upp och kände mig sjuk ;s nästan spyfärdig men jag klarade mig iallafall hem till mamma men sen var det direkt in till toaletten & göra lite grejer men så blev det tydligen inte. sov en liten stund och vaknade upp sen  och då var jag pigg helt plötsligt ^o) känner mig fortfarande trött så jag får vila ut mig under dagen och hoppas  på att jag kan gå till skolan imorgon. sista dagarna nu innan sommarlovet, tror det är 17 skoldagar kvar eller något sådant. så jävla skönt! slutar den 10/5 .. ska bli relativt skönt att slippa sköndalsskolan efter 7 år (?) i den. nästa skola blir gubbängen i 3 år framåt eventuellt, så det blir najs. börjar där med de närmsta vännerna, tur! i veckan vet jag inte vad som händer, skulle behöva åka till farsta eller stan så jag kan fråga mammi om hon vill följa med mig. men så blir det endå, oavsett om hon vill eller inte. mihii. helgen spenderas säkert med min bästevän & så kanske träffa Forsen eventuellt, så det blir najs! ska kila iväg nu och tycka synd om mig själv (a) kan behövas ibland! updates later, kiss sweeties!

måste vädret vara bajs?

hallå härliga lördagsförmiddag (?) eller inte. känner mig riktigt sen och igår brummade jag iväg till pappi så jag är i Haninge nu. kvällen igår spenderades väl med familjen & syrran. la oss ner och chillade och skulle kolla hockeyn som gick på tv men somnade efter sisådär 10 minuter.. lyckat? nej. vaknade & var trött och jävlig, kändes som klockan var typ 3 men det visade sig att den bara var 9, typiskt. segade mig upp och sen har jag bara chillat hela dagen. fixade mig iordning för att snart följa med lillesyrran på simskoleavslutning eller någonting sådant. intressant.. och bara en grej, vad är det för jävla väder nu? jag vill ha sol och värme. NU,NU,NU! updates later, kiss sweeties

only the thruth

even heaven would be a hell whitout you ..

gash, stackars blogg

hhahhaha! ni får stå ut med den här klara korallröda/rosa färgen på min blogg faktiskt. ser förfan hemskt ut men känns som att det blir lite piggare så :) ska lägga in lite bilder för att ge en roligare läsning nu (a)

Bild 1: Bästevän & jag vid Drevan
Bild 2: Bästevän & jag i skogen x)
Bild 3: Bästevän & jag vid Drevan
Bild 4: Ewelina vid Drevan
Bild 5: Turkiet 07, I MISS!

kan det inte bara bli sol?

Hej! pufh, skönt att vara hemma efter plugget.. kände mig inte riktigt motiverad till någonting alls som hände i skolan idag men jag fick genomlida allt endå. sista lektionen var data vilket är kul, så det blev bra iallafall! ska nog bara chilla nu ett tag och sen kila iväg på träning vid 6 på Sandåkra, fun! imorgon har vi idrott som första lektionen på dagen. riktigt skönt med tanke på att man får en sådan kick av det :) man blir pigg resten av dagen lixom. efter idrotten har vi något ( vet ej vad) och sen sist på dagen så har vi slöjd, yes! superkul. fick förresten reda på vad alla skulle ha som elevensval idag och jag fick syslöjd, yeeeees! ett av mina favoritämnen (a) ska fixa lite här hemma nu, mihi. update later, kisses on you all!


stolt över mig själv nu faktiskt

hallå igen! ewelina har hamnat vid datorn efter en rensning av rummet, duktig flicka! rensade hela byrån och hittade ett antal klädesplagg som kan vara användbara nu som jag ärlig talat  bara har hatat innan. jag hittade också världens sötaste ring som jag hade köpt varsin till mig & min mamma (likadana) när jag var ungefär tio år då jag och min mamma förlovade oss.. hur gulligt är inte det lixom!? har en stark relation med mamma, vilket känns skit bra, mihihihh. hon är bäst helt enkelt :) iaf, städningen av rummet gjorde mig riktigt stolt över mig själv! ska förresten fixa om lite detaljer i mitt rum.. just nu är det rött/brunt/vitt typ, alltså kuddar e.tc men ska övergå till brun/vit bara eftersom det ger en mer "mysig" känsla i det rummet jag har. kommer säkert bli jättefint så näst,nästa helg blir det att åka till Ikea med mammi för att shoppa lite. har ju inte tid i helgen eftersom jag åker till pappi och är där fredag - måndag. don't miss me to mutch sweeties(a) ska fixa lite mer nu & prova en jävla maaaaaaaaaassa kläder. update later, kisses!

skit regnväder

hej! sitter hemma hos amanda vid hennes exklusiva laptop och ska försöka göra ett så seriöst inlägg som möjligt enfast jag har suttit & garvat till en ful bild på min kompis, gahahha! så söt. dagen har inte varit så speciell, mest läst & fixat lite med no/so i skolan och så hade vi musik, piss tråkigt som vanligt men fick genomlida det + att vi fick sluta en kvart tidigare eller något sådant tror jag det var. efter skolan joinade jag amanda hem till henne & när vi kom hem så käkade vi någon macka var & sen satte vi oss vid datorn. som vanligt :) ska bara vara här hemma resten av dagen och sen ikväll blir det bara chill till någon bra film tror jag, får se om vi har något bra hemma. mami & peo skulle chilla vid tvn också tror jag så man kanske kollar med dom, lite mysigt sådär. ska fixa lite på andra sidor nu. update later! kiss<3

some pictures

image73
Bajenklacken sjunger till Kenta's låt

image74
Lilla jag (a)

alltid lika morgonpigg, haha!

godmorgon gott folk! härligt att vakna såhär tidigt & se solen utanför fönstret. myyyyys! dagen igår var inte så speciell, var på världens sämsta humör men det blev bättre sen. åkte till Söderstadion och kollade matchen, jävlar vilket tryck det var på läktaren. humöret blev på topp efter Hammarbys vinst mot Gefle med 2-1, yes! mihi. idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, bara ta det lugnt tror jag och sen ikväll är det fotbollsträning som gäller. känns skit bra faktiskt. riktigt fotbollssugen nu! men tyvär så är det bajsskola innan. buhuhuh! nu måste jag käka lite & sedan fixa det sista. update later, kissses!

videor som utfyllnad


sjukt söt låt

videor som utfyllnad


videor som utfyllnad


alla har väl dåliga dagar?

   hejsan! sitter här vid datorn, ensam hemma & bara tar det lugnt.
 har precis kommit på att cafélatten som våran kaffemaskin gör
är skitgod! mihi. dagen har varit bra i helhet förutom att mitt humör
 har varit piss. började redan imorse, vet inte varför. har varit skit
 sur hela dagen & för er som kanske har märkt det så säger jag
bara förlåt! men nu börjar humöret arta sig. känner mig riktigt lycklig
 och just därför ska jag ut och sola en stund nu tror jag :) kvällen
spenderas på Söderstadion med mammi&peo. Hammarby-Gefle IF,
 någon mer som ska dit kanske? (a) hör av er isånnafall ! (;
ska brottas lite med plattången nu eftersom mitt hår ser ut som ett
stort bombnedslag efter bollen jag haft på huvudet hela dagen, ha!
update later or tomorrow, kisses on you all!
image72

ska man orka med denna design?

gaaaash! jag får ett riktigt utbrott. ingenting går som jag vill det. har nu försökt fixa min design rätt så länge men ingenting blir som jag vill. så nu är jag på dåligt humör också, bra va?! ska lägga mig i sängen & döda lite ilska genom att tända lite ljus, fixa naglarna & mysa lite. får hoppas att det hjälper åtminstonde lite! update tomorrow, kyssar!

some pics


lite bilder från helgen som varit:
Bild 1: Ewelna vid Dreviken (:
Bild 2: Jesper sittandes i hissen, don't know why x)
Bild 3: Min mammas nygjorda tatuering (a)
Bild 4: Tove,Ewelina och Amanda<3

solig dag och tjockismat

hej! pufh, skönt att vara hemma och ta det lugnt efter allt sol i helgen. det tar verkligen musten ur en! helgen har iallafall varit toppen. har umgåts med underbart folk & haft det kul. träffat roligt folk vid Drevan också, hihi. veckan vet jag inte hur den ska spenderas. tänkte mig att träffa Isak eftersom det inte blev något Stuvsta idag :/ men får se hur det blir med det. annars är det väl bara plugg som gäller. vill passa på att säga att det går framåt för mina naglar! de har blivit betydligt mycket längre.. ni förstår mina naglar växer som ogräs på sommaren, hihi så det är bara bra för mig nu men jag får se till att hålla dom vårdade, annars blir det bara fult. & förlåt för den extremt fula designen, I know! den ska fixas snarast, jag lovar. kanske tillochmed ska fixa den nu? får se. kanske dyker upp en ny c00l design här snart, får man ju hoppas på iallafall! ska nu kanske försöka fixa design & annars bara chilla som en galning. updates later, kyyyssar!

weekend

godmorgon! haha, sitter vid amandas exklusiva laptop nu igen och avdunsjukan bara ligger i huvudet på mig hela tiden.. men åter till min helg, i fredags så var jag med amanda.. vi var ute på promenad och sen låg vi vid Dreviken och solade, då kom felix & david så vi skojade lite. lille felix ramlade i vattnet med kläder på  & 200 spänn i fickan, stackare! sen stack vi iallafall hem, käkade lite mat och sen träffade vi Calle & Isaac en liten stund. vi chillade fan på mitt rum och kollade på någon film och sen stack dom hem & mandow sov hos mig. lördagen spenderades till mesta del nere vid Dreviken med amanda,david & tove. vi solade som faaan och vi skulle egentligen badat men det blev inte så. vi kilade hem och jag åt lite käk & sen träffades jag och amanda igen. vi träffade tove & sen kilade vi till adam. vi tre drog oss vidare till jonsson och träffade isaac,jonsson,mimmi & felicia och sen drev vi runt lite i sköndal. träffade på typ tian och hans polare, vet ej vilka typ. haha, iallafall så nu är jag,amanda,isaac,jonsson & adam hemma hos amanda och kollar hockey typ. vettefan vad vi ska göra mer :) imorgon kanske det blir av till Stuvsta för att kolla fotboll, isak spelar! viste inte ens att han lirade (a) så ska kanske dit och kolla, very fun! ska vara lite social nu, updates later. kisses!

grymt chillplugg & schtek med mandow

hola a todos! wow, ewelina drar till med en spanskafras, nice. skolan idag var riktigt chill alltså, började med idrott som bästevän&helena hade, it was fun. sen hade vi något så segt som engelskaförhör men det gick bra för mig som tur var. sen målade vi, fråga mig inte varför men vi har något sthlm's tema just nu och vi skulle måla statshuset, jaaaa.. fick ett par stycken skrattatacker så det var nice. käkade någon äcklig lunch, minns inte vad men jag tror att det var äckligt (?) haha. hade slöjd sista lektionen och då fixade jag med min snygga tjocktröja. blir typ storlek xxxxxxx large men det får funka endå. ska ha världens tuffaste hammarbymärke på den, naaaaaaaaiz. efter plugget fladdrade jag och mandow hem till henne, skulle bli schtek på balkongen men det blev inte så.. satt inne och kollade på Kim Possible istället, fråga mig inte varför för det vet jag inte. fick ett antal mer skrattanfall igen som till&med finns på video :) så det var skitkul. nu sitter jag här vid hennes exklusiva laptop som jag bara vill ha! *avundsjuk* som fan. hon packar sina stuffs och sen ska vi kila hem till mig för att schteka fan & chilla. sen spenderar mandow natten i min säng, myyyyys! missuppfatta inte (a) ska vara social på playahead nu, gaaaaaaaaaaaha! update later, kyss sötnosar!


Gamla Stan

godmorgon! ewelina hamnar framför datorn som vanligt på morgonen för hon är så snabb. duktig flicka! förresten, igår var det ju derby på Råsunda mellan Hammarby<3 - Djurgården. och vilka vinner? jo sjääääääälvklart Hammarby! matchen slutade 2-0, så jävla bra. fyfan vad skönt. ägde sönder min "polare" men tänker inte berätta vem här. idag iallafall så blir det iväg till Gamla Stan med töntklassen.. blir säkert skitvarmt men jag får väl genomlida det, har ju trots allt mina söta m8's med, så jag ska nog klara mig. förresten så känns det jävligt bra, jag har slutat med mycket smink & sånt. känner för att vara naturlig som jag har skrivit typ sjuttioelva gånger här i bloggen eller något. men det får ni stå ut med faktiskt. efter plugget så sticker jag förmodligen hem eller så joinar jag säkert någon polare till dom eller till mig. chill blir det iaf för det är ju träningsmatch mot Enskede ikväll som gäller & då måste vi vinna. så man måste ju ladda upp lite ;) nu måste jag fixa sista sakerna innan jag drar iväg till lovely school. updates later, have a nice day!

plugg & sjukhusbesök

hejsan! har precis käkat lite mat eftersom jag var så himla hungrig. var även ute på promenad med vovven nyss. skönt med en liten promenad med mammsi. dagen i plugget var chill, kollade på lite film & fixade lite. så vi gjorde inte speciellt mycket kändes det som. var bara musiken som var intressant. naaat! imorgon ska vi in till Gamla Stan så är det någon som ser en töntig klass springa runt och kolla på massa sevärdheter så är det min! :) mammi har ju faktiskt tatuerat in MITT namn på hennes handled idag, skit fint. var en text designad av min moster. så jävla fin vart den faktiskt. fixar in en bild på det sen & även så tatuerade hon in en slags ros. fan vad fint det blev. men ska åka till sjukhuset nu för syster carro ligger där & har problem med magen :/ tycker verkligen synd om henne. i'm updating later, kyssar på er allihop!

design

tog bort min blogdesign nu för jag var så himla trött på den.
ska fixa en ny men hinner inte nu, så det får vara såhär sålänge.
puss!


chilldag

hello! ewelna is here whit a happy smile on her face. vet inte varför men jag är superduper glad i just detta ögonblick. knäppt va? men vissa dagar och stunder så måste man få vara på topp faktiskt. dagen har inte alls varit speciell, kollade bara på film hela dagen i skolan så det var riktigt chill. efter plugget så stack jag bara hem och käkade en god kycklingsallad för jag dog nästan av hunger så nu är magen riktigt mätt. det är bra iochförsig för jag får inte middag förrens vid nio ikväll för träningen slutar halv nio. men det blir bra endå! fick reda på att jag ska spela match på torsdag med nya laget. jag & amanda har väl tränat sisådär fyra gånger och ska redan få spela match, bra jobbat bruden! träningsmatch mot enskede tror jag det var. ska bli skoj tror jag, gör säkert bara bort mig men det är sådan man får leva med. nu när jag känner mig motiverad så ska jag fixa min hemska blogg design tänkte jag så vi får se hur den nya designen ser ut om ett litet tag. förresten, mitt nya nagellack är skit hemskt & c00lt ;) update later, a lot of kisses!

some pic's

 
Bild 1: emma syster, bild från helgen
Bild 2: världens sötaste present som jag fick idag från älsklings amanda
Bild 3: min nya klänning (ska ej ha skorna & armbandet till)
Bild 4: mitt nya nagellack & mina fula naglar
Bild 5: sötaste lappen på min vägg från älsklings amanda
P.S den jobbiga designen ska bort nu, fixar en ny snart D.S

måndag & lite shopping

hejsan! har precis städat typ hela mitt rum & målat naglarna. är rätt stolt över mig själv nu eftersom rummet är städat, naglarna målade, kläder tills imorgon är framplockade och fotbollsväskan tills imorgon är packad. gud vad jag är duktig! iallafall, idag så började det med spanska i plugget & jag sa en dum komentar inför klassen så det var inte så lyckat .. men that's life. dagen fortsatte som vanligt och det hände inget speciellt. på idrotten efter lunchen så körde vi brännboll och jag var såklart bästa hejaklacken all by my self. hejade praktiskt taget på allt och alla. visade även mina fotbollsskills för gympaläraren Henrik och han tyckte jag var bra. hihih. direkt efter skolan stack jag och amanda till farsta och på bussen mötte vi Tommie. satt och snackade lite med honom och sen gick vi iväg och shoppade. jag bytte min nya svarta klänning till en vit istället, känns bättre. (kommer bilder i nästa inlägg) .. sen kom Tommie tillbaks till farsta och drev runt med oss där hela dagen. jag köpte nytt rosa nagellack, hudfärgade nylonstrumpbyxor och värmeskyddande medel för håret. rosa nagellack känns lite annorlunda men det blir bra endå ;) värmeskyddande medlet behöver jag verkligen eftersom jag plattar håret varje eviga dag och mitt hår bara rammlar av nu. bubuhuh! iallafall, dagens planer för imorgon är att kanske träffa Isak men förmodligen så blir det väl inte så eftersom det alltid blir inställt. IT SUCK'S! får väl göra något annat vettigt isånnafall. men nu ska jag kila och vara lite social med resten av familjen. kanske ta något att äta för jag har inte ätit middag. update later, goodbye sweetie

lördag & shopping

hej svej sa farbror frej i lingonskogen. hur har er dag varit? min har iallafall varit bra. vaknade vid nio ungefär av att jag drömde en mardröm om att jag blev påkörd & massor med blablabla skit som inte får hända i verkligheten. kul! gick upp och läste lite tidning och sen vart det frukost-tajm. käkade frallor med ost & drack oboy, nyttigt värre? naat. efter frullen så tog jag och syrran en cykeltur till Haninge Centrum. eller rättare sagt hon tog en cykeltur, jag fick skjuts ;) väl i centrumet så shoppade jag en sidenklänning som var svart från Gina Tricot. tänkte ha den på skolavslutningen men funderar på att byta till vit eller rosa eftersom det är lite mer "sommrigt".. eller vad säger ni? jag och syrran fortsatte iallafall och kolla lite, sen satte vi oss på Mc'donalds och åt varsin SnackWrap & delade på en mellanfanta. it was najs! cyklade hem igen men nu var det min tur att cykla .. haha men det var kul endå. käkade hemmagjorda hamburgare till middag och nu sitter jag här vid datorn och häckar. funderar på att göra någonting vettigt som att kanske bläddra fram lite snygga kläder på internet? super vettigt, eller inte men fungerar som underhållning endå. morgondagen är inte planerad ennu men dyker väl upp något kul får man ju hoppas på. updates later, kyss&knull hjärtegull

fredag & packning

men hallå hallå! nu är jag på betydligt mycket bättre humör. fråga mig inte varför, för det vet jag inte men det bara blev så av sen slump. sedan mitt förra inlägg så har jag väl ätit lite frukost, fixat på rummet och packat väskan eftersom jag ska till pappa i helgen. kollade även igenom min enorma garderob, eller inte .. men jag kollade iallafall och blev lite gladare av att prova kläder. alltid kul att pilla med sig själv för att få bästa resultat! inte för att jag ska göra något speciellt idag men jag hade verkligen lust och man blir på så mycket bättre humör också har jag märkt! super duper bra idé av mig att prova massor med kläder och fixa ny sminkning och massa saker. för det är så att jag har nämligen slutat med mycket smink. har ingen mascara och pudret är nästan också helt borta nu. känner för att vara bara jag lixom, nästan helt naturlig. så får folk ta mig för den jag är & inte för hur jag ser ut. vad säger ni om det? jag tycker det låter som en bra idé iallafall. så nu känner jag mig myckete bättre. tänkte kila ut på en promenad innan pappa kommer, kanske med vovven och mammi. känner för att gå ut och rensa tankarna lite. har rätt mycket att tänka på nu, vet absolut inte varför. eller kanske gå ut på tomten och spela lite fotboll & skjuta lite hårda skott för att avreagera mig. funkar som terapi för mig :D haha! det är en viss person som får mig att fundera, riktigt jävla mycket. just i den sekunden då jag funderar så mår jag fan piss. men nu har jag lärt mig, ingen ska någonsin få sänka mig. jag älskar mig själv så jävla mycket och jag tar ingen skit. ingen är värd mina tårar heller så det är slut med det nu. jag älskar mig själv så är det bara. i fucking own you. puh, skönt att skriva av sig lite nu tycker jag :) borde alla få göra när dom har det piss så just därför är det bra att ha en blogg där man kan skriva allt. känns bra på något sätt. & ta inte illa upp nu när jag skriver att jag äger er alla för det gör jag kanske inte men det är bra att skriva sånt för självförtroendet förstår ni ;) nu har jag blivit helt out of my mind. börjar låta som en jävla filosofiker eller något annat knäppt. nu får jag ta och göra något vettigt innan jag spårar ur totalt. I'M HIGH ON LIFE! updates later, kyss & smek sänglek

fredag

godmorgon. allt bra? med mig är det sådär. vaknade 03:48 inatt med tvn på & lampor tända i rummet. somnade visst igår.. var nog för trött. känner mig allmänt seg och sur också. förstår inte varför. kan det vara att solen & det bra vädret har försvunnit kanske? får hoppas på det. & isånnafall så måste det komma sol nu för jag orkar inte gå runt och vara sur och deprimerad.. nej det funkar inte. iaf, igår var det chill på höööög nivå! fixade mina naglar med lite fransk manikyr, enfast dom är korta som jag vet inte vad så blev det gulligt :) sen kollade jag Hammarby - Syrianska på tv4 plus tror jag & Hammarby vann med 6-4. yes! förövrigt så gjorde jag ingenting. stackars mig. pratade lite med alex som förresten åker till Thailand idag. gissa om jag är avundsjuk!? han kommer vara borta i 3 veckor och jag försöker få lite kontakt med honom och träffa honom en sista gång idag men jag tror han sover? klockan är ju trots allt bara kvart i nio. men han lovade iallafall att jag skulle få åka med i hans resväska så det blir bra. utan dig vid min sida så mår jag aldrig bra. för er som inte visste så var jag och alex då tillsammans i sex år. sex underbara år men nu är vi vänner, som tur är! han gör mig lixom lite småglad sådär :) men jag ska inte skriva massor med kärlekstrams och sådant här för då kommer det bli kalabalik i skolan, alla kommer springa runt och tönta sig och skrika att jag vill ha alex tillbaka. nej, men han är bara en polare ;D ska nu försöka kontakta honom igen. updates later, kyss & knull hjärtegull

:'/

tänk positivt, tänk positivt ..

meningslöst

ni vet när man har en sådan där meningslös dag? när det inte händer någonting. man bara hoppas på att någon ska lysa upp ens dag men denna någon finns tydligen inte. sådan är min dag idag. jag har inte gjort någonting, förutom att amanda&jag geekade oss lite imorse men sen hade hon bråttom hem så hon stack. så jag har typ suttit vid datorn hela dagen. omg, har mitt liv blivit ett sånt liv som bara går ut på att sitta vid datorn & vara för sig själv? neeej. men vissa kan tycka, en dag lixom? men jag kan verkligen inte vara hemma och ta det lugnt, speciellt inte idag. måste träffa någon & det är snabbt! vill absolut,absolut träffa Alex (& Nicke beacuse dom är med varandra) idag men vet ej om han har tid eller lust. han åker ju imorgon och då är han borta i tre hela veckor!? vem fan ska jag glo på i *hemliget* nu då? mihi. ska försöka kontakta pojkarna på något vis, vet ej hur för hans telefon är inte aktiv. annars får jag väl försöka underhålla mig själv .. vilket innebär att sitta vid datorn. kanske åka till Södertälje med låtsaspappsen och kolla på fotboll? vet inte om brorsan får spela men man kan ju hoppas! men imorgon så bär det av till pappa & där kommer jag då vara hela helgen så det blir förmodligen inget bloggande då för där sitter jag aldrig vid datorn. får hoppas på att syrran är hemma iallafall. jag har tänkt på en sak nu under min tråkiga tid hemma .. folk säger ofta att livet är så kort, eller hur? men hallå, det är det längsta man någonsin kommer att vara med om, vad kan vara längre? smart tänkt ewelina. nu ska jag måla naglara med äckligt Stop N Grow medel så jag ska sluta bita. hoppas ni har en roligare dag en vad jag har iallafall! p.s det ser ljusare ut för naglarna! d.s update later, kyss&knull hjärtegull


RSS 2.0