cute pic's


en bild säger mer än tusen ord


sunshine

TjenaHejsan!
läget? jag sitter hemma hos bästevän & glor extreme home makeover, najs! dagen har spenderats i skolan där vi hade för det mesta chill lektioner. slutade en timme tidigare också så det var grymt skönt. ska käka middag här hos bästis och sedan hem& plugga engelska och spanska. hade helt glömt bort de läxorna tills imorgon, suck. detta blev ett riktigt meningslöst & kort inlägg men sådant kanske kan vara bra ibland också? hoppas alla haft en grym dag iallafall. bjuder på lite bilder från helgen i nästa inlägg för en gångs skull. pussisar

dagens outfit



tröja från stadium
jeans från cheapmonday
pumps från dinsko

flashbacks

Godmorgon Sötisar!
men ser man på, jag bättrar mig! blir iallafall ett inlägg om dagen nu. sitter här vid datorn & slänger i mig en risifrutti.. funderar på att kombinera med en kopp kaffe så man blir lite pigg? dock ingen sol i ögonvrån idag, det är frost ute. det är kallt. det är höst. suck. har iallafall sovmorgon idag så det är någonting att glädja sig åt! slutar 16:15 idag, jag ser inte fram emot det men sånt får jag stå ut med.
gårdagen spenderades iallafall på kärrtorps ip med orientering. & vad kan man säga? det gick piss. jag, emelie & tove gick hela vägen och det tog oss 2 timmar & 13 minuter, sämst. allt berodde på kontrollerna 6-7-8, skit svåra! men hey, vi kom runt med alla kontroller iallafall? bra jobbat tjejer. drog oss till donken i sköndal för att käka lite & snacka lite skitsnack, mysigt! emelie såg sin lover därutanför och var genast lycklig. efter "lunchen" drog jag hem till emelie en stund och vi gjorde inte ett piss. chillade framför datorn som vanligt, hahah. tänkte pallra mig till spegeln & ta en dagens out-fit och bjuda på för att få det här meningslösa inlägget lite roligt, låter det bra? ;) hoppas ni alla får en great dag! pussisar

orientering

Hello Gott Folk!
sitter här vid datorn med solen i ögonvrån & chillar. förbereder mig lite inför orienteringen, haha. känner mig verkligen inte taggad asså. gårdagen spenderades i sickla köpkvarter där jag inhandlade ett par nya jeans, en bh, två tröjor, en necessär & lite småsaker. alltid skönt att slösa lite pengar! och dagen i dag spenderas i form av orientering & sen vet jag faktiskt inte. vet ni en sak? jag skulle kunna döda hela jävla världen just nu. ilska. vad fan tänker bruden med? köööööööööööööööööööööööööööööööööööööörd. men det enda jag kan göra är att skratta. så jävla misslyckad. hahaha. jag tänker fan inte ta någe mera skit nu, fuck no. ska fixa det sista nu & sen käka lite frulle. hare gött! pussisar

saknaden dödar

Godkväll Gott Folk!
hur mår ni idag då? väntat på inlägg? jag har inte skrivit sen i onsdags upptäckte jag nu. fy på mig! kommer en liten snabb-uppdatering om dagarna som har gått här då, bara för att komma ikapp lite lixom. känner att min blogg börjar bli riktigt ointressant nu. får se om jag orkar hålla den vid liv.

Torsdag: farsta med mamma. inhandlade chinos, skinnjacka & en kofta.

Fredag: matteprov i skolan. åkte till handen efter plugget & kollade fotbollsmatch på gubbängens ip på kvällen. slaggade hemma hos amanda & vi fick sällskap av johnny, jonas & ida. sjukare & bättre humor får man leta efter. det var grymt skönt att få ett leénde på läpparna efter omständigheterna..

Lördag: upp tidigt & hämtade ut leg i farsta. kollade amandas innebandymatch i huddinge, vinst med 4-3. chill resten av kvällen. slagg hos mig.

Söndag: förmodligen ta mig en tur till globen eller farsta för att shoppa lite mer. kolla carros innebandy match vid 5 i sköndalshallen. förbereda mig för orienteringen på måndag kanske -.- pallar inte.

hur har ni haft det i dagarna då? bra eller? hoppas på det. mår väl lite bättre än förut här iallafall.. enfast det enda jag tänker på är sveket från dig. ilska, ilska, ilska.
ska sluta babbla nu, ha det gött!


flashbacks

Hej Darlingar!
hur är det med er? med mig är det väl okej.. har hänt rätt mycket dom senaste dagarna & därför har jag inte uppdaterat sen i lördags.. jag har helt enkelt inte orkat. men lite uppdatering nu om dagarna då;

söndag: åkte med mami & peo till torvalla och kollade på innebandymatch som carro spelade, dom förlorade dock.. efter det åkte vi till låtsasbrorsan och var där nästan hela kvällen. tog det bara chill på kvällen & fick besök av min moster lisa.

måndag: back to school igen då. går väl ganska segt nu tycker jag menmen.. efter plugget åkte jag hem till amanda en stund och tog det lugnt. på kvällen tog jag & carro en promenad upp till centrum och sedan stack vi till hallen för att glo på hennes träning. oväntat sms droppade in under tiden där. gick runt och oroade mig hela kvällen tills jag låg i sängen och fick reda på det jag oroat mig över. fuck. känner inte för att ta upp det här just nu men jag säger bara att det är skit. jag fattar fan ingenting av skiten längre. ni får fråga om ni vill veta något.

tisdag: fick backup från brudarna i skolan & sedan från carro hemma. det kändes bra. var bara hemma och chillade hemma resten av dagen. dränkte mig i plugg & läxor resten av kvällen, suck.

onsdag: no läxa i skolan, gick strålande får man hoppas på. orienterade också & det gick väl bra tror jag? slutade mer än en timme tidigare så det var grymt najs iallafall. åkte hem till amanda och nu sitter vi och glor topmodel, najs. ska väl bara hem och chilla sen.

förlåt för den dåliga uppdateringen men det blir lite glest nu. orkar inte skriva längre. jag känner mig inte på världens bästa humör just nu heller. tack för stödet, amanda - carro - tove + fler. pussisar på er alla


1: bild från helgen
2: 05-06-2008, underbar kväll
3: bild från helgen
4: lite galen bild på mig
5: jag älskar dig bästevän
6: ewelina


partybussar?

Tjo Fan På Allt Glatt Folk!
läget med er? med mig är det bra. sitter här hemma hos pappa vid datorn & i lurarna dunkar John Dahlback - Blink. så bra! vad har ni haft för er idag då? själv har man först tagit en tripp till Handen där jag inhandlade lite småskoj med syrran & sen när vi satt och väntade på bussen så bestämde vi oss för att åka till farsta, vilket kanske var bra? hittade en massa saker där, både jag och syrran så det var skoj. hon brände tusen spänn tror jag och jag brände hela mitt barnbidrag, lyckat eller? på bussen på väg hem satt vi längst fram vid schauffören (?) & han lyssnade på 107.5, min favorit kanal! så jag satt glatt och sjöng med i låtarna och då frågade han om han skulle höja & det är klart! så jag, min syster och buss-schauffören hade lite musiktime där framme. syrran skötte basen, jag tog hand om sången & buss-schaffisen kirrade trummorna, lät faktiskt bra! ikväll blir det väl bara chill för min del..

imorgon blir det först att kolla dam-match på torvalla där söta carrhoe spelar & sedan åka till låtsasbror matthias vid 5 någon gång för att fira hans födelsedag. 19 år blir han! hoppas alla haft en grym helg iallafall! pussisar

i'm getting flashbacks

http://213.112.50.53/amc/mp3/AMC-Saknardigminvan.mp3

låten får mig att tänka på sommaren år 2007
semestern i turkiet, människor man träffade där..
allt är en enda stor jävla saknad

cutiepie

Hej Allesammans!
känner att jag har gjort en lång rad med tråkiga inlägg på den senaste tiden men det kan inte hjälpas. har helt enkelt inte pallat fixa så mycket med bloggen men man kanske får något ryck i helgen då det dyker upp ett riktigt händelserikt inlägg med bilder och allting, skulle inte det vara bra? igårkväll minns jag iallafall att jag berättade att knasungen felix kanske skulle komma & vad tror ni han gör? kommer utanför mitt hus med emil & rasmus vid halv 10 när jag låg och kollade på heroes. gick iallafall ut och mötte alla tre.. låg på gräsmattan & värmde mig i felix fjällis, haha den lilla fjortisen :) de andra vet jag inte vad de gjorde, satt på min grannes garageuppfart? :s knasiga dom där pojkarna alltså.

dagen har iallafall inte heller varit så händelserik.. har jag tråkigt liv eller glömmer jag bort allting som verkligen har varit kul? måste ta en riktigt funderare på det. hade no-läxa idag och mja, det funkade väl? klarade mig iallafall. sista lektionen var matte med störda paulina. jobbigare människa finns inte, jag lovar.

efter plugget åkte jag hem till pappa och fick äntligen se min söta syster i lugg! hur söt som helst :O ska fundera på den saken också, att klippa lugg? vore en ganska så stor förändring men det kanske behövs? mitt hår är så livlöst och tråkigt just nu.usch . vad tycker ni, ewelina i lugg? vem vet..
ska surfa runt lite på datorn nu. kommer inga bilder för jag är hos pappi. hoppas ni alla haft en bra dag & får en bra helg! pussisar

flashbacks

Hejsan Alla Glada Människor!
känner att jag kanske inte uppdaterar så bra nu men jag har helt enkelt inte tid eller så orkar jag inte. har endå inte så mycket att skriva nu för jag har inte gjort någonting sen den senaste upptaderingen. alltså ganska onödigt att skriva kanske? men ni får stå ut endå :) har utlovat bilder från förra helgen men dom kommer inte ennu. ni får vänta lite längre (a) förlåt. i helgen ska jag iallafall åka till pappa och träffa emsi som har klippt sig :o har inte fått sett det ennu, såååå spännande! ska glo färdigt idol nu och sen kanske träffa knasungen felix som fick för sig att han skulle komma hit nu, haha. hoppas alla har det grymt ;) pussis

tråkig lista

Vad heter du? Ewelina
vad heter du i efternamn? Karlström
vilken färg har du på ögonen? Gröna
vilken färg har du i håret? Ljusbrunt
har du färgat håret någongång, isånnafall, vilken färg är din orginal? Massor av gånger, ljusbrun är min riktiga
hur lång är du? 160cm
vilken skostorlek har du? 37
går du på någon sport? Nej
är du morgontrött? Ja
är du datanörd? Kanske
hur mycket är klockan precis nu? 18:21
vad har du ätit idag? Middag som jag åt nyss
hur många gånger borstar du tänderna om dagen? Två gånger
vem pratade du i telefon sist med? Mamma
har du rapat idag? Nej
har du hostat idag? Ja
har du nyst idag? Nej
vad har du för kläder på dig nu? Hotpants, vit t-shirt
vad har du för frisyr? En slarvig toffs
vem badade du sist med? Minns inte
vem sa du nått till sist? Mamma
vad sa du till hon/han ? Jag har inga fler jeans
när gick du på toa sist? Minns inte
när slog nu nån sist? Minns inte
varför gör du det här testet? Har inget bättre för mig
vad heter din rubrik? Tråkig Lista
lista senaste film? Bert
bästa låten? Många!
saknar du någon? Ja!
senaste smset du skickade? Gjort idag då busunge? (a)<3
vem skickade du det till? Felix
vilka är hemma hos dig just nu? Mamma
vilka 'fönster' har du uppe på datorn just nu ? Msn, Blogg, Dokument, Windows M. Player
vem sa du senast till någon att du älskar den? För några minuter sen
vilken färg har din mobil? Mörkblå och svart
cola eller pepsi? Cocacola
sjunger du i duschen? Självklart
är du tsm med någon? Nej
om inte, någon på G? Rullande schema xP
senaste kramen? Idag
har du någon piercing? Öronen
tittar du på tv just nu? Nej
på? Inget
mobilnummer? Hemlig information

glamoröst

Hejsan Svejsan!
skolan idag var riktigt lugnt. började kvart över åtta med spanska där jag gjorde en liten tabbe men det glömdes snabbt när jag stack iväg med tove till hörnet för att ha elevrådsutbildning. det gick väl bra? vi var väl sisådär 19 pers + lärare. pratade om massor inom elevrådet, regler, rättigheter & annat. vi ska även ha ett X antal grupper som ska fixa saker på olika områden. IT / marknadsföringsgrupp, toa-grupp, OD-grupp, Öppet Hus-grupp och mja, tror inte det var några mer. får väl se hur det blir i elevrådet, hoppas på det bästa. funderar på att joina IT gruppen, känns rätt för mig. haha.  tog iallafall bussen hem efter utbildningen vid kvart över 12 och har nu nästan precis komit hem. grymt skönt att sluta tidigt! det behövdes.. försov mig till halv åtta imorse och min buss går 07:56, gissa om jag vart stressad? det verkar inte vara min vecka nu.. ska bara chilla hemma nu tills lite senare då jag ska åka till farsta och möta mamma där. shoppa lite& äta middag & sen lite mys hemma. känns skönt att få en skön dag med mami. hoppas ni alla har haft & får en bra dag! pussisar

plus i kanten

Hej Alla Sötnosar!
hur mår ni? hoppas det är bra iallafall. min dag har spenderats först i skolan då jag hade sovmorgon, skönt! började med matte och mja, jag överlevde iallafall? resten av lektionerna tog vi det lugnt och mitt i bild lektionen kom jag på att min nyckel var borta så jag tog några raska steg till skåpet där det var öppet :o jag hade glömt att stänga det?! hur lyckas man? min plånbok låg längst fram, synligast av allt så jag hade väl tur i oturen att ingen tog något? efter den lilla incidenten med skåpet hade vi brandövning så det var chill. sista lektionen var elevensval där jag har sylöjd. håller på och stickar ett par vantar :) mysigt! drog hem till emelie en stund efter plugget och nu funderar jag på att plugga lite & sedan somna tidigt för en gångs skull? låter som en bra idé tror jag. imorgon blir det grymt lungt i skolan.. börjar dagen med elevrådsutbildning klockan 8:30 till 12 och sen slutar jag. skönt! funderar på att ta mig en tur till globen eller farsta och shoppa lite.. måste köpa någonting till låtsasbror matthias som fyller år på söndag, grattis! hoppas ni alla haft en bra dag iallfall. blir inga bilder från helgen nu heller för jag sitter vid helt fel dator. pussisar på er iallafall <3

Måndag: tog det bara lugnt hemma efter skolan
Tisdag: slutade sent & drog sen hem till emelie en stund
Onsdag: blir säkert shopping på något roligt ställe
Torsdag: förhoppningsvis träffa söte felix!
Fredag: åker  till pappi i haninge
Lördag: ingenting inplanerat ennu
Söndag: fira låtsasbrors födelsedag

nyare & nyare design gott folk

Hejsan Svejsan!
ni kanske har märkt min ennu nyare design nu? den förra kändes som en treårings bildlektion, ungefär. satt här med fummlande fingrar och skulle precis bjuda på lite bilder från helgen men så kom jag på att alla bilder ligger på min andra dator, typiskt va? ni får stå ut ett tag till iallafall ;)
dagen igår spenderades först i skolan där vi hade b.la no, matte, so & sådana saker. sista lektionen var AT då vi fick sluta 50 minuter tidigare, härligt va?! på kvällen åkte jag & the family till söderstadion för att kolla på låtsasbror som spelade match mot eskilstuna.. han fick dock en lårkaka & problem med knät så stackarn var tvungen att gå av planen :/ menmen..

idag har jag sovmorgon till 09:35.. men som vanligt är man så snabb & fixar sig färdig till klockan 7. hopplösa jag! har inga speciella planer för dagen.. får väl se vad som händer ;) slutar dock 16:15 så det är väl bara att ta bussen hem och käka middag kanske, haha. hoppas ni alla får en underbar dag! lämna gärna in klagomål eller tips på förbättringar med designen e.tc :) pussisar

nobody is perfect - i'm nobody

Tjo alla katter!
hur är läget? själv är man seg som attan & sömnig. helgen har varit najs, riktigt efterlängtad. förresten så har jag inte fått några klagomål på designen så jag antar att jag behåller den? känner för att liva upp lite i bloggen nu när vi går mot mörkare tider. hemskt att säga men det är väl sanningen?..

Gårdagen/Lördag: chillade med bästevän på dagen, drog en snabbis till farsta där jag köpte mig en ny t-shirt & nya naglar. (kör fortfarande på lösnaglarna, haha) på kvällen tog bästavännerna med familj en taxi till tallkrogen för att gå på någon slags "kräftskiva". där var det sköj. åt middag, skrattade massor & hade det riktigt kul. det var en efterlängtad händelse. kan man ha skratt-träingsverk? om det är möjligt så är jag säker på att jag har det. fyfan vad kul det var. fick även något/några intressanta samtal & sms av ett antal människor.. kanske inte ska nämna någonting här (kan bli lite pinsamt) men bara satt ni vet grabbar, jag har inspelat bevis! mohahhaha. tog iallafall en taxi hem sen vid 4 & somnade vid halv 5 hemma hos bästevän. inte bra.

Idag/Söndag: vaknade kvart över tio över att amanda väckte mig. söming och jävlig så fixade jag mig på 10 minuter (?) & käkade sedan frukost. sen stack jag hem en stund och så bar det av till hallen för att möta amanda en stund. när väl herrmatchen började så var jag så trött att jag nästan somnade.. är det bra eller dåligt? gick iallafall hem och chillade. ikväll blir det att glo hammarby-kalmar ff på tvn med familjen, mysigt. känner för att bara chilla ikväll, har absolut ingen ork.
jag bjuder på ett helt silverfat av bilder som tagits under helgen, ska bara skaffa dom först ;) hoppas alla haft en lika grym helg som jag! pussisar

om du kunde se dig själv ur mina ögon..

Tjoooooosan! vad tycker ni om min nya design? haha *lite* rosa sådär.. tröttnade på den förra så nu får det vara såhär så länge, haha. inte speciellt snygg menmen.. är iallafall hemma hos mig nu med amanda och vi diggar lite musik, ska dra till centrum snart & köpa lite cocacola, haha. resten av kvällen bliré väl chill mest, sen slaggar hon här. KUL! :D hoppas alla får en grym kväll! pussisar

" du, det är jag vissté "

Tjosan! känns som att det var ett tag sen jag skrev? två dagar men endå.. känns inte bra asså, haha.

Torsdag: skola, slutade tidigt. tog bussen hem till felix och glodde skräckfilm & mös till åtta (?) då jag tog bussen hem igen. gick på en promenad med carro & ronja upp till centrum och sen tillbaks hem. somnade någon gång vid halv 12.

Fredag: vaknade halv 7 & märkte då att min telefon var avstängd och att alarmet inte hade ringt, suck. pallrade mig upp och fixade mig på otroliga halvtimmen, rekord! buss till skolan och första lektionen var slöjd och sen skolfoto. gick väl ganska bra tror jag? hoppas man inte ser störd ut på klassfotot bara.. tog bussen hem till amanda så att hon fick packa sina saker & sen bussade vi hem till mig och ny sitter vi här vid datorn. blir slagg hemma hos mig idag.. det var ett tag sen.

Imorgon:
vaknar upp någongång sent med amanda förmodligen & det blir väl chill på dagen sen kräftskiva på kvällen i tallkrogen (?) tror jag. uppdaterar någon gång under helgen tror jag. pussisar

1: ?
2: dagisfoto, HAHA. kan ni hitta mig?
3: mc.fish (?)
4: fjortisfelix :) <3



rapparen Mosab ak.a Mosse som går i min parallel-klass, GRYM VA ?!

lovely, lovely, lovely and it keep on going

Hejsan gott folk! någon som sugits in i ett gigantiskt stort hål och dött? jag trodde väl inte det. måste erkänna att jag satt på lektionen & räknade minuterna tills vi alla skulle dö och jorden skulle förintas. men hände det något? inte ett enda piss. självklart blev man lite lurad när det gäller sånt men hay, ska man inte vara glad över att leva? dagen har iallafall spenderats i skolan. hade lite genomgång på idrotten men dock inget skolfoto, vart lite besviken faktiskt. hade piffat upp mig & så meddelar dom att det inte blir något?! schysst. jag såg egentligen helt vanligt ut men endå, det skadar ju inte att överdriva & hitta på lite va? skulle egentligen träffat felix nu efter plugget men det blev inte så :( får hoppas på att träffas imorgon istället! ska chilla galet resten av dagen och rensa mitt rum som är fullt av kläder. det är nästan så att mitt rum har förintats av ett stort svart hål med kläder.. kan det vara möjligt? har inget mer intressant att skriva nu så det fick bli ganska meningslöst endå. hoppas ni är nöjda. pussisar

veckan:
måndag:
chillade hemma med älsklings amanda
tisdag: hälsade på fjortisen isaac på kvällen
onsdag: planer med felix som inte gick som vi ville -.-
torsdag: antingen träffa emelie eller felix
fredag: tvillingsystrarnas efterlängtade weekend börjar
lördag: kräftskiva i tallkrogen (?) med amanda & familj
söndag: ingenting planerat

sagan om -ingenting-

det här är sagan om pojken som alla gillade. sagan om den pojken som var omtyckt av alla, speciellt av tjejer. han hade det lite dock-söta leéndet som alla förälskade sig i. han visade sin bästa sida hela tiden, varje dag, varje månad, varje år. han var vad man kanske kan kalla perfekt? men det förändrades ganska snabbt med tiden. han ville inte vara "mammas lilla pojke" längre. han ville visa sig stor & tuff som de andra pojkarna som var något år äldre. pojkens huvud åkte snabbt in i ett el-uttag & han fick då den populära "fjortis frillan" som de stora pojkarna hade. status, status, status. det var inte bara utseéndet som förändrades på pojken.. hans sätt att vara förändrades också. han blev mindre trevlig, han täckte över allt det docksöta med en falsk "fasad". han var som en bergochdal bana. ena sekunden var han mjuk & hur trevlig som helst och i andra sekunden var han en falsk bitch. tiden gick och han hade nu utvecklat sin "tuff-status" till max nu. han hade äldre kompisar, han umgicks med äldre människor som för honom var hur coola som helst. det han inte insåg var att hela världen skrattade åt honom. tiden gick och ju mer nya tuffa kompisar han fick, desto mer glömde han de vänner som verkligen var äkta. de som gillade honom för den han var, inte för den han ville vara. tillslut så kommer vi till den dagen då en liten flicka lånade ut en tröja till honom. de bytte tröja helt enkelt och sen fick hon inte tillbaks den. tiden gick & hennes tröja såg man på pojken var eviga dag. hans nya favoritplagg? alla märkte att han hade den på sig hela dagarna. när sommarlovet kom så bröt de kontakten. flickan & pojken pratade inte alls. han var för upptagen med sin coola status och sitt umgänge så hon brydde sig inte. han gick runt och snackade skit om flickan & hennes vän helt utan anledning. en falsk jävel visade han sig att vara. men en dag när flickan satt i sina egna tankar så kom hon på en sak.. "nu jävlar ska jag ha tillbaks tröjan". hon gick med sin vän till honom och skulle ha tillbaks tröjan då hans far öppnade & sa vänligt att de skulle komma tillbaks lite senare. sagt & gjort så kom de tillbaks lite senare och förväntade då att möta sin fiende face-to-face.. men den lilla pojken visade sig vara feg. hans hela image förstördes direkt i flickornas ögon. han skickade sin lillebror till dörren för att ge flickan tröjan, han vågade inte göra det själv. han vågade inte möta flickornas blickar. fega jävel. med irritationer i kroppen gick flickorna därifrån...
och vill ni veta en sak? sagan är om mig (ewelina), min vän amanda och falska lilla fjortisungen isaac. vi tjejer trodde verkligen annorlunda om isaac, men han visade sig att vara någon person som vi inte ville ha att göra med. usch. snacket gick bakom våra ryggar att han tyckte vi var "ute", vi var "töntiga" o.s.v. men vadå? är det status att se ut som en igelkott i håret, hänga på ung08 med 4 personer som låtsas ha hög status tillsammans. är det status? är status så viktigt i hans ögon? fuck no. jag har mina vänner, dom som jag vet att jag kan lita på. dom jag vet inte bryr sig om att jag har status eller inte. dom vännerna trivs jag med. jag behöver inte falska fjortisar, nej tack. jag klarar mig mycket bättre utan.

vad drar vi för slutsas av det här då? vem tycker ni mest synd om? pojken som tror att han har status för att han har en "fjortis-image" och hänger på ung08 med sina statuspolare? eller tycker ni synd om de tjejer som vågar vara sig själva utan att bry sig om status & rykte, de tjejer som litade på honom? vem är det mest synd om?
bestäm själv..

i could kill the whole world right now

hejsan svejsan från en smått fientlig ewelina! har precis varit ute i regniga sköndal & tvingat mig tillbaka min tröja. berättar mer om den sagan i nästa inlägg. dagen har iallafall spenderats i skolan där vi slutade kvart över fyra, suck. hade slöjd, bild & andra ämnen som man kan chilla galet på så det var skönt endå.
efter plugget tog jag bussen hem & tog det lugnt med NO/Kemi boken i högsta hugg för att plugga till läxa imorgon, bra ewelina! drog mig ut en stund sen för att hämta min tröja. morogndagen spenderas med felix förmodligen. nu har jag nästan precis kommit hem & jag känner aggresionerna mata sig ut i kroppens alla organ, jag vill skrika. jag är så irriterad. ilska, ilska, ilska. ska försöka döda någonting.. sakta & långsamt så det plågas. vi hörs imorgon. pussisar

i feel so damn alive in your arms

Hejsan :) är det någon mer än bara jag som är trött? igår åkte jag iallafall hem till mamma (en dag tidigare än vanligt) för min kära mormor skulle komma på besök ända från norrland, trevligttrevligt. vid 1 ungefär dök felix upp & vi chillade framför tvn och sedan vid halv 4 kom min mormor. felix & jag chillade gaaalet framför tvn fram tills 7 ungefär (?) det var skönt. han åkte hem och jag åt middag, mums! kilade upp till centrum och köpte lite godis med carro ;D chill resten av kvällen. idag börjar jag som vanligt 08:15 men bussen går 07:56. första lektionen är NO som vi har läxa i & jag har pluggat. great ewelna! efter plugget är jag med bästevän :) jag bjuder på någon eller några bilder för omväxlings skull, känner att det inte blir så mycket sånt nu ;) hoppas alla får en grym dag! pussisar

Bild 1: gamla tider, jag skäms över utseéndet
Bild 2: härliga tider, jag skäms över utseéndet
Bild 3: saknade tider, jag skäms över utseéndet
Bild 4: "det är ju isaacs hår, hahahhahhaa"
Bild 5: söta felix

i think it's cute of him, hihihi

vi hade kunnat ligga på din säng & jag hade kunnat haft dig i min famn..
och sen kysst dina läppar.. <3


kärlek till låten Lifehouse - You And Me



what day is it
and in what month
this clock never seemed so alive
I can't keep up
and I can't back down
I've been losing so much time

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

all of the things that I want to say
just aren't coming out right
I'm tripping inwards
you got my head spinning
I don't know where to go from here

cause it's you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

there's something about you now
I can't quite figure out
everything she does is beautiful
everything she does is right

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to lose
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

you and me and all of the people
with nothing to do
nothing to prove
and it's you and me and all of the people
and I don't know why
I can't keep my eyes off of you

what day is it
and in what month
this clock never seemed so alive

-

- Brukar du kolla på Lost?
- Ursäkta vad sa du?
- Brukar du kolla på Lost?
- Nej, varför undrar du?
- För att det står det där
Killen pekar på mina tuttar och jag gap-skrattar

Lost In Transformation löd t-shirtens tryck &
jag kände inte enns snubben

we do it, we did it

HEJ! sitter här hemma hos pappi och fick en känsla av att jag inte har skrivit här på länge, kan det stämma? gud jag har inte ens skrivit om "flatan-runt".. fy på mig!

då-tid / onsdag: flatan var iallafall najs, tog mig 123 minuter med avdrag på 50 minuter av ovetande anledning. regnet öste ner men det var kul endå. sällskap hem med daniel & c.o och jag tror tove har hittat sig en ny m8, inte sant? chillade hemma hos amanda resten av dagen om jag inte minns helt fel. somnade sent, vaknade piss tidigt.

då-tid / torsdag: som sagt, vaknade piss tidigt. klockan halv fem -.- & det värsta var att jag var pigg?! kändes som att jag kunde klara vad som helst. tog mig en dusch iallafall och pallrade mig iväg till skolan för att ha en seg dag. drog hem till amanda sen för att sedan möta svante & felix med henne men hon hade andra planer så emelie & tove joinade istället. vi drog hem till mig och kollade på en otroligt värdelös & hackig film, suck. planer på att gå ut när brudarna tog bussen hem så jag, felix & svante chillade vidare i sköndal. kvällen spenderades framför tvn på mitt rum med svante & felix. först idol, sen heroes. kollade inte så mycket på tvn endå, var inget intressant. vart lämnad vid tio och somnade runt tolv.

nu-tid / fredag: fixade mig på snabb tid imorse och tog sedan bussen till skolan. stackars amanda missade bussen men hon fick skjuts av sin käre far istället, tur för henne. hade en seg syslöjdslektion i följd av en musiklektion med scotty, intressant. äcklig skollunch. shopping på hemmakväll. kemilektion & matte. intressanta uttalanden och sedan skjuts hem. datanördar lite nu. vet inte när emma kommer hem. saknar henne! blir tyvär inga bilder för jag har inga här hos pappi. hoppas ni får en bra kväll. pussisar


dagens outfit


brun väska från Ginatricot
svarta jeans från CheapMonday
svarta pumps från Dinsko
Grå stickad kofta från Ginatricot
vitt linné från H&M
världens sämsta bild men det får duga

"Look into your heart and you'll find love"

Hejsan! sitter här och tar det lugnt nu innan jag ska till plugget. jag vill inte börja dagen med att springa (i pumps dessutom) till bussen så jag ska försöka att komma till bussen i tid, haha. plugget igår var väl chill, inget speciellt förutom att jag hade håltimme i 2,5 timmar, så skönt! efter plugget stack jag hem till Bästevän en stund men sedan skulle jag hem och gå ut med söta Ronja. dock så när jag skulle sätta på mig skorna så slog jag i huvudet i elementet så jag har jordens största kula uppe på knoppen, inte kul. efter promenaden kom mamma & Peo hem med pastasallad, mums! drog till hallen sen och satt där och kollade på innebandy med Carro&Linnéa. fick skjuts hem sen och då tog jag mig en kopp te & sedan snackade jag lite i telefon en stund. somnade vid halv 11 tror jag. vaknade vid 7 imorse och då började jag fixa mig och nu ska jag käka lite frukost. hoppas alla får en grym dag, förresten, grattis till Amandas pappa Micke som fyller 41 & min vän Patrik som fyller 14 idag :) <3 pussssss


fläderblomsyoughurt i världens snyggaste mugg :)

inte nödvändigt med rubrik

TJO! fan vad jag känner mig pigg! kanske är utvilad efter helgen, haha. dagen igår spenderades iallafall först i FarsaCentrum där jag köpte mig ett par svarta chinos.. var också med mamma & Carro och solade. efter det åkte jag & familjen till Söderstadion då låtsasbror skulle spela HTFF- match med Bajen. jag, mamma & Carrhoe satt i Falconsoffan, haha :) dock så förlorade dom med 3-0 menmen.. när jag kom hem städade jag rummet för det såg ut som ett bombnedslag och sedan gick jag till hallen för att möta Amanda. nu kan man börja hänga där när innebandysäsongen drar igång, haha! idag blir det plugg. första lektionen är NO/kemi, ganska kul faktisk. måste sticka till bussen nu, blir tyvär inga blder.. jag hinner inte men jag fixar det senare. hoppas ni alla får en underbar dag! pussisar


RSS 2.0