I'M GOING

tjena fuckers. sitter här vid datan och häckar som vanligt. är skit spänd inför resan. ska bli grymt kul asså. speciellt när jag får vara där med älsklings syster emma sjöberg. vi ska fan ha mest kul där uppe alltså. jag har packat färdigt och så nu .. får väll hoppas att jag inte har glömt något. haha. om ungefär två timmar eller någonting så kommer nog pappsi och hämtar mig så vi tuffar hem till Haninge igen. kommer såklart sakna alla mina underbara vänner, släktingar och alla som känner mig. men nu ska jag berätta lite om gårdagen. började med att jag vaknade halv 7, snark. men jag var tvungen för jag skulle ju åka från pappsen till mammsen igår. kom hem till huset i Sköndal och började fixa mig. sen stack jag och morsan in till Söder och shoppade lite. jag köpte ett par nya Cheap Monday jeans, en tröja från H&M, en tröja från Gina Tricot och hårfärg och lite sådana saker. sen kom jag hem och då åkte jag till Farsta Centrum med carro för hon skulle göra leg. på bussfärden hem från Farsta Centrum så snackade jag lite med Zacke och vi gjorde upp en liten plan. hih. jag hoppade av typ tusen stationer tidigare än där jag bor för att gå till Alex. sjukt pinsamt asså. men jag plingade på Alex dörr och hans pappa öppnade och bjöd in mig. och där satt dom, Alex,Virre,Calle och Robin. jag visste det! i Farsta hade Virre ringt mig och sagt att han var i Sköndal och då ville jag sälvklart träffa honom för första gången, så jag sa att jag kom till dom sen men då sa dom som vanligt: Palla. jag gav mig inte så när jag gick på bussen så skickade jag ett sms och sa att jag kom till dom, och svaret man fick var: vi är inte hos alex, alla är hemma hos mig. Från: Virre. men det sket jag i för jag visste att dom var hos alex, så där vart dom blåsta! HAHA. färgade håret sen på kvällen. samma färg som vanligt. True Brown från H&M. funderar lite på att färga ljusbrunt istället? nåra gulliga knäppgökar vill att jag ska bli blond!? ;o förresten, har spanat runt lite på internet och kollat på kläder,skor mm. lägger upp lite bilder på det här så får ni skicka komentarer och säga vad jag ska köpa och inte köpa(aa) men nu orkar jag inte skriva mera. ha det så jävla najs i Sthlm när jag är borta. och lova att inte sakna mig alldeles för mycket va? haha, men hörs och ses alla mina få bloggläsare. här kommer sakerna. CIAO! <3

back in SweetValley

men tjena hej! nu är jag tillbaks i Sköndal efter en skön helg. Pappsen hämtade mig i fredags och så åkte vi hem till härliga Haninge. där satt min syrra och väntade på mig. jag hade dock tagit med mig Guitar Hero så jag och syrran satt och lirade lite. naaaajs. kvällen blev bara chill, kollade lite Let's dance och svullade lite med familjen. Lördagen blev lite annorlunda. chillade och käkade lite gott till frukost och sen vart det snabbfixning och sen bar det iväg till syrrans träning. efter det gittade vi skitsnabbt hem och fixade oss iordning lite för att sen kila vidare till Pizza Hut med hela familjen och käka lite. det var najs. mjukglassen var god. den var gratis. mums. Söndagen gick åt till att kolla film till ungefär klockan 5 på eftermiddagen och sen fixade jag och sister oss lite. sen tuffade vi iväg med pappsen till Maxi för att storhandla lite. plockade på mig massor. massor med godis tills bilresan på onsdag. usch. jag kräks. mm, candy. vill ha nu. usch. inget mera godis. euwh, ska jag äta eller inte? svårt beslut. naffs! där försvann mitt godis. men jag sticker på Onsdag morgon så jag kanske inte skriver mera efter det här /; men ha det så jävla najs i Sthlm alla få som läser min blogg.. jag ska iallafall åka lite bräda, mysa och ta det chill med syrran i ett par dagar uppe i Sundsvall. btw, ni får bomba min mobil med sms och samtal ni som har mitt nummer. sakna mig inte för mycket sötnosar. CIAO! <3

skön fredag

hejsan. yes, äntligen härlig fredag. skolan var rätt najs idag. hade riktiga chill lektioner så allt gick bra. haha började dagen med härlig gymnastik och jag var helt blå. blåa strumpor, blåa shorts och blå tröja. vadå!? jag har hört att det är mode att matcha just nu. låtsas vi .. mihhi (aa) men sen hade vi lunch och jag blev dock rätt så besviken när jag fick höra att vi inte skulle ha slöjd för jag ville göra färdigt mina byxor men så ville inte Gud. haha. nej istället fick jag fixa lite saker i klassrummet. men nu sitter jag här och väntar på att min älskade papi ska komma och hämta mig med häst&amp;vagn så ska vi rida till vårat stora sagoslott i Godislandet och där väntar alla mina underbara syskon och underbara familjen. nej inte riktigt så. men han hämtar mig i en Grå bil som åker på en väg som går ut till ett riktigt najs hus i härliga Haninge och där väntar förmodligen underbara syskon och familj. men jag skriver mera i helgen tror jag.. om jag inte är upptagen med min sjukt underbara syster emmmmma!<3  ha det jävligt gött alla mina få läsare. CIAO!

Torsdag

tjue. idag började dagen ganska segt. kom till lektionen och det var tystläsning som gällde. snark -.- sen fixade vi lite med SO/NO papper & sånt skit. sen blev det lunch och där var det något som inte var så jätte gott. haha. lackar bäver på våran äckliga skolmat. men sen efter lunchen så hade jag och mina söta vänner musik & där skulle man skriva en egen låt! min,Junias och Amandas blev tillslut såhär: De tre musketörerna. vi äger alla. jippie jippie hou. jippi jippe hou. men nu ska vi dra och äta choklad och ha det super bra! okej, det ser helt sämst ut här men på musiken med gitarr, & efterstämmor som härmade så lät det riktigt najs! efter skolan var jag med lilla söta junia och vi taggade hem till henne. där hemma larvade vi oss lite och så. men nu sitter jag här vid burken igen och har det tråkigt för mig själv. dock så åker jag till pappsen i Vega imorgon över helgen och det ska bli riktigt najs. längtar verkligen. har inte varit där på .. vet inte hur länge ;s skriver mera i helgen eller nått.CIAO!

rolig onsdag

hejsan svejsan.. idag var jag först i plugget & det var rätt chill. dagen började med att vi möttes på skolgården hela stora söta klassen sen vandrade vi vidare till bussållsplatsen och väntade på bussen till Hökarängen en liten stund. hoppade på bussen och där satt lilla Linnsan så alla hälsade på henne. hon började sen idag. avundsjuk -.-  sen när vi kom fram till Gubbängens IP så kom det, usch. insåg först då att jag såg helt fuckad ut i hjälm. men jag satte på mig den endå och vart typ sist ut på isen. seeeeeeego. försökte balansera mig framåt och det gick rätt skapligt. vågade faktiskt inte ens kolla på killarna i klassen som lirar hockey för dom åker så jävlans bra! men i slutet när vi nästan skulle hem så gick det faktiskt bra. rätt stolt blev jag för jag åkte rätt bra tillslut. sen på hemvägen så tog vi två bussar & på den sista bussen märkte vi att två pöjkar var borta. lilla alex hade glömt sin hockeyhandske vid Gubbängen. stackare. snackade lite med Virre då och så fick man höra att jag skulle hälsa "klantarsle" till alex. shysst lixom? haha. när vi kom till skolan så gick vi till matsalen och det var rätt najs mat. eller iallafall potatisgratängen. ut på rast och det var fett varmt så allihopa gick med tjocktröjor. in från rasten och då hade vi SO/NO. släktträd ;s & sånt handlade det om. sen var det bara chill i  typ 1 timme och Kacper babblade på om sin filosofi som vi skulle svara på. fattar inte hur den knäppgöken tänker egentligen. sen kilade jag och amanda hem till henne och tog lite knäckemacka&te. mumsigt. nu sitter vi och häckar vid hennes exklusiva LapTop. vill ha! ska hänga lite på playahead en stund nu. CIAO!

Tisdag

hejsan svejsan.. nu sitter jag hemma hos emelie och knasar mig lite. väldigt skoj hade vi iallafall på hemvägen :) HIHIH! i skolan vare riktigt najs för vi hade myspys sista lektionen så vi svullade i godis och kollade på " En Natt På Museumet " eller något sånt. den var rätt najs :) lite lappskickande blev det under tiden vi kollade på filme också. men idag ska jag och emelie ha lite skoj förmodligen så jag skriver mera sen. ohshit, imorgon ska vi åksa skridskor.. önska mig lycka till (aa) CIAO!

tråkmåndag

hejsan svejsan .. sitter här vid burken igen med en mumsig cafélatte i handen med Daim smak. super najs asså. klarade mig igenom dagen rätt skapligt.. dagen började ju med spanska men det gick bra faktiskt .. fick dock inga läxor för på onsdag blir det skridskoåkning så då hinner vi inte med spanska. YES! sen hade vi typ svenska,matte & massa sånt vanligt. lunch blev det fiskbullar i currysås!? vad fan är det för keff mat egentligen? aja, på rasten var det tråkigt som vanligt men jag pratade lite med Zacke, haha. väldigt skoj :) hade gympa, fett kul! pingisturnering med fem brudar och vme blev sämst? jo jag.. alla mötte alla och jag förlorade just precis alla matcher jag spelade. pingis är nog ingenting som jag ska satsa så mycket på.. efter plugget så träffade jag linnsan och vi gick ut med hennes hund för han var kissi nödig. bajs,bajs,bajs. vi orkade inte plocka upp. sen vandrade vi ut till kungstvätten och träffade Isaac,Calle & Jonsson .. sen kom lilla tokFilip och vi stack till centrum när Jonsson gick hem.. kilade in på Food Market och isaac plockade på sig en energidryck och Plopp, payade grejjset och stack ut igen.. efter det gittade vi hem till linn .. där läste jag mitt horoskop i hennes nya Frida tidning och blev riktigt chockad över allt som stog där! det stämde fan exakt med mitt liv just nu. riktigt läskigt faktiskt.. ;s hih! men sen stack jag hem och käkade lite Korvstroganoff & sen bar det iväg upp till affären igen för att köpa lite myspys. vi har myspys på TISDAGAR!? fett dum dag att ha det på asså. men nu ska jag kila & göra något vettigt istället för att sitta här. CIAO! + jag och tove plus några till ska uppträda på Öppen scen inför hela plugget & sjunga på vilket språk? jo SPANSKA, haha riktigt najs idé asså! men skriver nått kul imorgon så alla mina få bloggläsare får något att läsa. CIAO .. igen (aa)

ingen rubrik

hejsan svejsan.. helgen som har varit var riktigt najs faktiskt. har haft skitskoj. men nu kommer det till de tråkiga veckodagarna som ingen behöver. passar på att skriva lite nu innan jag drar iväg till plugget. har nämligen sovmorgon till 9.20, riktigt najs! i skolan är det allt det vanliga men sen efter lunch har vi gympa, JIPPIE! känner mig verkligen taggad ska jag säga till dom få som läser min blogg.. på sista lektionen kommer lilla linnsan dyka upp för hon slutar tidigt idag så hon kommer till min skola och sen ska vi kanske kila hem till henne och gå ut med hunden eller något tror jag.. stackars vovve om den inte får gå ut och kissa. hah. vi ska nog ha det väldigt skoj men sen kanske jag ska till något som kallas "Adidaslagret". har ingen aning om vad det är men jag gissar att dom har rätt så mycket adidas grejor där? jag diggar toves alla snygga adidas tröjor .. vill ha! men nu ska jag kila ut i köket och dricka upp det sista av min cafélatte .. skit gott! med daim smak ;o jävlars vad gott det är asså. FIIIIIIIIIITTA! kom på att det är spanska idag.. kill me please? aja, skriver mera ikväll. CIAO! lustigt att jag skriver hejdå på spanska..

inte värt att skriva om , egentligen.

fan pallisch att bråka hela tiden? tredje världskriget bryter ut år tvåtusenåtta i självaste Sköndal? nej lägg av förfan. du eller ni vet att det bara pågår massor av skit bakom allas ryggar så varför inte bara ta avstånd från dom brudar [ nämner inga namn nu ] som håller på och sprider alla rykten och skit? bara back off asså. jag pallar inte med skiten iallafall så lämna mig ifred? jag har mina vänner och jag behöver fan inte mera. speciellt inte om det är falska bitchar som springer runt och fjollar sig. nej tack. lämna mig ifred isånnafall. Rykten, skitsnack och hat, det är stockholms vardagsprat. eller ?

lång dag

sho. igårkväll sov jag hos min söta amanda & det blev dock rätt sent för oss.. satt och larvade oss på hennes rum satt vi somnade väll vid sådär klockan halv 4 ungefär .. vaknade sen klockan halv 10 ;o SNARK! men vi pallrade oss upp ur sängen och satte oss vid hennes exklusiva LapTop som jag berättade om igår. sen käkade vi lite frulle som bestog av fil med flingor & ett glas saft. mums! klädde på oss och fixade massor & jag packade ihop alla mina stuffs och sen gittade vi ner till Sköndalshallen för att kolla våra systrars innebandy match mot Rotebro. grymt bra match, haha. sköndal vann med 5-1. efter det så stannade jag lite extra länge i hallen för att kolla lite på P92's match också, vilket tempo! ;o haha. sen vandrade jag hem med snabba steg för att sedan kila vidare .. eller snarare åka vidare till Hägerstensåsen för att hälsa på några släktingar. var där och käkade lite smörgåstårta,jordgubbstårta och drack lite gott. sen brummade vi hem igen med bilen och nu sitter jag och häckar vid burken. ska städa lite på rummet & i garderoben. det är ett måste! sen ska jag hoppa in och ta en lång och skön dusch hade jag tänkt mig. imorgon blir det skola igen, usch. men men, jag överlever nog endå. CIAO!


expensive

men hej hej nu är jag här igen och skriver.. att jag alltid ska vara så jobbig, eller hur?
men nu ska jag komma till dagen som varit.. vaknade tidigt imorse av att jag drömde en mardröm ;s
somnade om och vaknade igen & sen vandrade jag till köket för att äta en härlig lördagsfrukost..
efter det chillade jag vid datan medans resten av familjen drog till Farsta Centrum.. jag satt hemma
och väntade på att min söta syster amanda skulle ringa när hon kom hem från sin innebandymatch..
fick ett samtal & vips så var jag utanför dörren redo att möta amanda halvvägs för att kila upp till
Sköndals centrum för att ladda på lite cash på min mobil.. sen vandrade vi vidare till donken och satt
där & chilläde .. käkade varsin cheeseburgare och en Mc'flurry med daim smak. MUMS!
såg en massa konstiga människor inne på donken.. neonrosa hår är inte så vackert enligt mig ..
men sen fick vi ett trevligt samtal från Alexander,Erik,Emil och Felix om att dom ville träffas (aa)
jag blev glad och amanda blev glad. JIPPIE. vi taggade hem från Mc'donalds och packade lite stuffs
hemma hos mig beacuse jag ska sova hos amanda idag. sen kilade vi hem till henne och lämnade
skiten och sen träffade vi pöjkarna och kilade hem till mig igen. där hemma kollade vi på Smekmånaden
och drack lite CocaCola. eller kanske inte drack, mest spanade in den vackra svart-bruna färgen.. ;s
sen bar det hem till amanda och käka lite gott och sen stack vi iväg till Alex igen och träffade allihop..
väldigt funny! sen så var vi tvungna att kila hem och pöjkarna följde oss en liten bit på vägen, haha (aa)
men sen kom vi hem till amanda och då satte vi oss direkt vid hennes exklusiva LapTop, gah. jag vill ha!
småchattade lite med pöjkarna men det blev mest ord som bangare etc. nu sitter vi och checkar lite
Rosa The Movie och svullar i chips,godis & såklart den mumsiga Colan med svart-brun unik färg.
men jag skriver mera imorgon tror jag. Ps. du vill inte veta vad det står på min vänstra arm. Ds
KYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSAR <3


värt att skriva om

hejsan svejsan ! :)
idag så var jag först i plugget och det var typ vänskapsdagen så vi
var indelade i många grupper så vi typ skulle göra massa grejer
med andra småbarn, SNARK .. sen så var det inget mera .. bara kul
slöjd i slutet av dagen och nu sitter jag hemma hos amanda och
hon har träning lite senare så jag ska kolla lite på den sen ska vi
kolla på några polares träning :) i innebandy OFC suckers :)
HIHIHIHIHIHIHHIHHIHIHIHHIHIIHHIHHIIHhihHIIHHIIHHIHIIHHIHIH !
KYYYYYYYYYYSS <33

HEJ

hejsan svejsan alla bajskorvar (:
igår efter skolan så stack jag & amanda till Farsta Centrum och
shoppade lite saker .. jag köpte en väska,hårnålar och underkläder
och amanda köpte en väska,en kofta & ett solpuder :)
på kvällen så träffade vi isaac och jesper, HHIHIHIHI HIHIHIH
när vi kom hem så var klockan typ halv 10 och så satte vi oss
och kollade på "Girl's Of The Playboy Mansion" HAHAHAHAHA
idag kanske vi ska träffa isaac & jonsson igen, väldigt kul .. ;P
skriver mera när det har hänt något roligt !
KYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSS <333

kul

hejsan svejsan ! :)
idag så vaknade jag och var sjukt trött men jag var ju så illa
tvungen att gå upp pch pallra mig iväg till tråkiga plugget ..
i skolan hände det inte så mycket, faktiskt ingenting typ ;s
men efter plugget så taggade jag hem till mig helt ensam..
så har jag haft tråkigt, sen hade jag tråkigt, och sen hade
jag ennu mera tråkigt faktiskt :s  HAHAHAHHHAHAHAH!
snart är det middag och sen ska jag till moster och fira
hennes 18-årsdag! GRATTIS LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISA :)
snart alla<3ansdag, hoppas jag inte får sitta ensam då ;s
KYYYYYYYYYYYYYYYSSS <3

*asg*


älskar låten


kul

hejsan svejsan ! :)
nu är jag hemma igen efter en helg i norrland (a)
var rätt så långtråkigt men endå kul att träffa lille mormor, hihi :D
har inte gjort så mycket, var mest ute och promenerade
hela tiden, hahhahaaaaaaaaaaaaaaahhahhahahahha :D
KYYYYYYYYYSs <33

rouligt

hejsan svejsan !
idag har jag varit i plögget först som började med
fucking suuuuuugspanska .. vi hade läxförhör typ det
första vi gjorde och det gick bra kändes det som iaf ..
sen vare rätt chilllektioner bara typ .. efter skolan
skulle jag ha träffat alex men han skulle lira hockey
med 94orna så han var upptagen, syyyyynd faktiskt /;
så istället träffade jag junia&adam vid 5 tiden typ
och vi drev runt lite till dreviken och kännde på vattnet
och sen vidare till nått träningsställe och sen gittade
vi hem till junia och spelade lite Mario Kart .. jag ägde
allt och alla som vanligt! .. eller inte men, endå lixm(a)
sen kom jag hem vid halv åtta ungefär och då fixade
jag mig en café latte macchiato, så jävla mumsigt ! :)
sen nu sitter jag här och häckar framför burken, haha
KYYYYYYYYYSs <33

kul

ta första bokstaven i ditt efternamn

A - Igår...
B - I natt...
C - I morse...
D - När jag fyllde 4...
E - På min födelsedag...
F - För en minut sedan...
G - När jag var utomlands...
H - När jag ringde min mormor senast...
I - För tjugo sekunder sedan...
J - För en vecka sedan..
K - Precis nyss...
L - I förrgår...
M - När jag snackade med min klasskompis senast...
N - För en månad sedan...
O - För 2 år sedan...
P - När jag var arg senast...
Q - Innan jag kom hem igår...
R - När jag var tjurig senast...
S - När jag var ledsen senast...
T - När jag var glad senast...
U - När jag slog mig senast...
V - Precis innan vi hade prov...
W - Innan jag lade mig igår...
X - För 3 månader sedan...
Y - I min förra dröm...
Z - Igår kväll...
Å - Igår morse...
Ä - I morse...
Ö - I måndags...

vilket stjärntecken är du?

Lejon - kysste jag...
Oxe - hånglade jag med...
Jungfru - slog jag...
Fisk - hade jag en rejäl fajt med...
Skorpion - hoppade jag studsmatta med...
Skytte - sprang jag naken med...
Vattuman - mördade jag...
Kräfta - knivhögg jag...
Vädur - körde jag över...
Tvilling - kissade jag kors med...
Vågen - tog jag ett bett av...
Stenbock - kastade jag en bok på...

Första bokstaven i din favorit tv-serie (har du många, ta en av dina favorit tv-serier)

A - Dea norberg
B - Nicole Richie...
C - Lindsay Lohan...
D - Lena Philipsson
E - Carola
F - Michael Jackson...
G - min mattelärare...
H - Jessica Lindgren...
I - Lena Philipsson
J - Stevie Wonder...
K - Peter Siepen...
L - Markoolio...
M - Magnus Uggla...
N - Carola
O - Kelly Osbourne...
P - Peter Jöback...
R - Rod Stewart...
S - Victoria Silverstedt...
T - Runar Sögaard...
U - Stefan Holm...
V - Will Smith...
Annan - Thomas Di Leva...

vilken färg har dina trosor/kalsonger just nu?

Gul - för att jag äger världen!
Blå - för att jag e så in i helvete sexig!
Svart - för att pappa tvingade mig.
Vit - för att jag skulle slippa skolan.
Grå - för att jag skulle impa på min granne!
Brun - för att jag tycker det är coolt!
Rosa - för att jag är en bimbo!
Silver - för att det är sånt jag brukar göra..
Guld - för att jag slog vad med en kompis.
Röd - för att jag tycker sånt är så jävla tufft!
Grön - för att jag vill bli transvestit när jag blir vuxen.
Orange - för att jag precis skrattade så jag kissade på mig.
Inga alls - för att jag inte tror på ett liv efter detta.
Massa färger - för att jag ville vara med i tv!

jag fick : precis nyss knivhögg jag min mattelärare för att pappa tvingade mig.

bajs

hejsan svejsan alla trevlig och glada människor!
i morse gick jag till plugget med en morsa i hälarna

som hade tydligen skit bråttom & ville gå samtidigt

som mig så jag var tvungen att vara "jätte snabbb" ..

hann inte kolla mig i spegeln enns så jag har gått

runt hela dan och tänkt, gud vad ful jag ääääääeer!

när jag kom till övergångstället så möttes jag av

dom orangeklädda trevliga skolpoliserna & dom

fick jag en trevlig liten kram av. iallafall en av dom(a)

efter skolan så taggade jag & amanda hem till

adam med alejnius och kollade på Linas Kvällsbok.

kollade inte så mycket på filmen.. satt mest och

snackade massa bullshit. sen taggade jag och

amanda från adam hem till mig och åt en macka,

eller två .. kanske var det tre? skitsamma iallafalll

så drack vi lite saft, Blåbär & Lime smak ! skit god

och nu sitter vi här och häckar framför datorn och

kollar runt lite på massa olika sidor , väldigt kuuul!

men jag skriver mera sen när det har hänt meera!

KYYYYYYYYYYYYYSSS <33


haha

hejsan svejsan bloggen!
nu ska jag försöka att bättra mig på att skriva här
eftersom det är rätt så underhållande faktiskt att
sitta och skriva om det som har hänt .. nästan som
en dagbok faktiskt! men men iallafall, igår så kollade
jag på carolines innebandy match & dom torskade
med 6-3 tror jag det var.. dom spelade mot serie-
ledarna .. men efter det så åkte jag och Carro in till
T-centralen och gick runt lite i stan för jag var tvungen
att köpa ett par nya skor.. och på köpet så hittade jag
två stycken nya tröjor! Vi besökte även G-star raw
butiken och hittade så sjukt snygga kläder alllllltså!
där jobbade även två trevliga människor som har
varit med i big brother, hahha ! jag följer lixom det
programmet varje gång det går xd HAHHAHAHAHA
men idag ska jag träffa min söta linn som jag har
saknat så sjukt jävla mycket! ska kila till skolan nu
typ, skriver mera sedan efter plugget & så .. hihihih
KYYYYYYYYYSSS <33

^^

hejsan bloggen ! :)
vet att jag typ suger hårt på att skriva här
men så blire faktiskt .. kanske inte har tid
eller något annat skit.. men iallafalllllll !
igår skulle jag träffat alex,emil&emil med
junia hela dagen men det sprack ..
fett besviken jag blev .. faktiskt ^^
men idag ska jag först kolla carro's innebandy
match som dom spelar mot serieledarna!
sen ska jag & carro in till stan för jag
måste verkligen inhandla lite nya saker!
skriver mera sen när det har hänt nått (:
KYYYYYYYYYYYSSS <33

vad tyst det blev ..


om du inte tycker den här är bra ..
då är du fan sjuk i huvet.. HAHHAHAHAHA :D

hahahhaha


HAHAHHAHA, så jääääävla skön :)

TEST :)

Ta första bokstaven i ditt förnamn:

A - korkad
B - blond
C - störd
D - porrig
E - sexig
F - het
G - rolig
H - underbar
I - söt
J - gullig
K - vacker
L - killaktig
M - bitchig
N - undersmart
O - gangster
P - fantastisk
Q - populär
R - puckad
S - översmart
T - söt
U - ful
V - tjejig
W - fräknig
X - smart
Y - dum
Z - osexig
Å - cool
Ä - social
Ö - osocial

Nu tar du andra bokstaven i ditt efternamn:

A - bitchbabe
B - ödla
C - bitch
D - rövslickare
E - gud
F - gamling
G - katt
H - kille
I - tjej
K - nörd
L - Alkoholist
M - tönt
N - spankare
O - idiot
P - sexgud
Q - fotbollsproffs
R - porrstjärna
S - sexmaskin
T - fittslickare
U - prinsessa
V - prins
W - punkare
X - rädd-katt
Y - hora
Z - chokladgalen
Å - tandborste
Ä - sötnos
Ö - snygging


Och nu vilken färg har tröjan du har på dig:

röd - som gör allt för att få knark
lila - som kollar på porr
orange - som har ett stort ass
gul - som vill ha sex med dig
grön - som vill rocka
rosa - som är bra med händerna
blå - som gillar att strippa
vit - som alla vill knulla
brun - som är väldigt ful
svart - som är porrig

Mitt resultat:
Ewelina:  Sexig bitch babe som gör allt för att få knark.
Junia:   Gullig gud som kollar på porr.

stämmer rätt bra kanske ? HAHAHAHHAHA   vad fick du?

:)

tjänare bajskorvar ! :)
nu sitter jag hemma hos junia och klockan är exakt 10.00 :D
igår träffade vi alex,emil och emil :)
det var lite skojigt faktiskt ! :D
men idag ska junia spela handboll i div.1 med sitt
bk söder lag ...dom är feeeeeeeeeeeta bra :D
men skriver mera sen, KYYYYYYYYYSSS <33

mobil test

Ta fram mobilen & gå in på mina kontakter bläddra neråt utan att titta & släpp sedan, FUSKA INTE!

Älskar dig: emelie
Hatar dig: isak
Kan berätta allt för dig: linus
Saknar dig: moggew
Bästis förevigt: blomman
Sötast för mig är du: ida
Du är egoist:kungen nicke
Sommaren med dig: marieS
Ska nog satsa på: tvilling
Men jag gillar dig: alex brää
Det är inte sant <3

fett nice !!


RSS 2.0